![]() |
Arrow Video - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Dystrybutorzy (https://forum.filmozercy.com/dzial-dystrybutorzy) +--- Wątek: Arrow Video (/watek-arrow-video) |
Arrow Video - paniron - 22-09-2017 Nie do konca dobry temat, ale nie znalazlem lepszego. Moze kogos zainteresuje. Arrow video zarzucilo lista tytulow na grudzien tego roku: The Premonition - on Blu-ray + DVD on 5th December 2017 ![]() Malatesta's Carnival of Blood - on Blu-ray + DVD on 5th December 2017 ![]() The Witch Who Came From the Sea - on Blu-ray and DVD on 5 December 2017 ![]() Carrie - Limited Edition - on Limited Edition Blu-ray on 11th December 2017 ![]() Pozatym ponownie do kupienia beda 4 czesci ''HOUSE'', ktore ukazaly sie wczesniej w boksie; tym razem beda pojedyncze wydania: House - on Blu-ray and DVD on 11 December 2017 House 2 - on Blu-ray and DVD on 11 December 2017 House 3 - on Blu-ray and DVD on 11 December 2017 House 4 - on Blu-ray and DVD on 11 December 2017 ![]() ![]() ![]() ![]() RE: DVD&Blu-ray - Unikaty, rzadkości itd - Filip - 22-09-2017 No i jest kolejny must-have z tą edycją limitowaną Carrie, a miałem postanowienie oszczędzać pieniądze do końca miesiąca... RE: Arrow Video - meaner - 22-09-2017 Zawsze możesz zamówić na Zavvi --> link Z kodem rabatowym welcome346 £22.49 + koszty wysyłki. Ewentualnie na niemieckim zavvi z kodem DEZ12 i darmową wysyłką. RE: Arrow Video - Filip - 22-09-2017 Mam jeszcze Reward Points w sklepie Arrow, więc muszę podliczyć która opcja wyjdzie najtaniej. RE: Arrow Video - misfit - 23-09-2017 Mam coraz większe wątpliwości czy odrestaurowana Phenomenta ukaże się w zwykłym wydaniu. Tym bardziej dziwne, że kolekcjonerka bardzo szybko się wyprzedała. BTW w poniedziałek premierę miał film A Fish Called Wanda od Arrow ![]() Cytat:- Brand-new 4K restoration from the original negative, produced by Arrow Films exclusively for this release Tutaj porównanie na caps-a-holic.com Arrow do BD MGM z 2011 roku. RE: Arrow Video - paniron - 23-09-2017 (23-09-2017, 09:50)misfit napisał(a): Mam coraz większe wątpliwości czy odrestaurowana Phenomenta ukaże się w zwykłym wydaniu. Tym bardziej dziwne, że kolekcjonerka bardzo szybko się wyprzedał Ja sie na kolekcjonerke zalapalem; swietne wydanie, szczegolnie atrakcyjny soundtrack. Wole takie dodatki niz 3 wersje filmow, na roznych plytach. Nie udalo mi sie tylko zalapac na ''The Bird with the Crystal Plumage''. Co do filmow z pierwszego postu; wszystkie pojawily sie niedawno na amazonie w cenie 19.99£ oprocz ''Carrie'' ta kosztuje 29.97£ - arrow Cany napewno spadna za jakis czas do tych, ktore podaj sklep arrow, wiec ja robie pre-order na Carrie w razie gdyby bylo sold out. RE: Arrow Video - paniron - 27-10-2017 (23-09-2017, 10:32)misfit napisał(a): Mam coraz większe wątpliwości czy odrestaurowana Phenomenta ukaże się w zwykłym wydaniu Zapowiedzi na styczen ![]() Phenomena Price: £15.99 Hounds of Love Price: £15.99 The Cat O' Nine Tails £24.99 RE: Arrow Video - Mefisto - 27-10-2017 Dzięki bogu nic, portfel trochę odpocznie po Carrie ![]() RE: Arrow Video - paniron - 31-10-2017 ![]() To tylko plakat, ale może coś jest na rzeczy... RE: Arrow Video - pred895 - 31-10-2017 Boski... dawać to na BD i jeszcze od arrow << poezja |