![]() |
|
islandclaws - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Nasze kolekcje (https://forum.filmozercy.com/dzial-nasze-kolekcje) +--- Wątek: islandclaws (/watek-islandclaws) Strony:
1
2
|
islandclaws - islandclaws - 21-12-2014 moja kolej. cholernie mnie boli, że nie mogę nadążyć z uzupełnianiem kolekcji BD, ale za dużo zainteresowań (amcary, komiks, Śląsk) + zwykła proza życia robią swoje. pierwszy BD w kolekcji to steelbook Expendables kupiony na premierę, jak było dalej poniżej: widoczne na zdjęciu pudełko to oryginalna replika noża Night Slashera z Cobry, natomiast obraz to z niemieckiego wydania Expendables 2. gdyby kogoś naszła potrzeba dokładniejszego obejrzenia któregoś wydania - piszesz/masz. RE: islandclaws - Gieferg - 21-12-2014 Cytat:piszesz/masz. Z darmową wysyłką?
RE: islandclaws - MoviePsycho - 21-12-2014 Proszę Pana uświadomił mnie Pan, że muszę parę rzeczy dokupić Naprawdę ładna kolekcja.
RE: islandclaws - delakha - 21-12-2014 Regał Besta? Udało Ci się jeszcze kupić ten wyższy zanim go wycofali? Wrzuć fotę całości. "Śląsk" mówisz? Przynajmniej swoją miłość masz na miejscu, ja muszę latać do Turynu. RE: islandclaws - accept2 - 23-12-2014 Bardzo fajna kolekcja. Ciekawostka, że wydali 2 rodzaje opakowania Parku Jurajskiego. Ja mam troszkę inną. RE: islandclaws - islandclaws - 28-12-2014 (21-12-2014, 12:37)Gieferg napisał(a): Z darmową wysyłką?normalnie. ale nie biedakuj już. (21-12-2014, 12:59)MoviePsycho napisał(a): Proszę Pana uświadomił mnie Pan, że muszę parę rzeczy dokupićpodaj tytuły, a powiem Ci kim jesteś (21-12-2014, 14:24)delakha napisał(a): Regał Besta? Udało Ci się jeszcze kupić ten wyższy zanim go wycofali? Wrzuć fotę całości. tak, besta, ale tylko do czasu; ogólnie gówniany mebel z wiórek kokosowych. mam nadzieję, że o tej jasnej stronie Turynu wspominasz, bo jak raz byłem na dawnym Delle Alpi, to napiszę tylko tyle, że tolerancyjny nie jestem (23-12-2014, 01:50)accept2 napisał(a): Bardzo fajna kolekcja. Ciekawostka, że wydali 2 rodzaje opakowania Parku Jurajskiego. Ja mam troszkę inną. ale wewnątrz też digi ? RE: islandclaws - accept2 - 28-12-2014 JP x 3 oddzielne płyty. A Ty masz digi ? Jakieś fotki masz może ? RE: islandclaws - MoviePsycho - 28-12-2014 Sleep Camp, Leviatan, Commando, Copland, Judge Dredd, Rouge i pozostałe horrory oraz monster movies, brakuje mi też drogówki do kompletu Smarzowskiego, swoją drogą mogliby wydać wreszcie Wesele na BD. RE: islandclaws - islandclaws - 03-01-2015 accept2 - fotka mojego wydania: MoviePsycho - wiesz co dobre ! tymczasem 2014r zakończył się dla mnie w ten oto sposób: Empik: najpiękniejszy steel jaki widziałem: ten również niczego sobie. oryginał Dantego z 1978r aka Screamers aka Island of the Fishmen. coś cudownego ! nareszcie ! ! ! ten film to mój Święty Graal ! limitka od Scorpion Releasing, 1200szt RE: islandclaws - Jaszczomp89 - 03-01-2015 Steelbooki wyglądają świetnie Gangstera sam chciałem przytulić ale niestety ma skopany AR
|