![]() |
|
Halloween (Seria) - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Wydania Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-wydania-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Filmy (https://forum.filmozercy.com/dzial-filmy) +--- Wątek: Halloween (Seria) (/watek-halloween-seria) |
Halloween (Seria) - meaner - 20-09-2014 23 września w USA pojawią się 2 komplety filmów w dwóch różnych wersjach. STANDARD EDITION 10-płytowa edycja z wszystkimi filmami: Cytat:1. Halloween, DELUXE EDITION 15-płytowa edycja + książka. (płyty są w amarayach) Cytat:1. Halloween,Recka 15-płytowego wydania RE: Halloween (Seria) - MovieShelter - 30-09-2014 Wyczekiwane wydanie niestety jest troche rozczarowujace... Wydanie deluxe wg. mojej opinii wymagaloby przynajmniej digipacka badz czegos w rodzaju digibooka jak to bylo w przypadku Piątku 13-go. Juz o dodatkowych fanaberiach w stylu metal tin juz nie wspomne. Jesli chodzi o design, wydanie slabe, aczkolwiek rysunki sa bardzi klimatyczne. Plyty w prostych amarayach... Pozytywnie oceniam za to strone techniczna czyli dodatki. Jest tego sporo, a na szczegolna uwagę zasługuje fakt ze H2 ma dodatkowa plytę z wersją telewizyjna oraz H6 ma wersje "Producer's Cut" ktora wczesniej byla tylko dostepna jako bootleg. Mialem taka z jakoscia VHS i obrazem ciemniejszym niz sama czerń. Wiele ciekawych dokumentów, wszystkich jeszcze nie obejzalem, ale w kolejne weekendy nadrobie ![]() Pare zdjęć w załączniku, bo nie wiem jak zmiejszyć zdjecia w poście. Bardziej dociekliwych zapraszam tutaj: Unboxing RE: Halloween (Seria) - meaner - 30-09-2014 No rzeczywiście wydanie pod względem opakowania trochę kuleje. Mogli zrobić porządnego digipacka lub digibooka jak przy puszce Piątku. RE: Halloween (Seria) - marcin2oo2 - 01-10-2014 jak dla mnie delux wyglada wysmienicie prawdziwa gradka dla fanow wszystko w 1 miejscu ![]() na polce musi sie prezentowac wysmienicie moge sobie pomarzyc o takim wydaniu piatku 13 bo metalowa puszka do mnie nie przemawia RE: Halloween (Seria) - Szczepan600 - 27-11-2014 Ok szybkie pytanie... Chciałem zamówić Delux Edition na Kanadyjskim Amazonie... Jaki ma dokładnie Region? Wolałbym nie kupować całej kolekcji w A. RE: Halloween (Seria) - meaner - 27-11-2014 Nie chcę Cię martwić ale tam chyba wszystkie są w Region A.
RE: Halloween (Seria) - Szczepan600 - 27-11-2014 Jeśli tak to po prostu nie kupię :-). Tak bywa. Cała kolekcja byłaby do przeróbki... a nie chce mi się :-). Muszę gdzieś tanio kupić odtwarzacz pod Region A. RE: Halloween (Seria) - MovieShelter - 27-11-2014 (27-11-2014, 19:41)Szczepan600 napisał(a): Jeśli tak to po prostu nie kupię :-). Tak bywa. Cała kolekcja byłaby do przeróbki... a nie chce mi się :-). Muszę gdzieś tanio kupić odtwarzacz pod Region A. Halloween ma regiony mieszane. Niektóre tylko "A" niestety, wiec region free jest wymagany. Z tego co pamiętam to tylko pierwsza cześć i wersje Roba Zombiego maja region B. RE: Halloween (Seria) - Szczepan600 - 27-11-2014 A wiadomo dokładnie, które? Bo pewne części mogę przeżyć... inne średnio. RE: Halloween (Seria) - MovieShelter - 28-11-2014 Postaram sie sprawdzic dzisiaj...ale nie wiem jak bede mial z czasem. |