![]() |
|
faccalto - kolekcja - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Nasze kolekcje (https://forum.filmozercy.com/dzial-nasze-kolekcje) +--- Wątek: faccalto - kolekcja (/watek-faccalto-kolekcja) |
faccalto - kolekcja - faccalto - 29-11-2014 Na forum jestem niemal od początku, ale dopiero teraz przyszedł moment, aby pochwalić się swoimi zasobami. Jak widzicie za dużo tego nie mam, bo też nie jestem zapalonym kolekcjonerem. Niebieskie dyski zacząłem kupować od kwietnia 2014, więc stosunkowo niedawno i staram się kupować filmy, które mam zamiar obejrzeć więcej niż jeden raz. Podobają mi się wydania steelbook / metalbox jednak ich cena poraża....:/ Lubię jak z ekranu płynie perfekcyjny obraz i soczysty dźwięk ![]()
RE: faccalto - kolekcja - Jaszczomp89 - 29-11-2014 Kolekcja nie taka wcale mała i dużo fajnych pozycji
RE: faccalto - kolekcja - spoon - 29-11-2014 Fajna kolekcja, ładne steele, sporo filmów się nam pokrywa Co do steeli zgadzam się, ceny są przesadzone, sam kiedyś kupiłem pare, ale ostatnio jednak wychodzę z założenia, że nie kupuję filmów dla okładki tylko dla zawartości płytki jednak i zazwyczaj staram się polować na jakieś okazje, żeby wydać jak najmniej. Nie lubię przepłać, zwłaszcza jeśli nie jest to moje jedyne hobby (stereo, winyle itd.) a trzeba jeszcze jakoś żyć
RE: faccalto - kolekcja - KamilSlanek - 29-11-2014 Kolekcja bardzo ładna Co do ceny steeli zgadzam się też nie lubię przepłacać :-) RE: faccalto - kolekcja - faccalto - 29-11-2014 (29-11-2014, 13:14)KamilSlanek napisał(a): Co do ceny steeli zgadzam się też nie lubię przepłacać :-) Trzeba wziąć przy tym pod uwagę, że nie ma zbyt wiele wydań w Polsce właśnie w tym opakowaniu, co znacząco wpływa na cenę. Dlatego trzeba polować na to co jest
RE: faccalto - kolekcja - Gieferg - 30-11-2014 bardzo dobre x13 ok/dobre/może być x9 słabizna x8 (z czego cztery na pierwszej fotce) nie widziałem x10 też mam na blu-ray x19 Ogólnie spoko zestaw po części ukierunkowany podobnie jak mój ![]() Cytat:Na forum jestem niemal od początku, Zważywszy na to skąd pochodzi większość użytkowników, początek to tak naprawdę był w 2009 roku
RE: faccalto - kolekcja - blu-ray fan - 30-11-2014 (29-11-2014, 13:14)KamilSlanek napisał(a): Co do ceny steeli zgadzam się też nie lubię przepłacać :-) trzeba dużo siedzieć na allegro,to czasami się coś upoluje,pamiętam steela indiany jones 4 albo 5 BD za 129 zł,czasami komuś zależy na kasie i tanio puści raz za 65 zł był batman/mroczny rycerz 3xBD nówka w steelu,ale z reguły takie aukcje trwają parę minut RE: faccalto - kolekcja - accept2 - 30-11-2014 Jak ogólnie widać na Allegro się nie opłaca kupować. Lepsze są promocje sklepowe. ładna kolekcja bez gniotów. RE: faccalto - kolekcja - faccalto - 30-11-2014 (30-11-2014, 03:46)Gieferg napisał(a): bardzo dobre x13 Możesz sprecyzować i przypasować konkretne tytuły filmów do swojej skali ocen? Tak z ciekawości, aby zapoznać się z Twoim gustem ![]() Mam na myśli początek filmozercy.com pod obecną postacią, bo nie interesuje mnie skąd wyemigrowała większość użytkowników i nie ma to dla mnie żadnego znaczenia
RE: faccalto - kolekcja - matwiko - 30-11-2014 (30-11-2014, 18:30)faccalto napisał(a): nie interesuje mnie skąd wyemigrowała większość użytkowników i nie ma to dla mnie żadnego znaczeniaNo to warto się zainteresować bo to kopalania informacji o wydaniach i sprawach technicznych. |