![]() |
|
Ghostbusters (Seria) - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Wydania Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-wydania-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Filmy (https://forum.filmozercy.com/dzial-filmy) +--- Wątek: Ghostbusters (Seria) (/watek-ghostbusters-seria) |
Ghostbusters (Seria) - meaner - 25-05-2015 Ghostbusters Recenzja Porównanie Blu-ray 4K - Blu-ray Cytat:Dodatki z wydania z okazji 30lecia filmu.Amaray - PL Napisy - link Steelbook - Brak PL - link Ghostbusters 2 Recenzja Porównanie Blu-ray 4K - DVD Cytat:DodatkiSteelbook - PL Napisy - link Ghostbusters 1&2 Digibook - PL Napisy - link Wydanie z figurką ducha - link Ghostbusters 3 - Wkrótce RE: Ghostbusters (Seria) - Gieferg - 25-05-2015 Dla mnie Ghostbusters to przede wszystkim Bill Murray i głównie dla niego to oglądam. Kupiłem kiedyś za 22 zeta digipack 2DVD w którymś z brytyjskich sklepów internetowych, oba filmy z napisami PL, przy czym dwójka jak na DVD wyglądała całkiem nieźle i nie mam w planach żadnych upgrade'ów, ani nie interesują mnie ewentualne kolejne filmy z tej serii.
RE: Ghostbusters (Seria) - pred895 - 26-05-2015 Ja posiadam Polskie wydanie plus dwa steele z UK. Osobiście wole jaśniejsze pierwsze wydanie blu-ray no i można też dodać ze dwójka na blu wygląda świetnie
RE: Ghostbusters (Seria) - misfit - 26-05-2015 Warto przesiąść się na wydanie Mastered in 4K. Jeśli chodzi o jedynkę to największa przewaga jest jeśli chodzi o ziarnistość obrazu i jego odwzorowanie, na screenach tego może nie widać, ale w ruchu nie ma porównania, nowsze wydanie bije te starsze na głowę pod tym względem. Druga nie mniej ważna sprawa - w starszym wydaniu jest podbity kontrast i przepały w jasnych partiach obrazu - ujęć takich jak to -> click jest całkiem sporo. RE: Ghostbusters (Seria) - meaner - 08-04-2016 7 czerwca w USA 1 i 2 część pojawi się w 4K Ultra HD. Ghostbusters Ghostbusters II RE: Ghostbusters (Seria) - Wolfman - 08-04-2016 (08-04-2016, 16:24)meaner napisał(a): 7 czerwca w USA 1 i 2 część pojawi się w 4K Ultra HD. 70$ za taką staroć, rety RE: Ghostbusters (Seria) - misfit - 06-06-2016 Recka Ghostbusters UHD - thedigitalbits avsforum.com I kilka spostrzeżeń Roberta Harrisa. Szkoda, że Matt Paprocki nie recenzuje UHD, ale jak się nie ma co się lubi... Na okładce wydań USA i Skandynawskiego widnieje polskie audio jeśli chodzi o cz.1, ale brak napisów, co wydaje mi się nieprawdopodobne. Pozostaje pytanie, na które mam nadzieję wkrótce otrzymać odpowiedź, czy są tam i pl napisy i dźwięk czy może w ogóle nie ma polskiej wersji językowej. RE: Ghostbusters (Seria) - meaner - 22-06-2016 Porównanie pierwszej części między Mastered in 4K a UHD RE: Ghostbusters (Seria) - Wolfman - 28-07-2016 Pewnie i tak nikogo to nie zainteresuje, ale jest coś takiego i posiadać ma wersję polską link Jeśli kogoś zainteresuje, a pewnie też nie to Hmv wypuścił w podobnym stylu graficznym 1&2
RE: Ghostbusters (Seria) - meaner - 28-07-2016 Te steele (1&2) "Project Pop Art" są dostępne również w Niemczech, we Włoszech czy we Francji. Na żywo nawet fajnie wyglądają. Może kiedyś jak będzie fajna promocja to wpadną u mnie do koszyka. |