Filmozercy.com | Forum
Arrow Video - Wersja do druku

+- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com)
+-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd)
+--- Dział: Dystrybutorzy (https://forum.filmozercy.com/dzial-dystrybutorzy)
+--- Wątek: Arrow Video (/watek-arrow-video)

RE: Arrow Video - Ash-9001 - 24-04-2026

(23-04-2026, 16:42)Mefisto napisał(a):  Czy jak myślałeś, to nie było przypadkiem jakiegoś eventu na nieboskłonie? Wink W każdym razie dziękujemy Big Grin

Pozycje okien w moim mieszkaniu pokrywają się z gwiazdami w Pasie Oriona. Wczoraj przestawiłem Karmazynowy Przypływ, bo miałem to samo przeczucie.

Nie ma za co Wink

RE: Arrow Video - Mierzwiak - 24-04-2026

(23-04-2026, 17:28)misfit napisał(a):  W zeszłym roku po raz enty oglądałem Upadek na BD, miło będzie w końcu obejrzeć ten film w porządnej jakości. Jeszcze niech się okaże, że ekipa od Arrow odpowiada za remastering i wtedy już całkiem będzie bajka, oczywiście o ile kontrola jakości zrobi swoją robotę... Wink
Cytat:4K ULTRA HD LIMITED EDITION CONTENTS

Brand new 4K restoration by Arrow Films approved by cinematographer Andrzej Bartkowiak
• 4K UHD (2160p) Blu-ray presentation in Dolby Vision (HDR10 compatible)
• Newly restored original lossless stereo 2.0 and DTS-HD MA 4.0 surround audio
• Optional English subtitles for the deaf and hard of hearing
• Archival audio commentary by director Joel Schumacher, editor Paul Hirsch, screenwriter Ebbe Roe Smith, LA Times writer Shawn Hubler, and actors Michael Douglas, Michael Paul Chan, Vondie Curtis-Hall, and Frederic Forrest
• Man on the Edge, a brand new interview with screenwriter Ebbe Roe Smith
• At War with the World, a brand new interview with composer James Newton Howard
• Going Home, a brand new location featurette revisiting the real-life Los Angeles sites used in Falling Down
• Deconstructing D-Fens, an archival interview with Michael Douglas
• Original trailer
• Image gallery
• Collectors’ booklet featuring new writing on the film by film critics Alexandra Heller-Nicholas and Simon Ward”

RE: Arrow Video - paniron - 24-04-2026

Nowosci lipcowe juz na rarewaves z kodem RWSPECIAL10 10% off

[Obrazek: 680208115_1410694234425308_5579356772511...e=69F13C38]

Które to chunky boxy? Bo ostatnio cieżko się wyznać z tych ich zdjeć Tongue

RE: Arrow Video - paniron - 24-04-2026

Po cenach widac, ze nie ma wydan w boksie. za 25£ dostaniesz zwyklego amaraya + slipcover ;-)

Edit: dodatkowo wiekszosc wydan bedzie jednoplytowa... za niedlugo to bedzie pewnie standard

RE: Arrow Video - Mefisto - 24-04-2026

Kurde, Red Sun pewnikiem będzie lepsze od Studia Canal Sad

(24-04-2026, 15:32)paniron napisał(a):  Po cenach widac, ze nie ma wydan w boksie

I prawidłowo. Mam już po dziurki w nosie grubasów wypełnionych bzdurami.

RE: Arrow Video - sebas - 24-04-2026

(24-04-2026, 15:46)Mefisto napisał(a):  I prawidłowo. Mam już po dziurki w nosie grubasów wypełnionych bzdurami.
Czasami trafi się ciekawa książeczka, ale generalnie to chyba tylko plakaty są czymś, co rzeczywiście można spożytkować.

RE: Arrow Video - Mefisto - 24-04-2026

Te plakaty to też tak średnio niestety. Teraz co prawda powiesiłem sobie Excalibura (który, notabene, ma kapitalną książeczkę - chyba jedną z lepszych w historii Arrow), ale to jest wszystko składane po cztery razy, więc po wyprostowaniu nie wygląda zbyt dobrze "na witrynie".

Zawiodłem się Sad Upadek powinien być w grubasie.

RE: Arrow Video - Mister Tadeo - 25-04-2026

(24-04-2026, 15:21)paniron napisał(a):  Nowosci lipcowe juz na rarewaves z kodem RWSPECIAL10 10% off
Szkoda, że nie ma zniżki na cały asortyment, bo mam kilka filmów do kupienia. Oby w maju pojawił się kod na wszystko. Będę musiał poczekać.