![]() |
|
Yellowstone - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Wydania Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-wydania-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Seriale (https://forum.filmozercy.com/dzial-seriale) +--- Wątek: Yellowstone (/watek-yellowstone) |
Yellowstone - paniron - 27-01-2021 ![]() Jeżeli się nie mylę, serial nie wyszedł do tej pory w Polsce. Został wydany za to w USA (wszystkie 3 sezony na DVD + Blu-ray), Kanadzie (dwa pierwsze sezony na Blu-ray) i Australii (dwa pierwsze sezony na Blu-ray). Poniżej linki do wydań Blu-ray z USA: Yellowstone - season 1 blu-ray, Yellowstone - season 2 blu-ray, Yellowstone - season 3 blu-ray. Powyższe wydania, powinny być bez blokady regionalnej. Wczoraj pojawiła się zapowiedz europejskich wydań (UK), pierwszych dwóch sezonów (amazon.co.uk + base.com), na nośniku Blu-ray. Premiera: 15 marca 2021. Wydawca: Paramount Home Entertainment. Yellowstone Season 1 - 18 GBP, Yellowstone Season 2 - 18 GBP Yellowstone Season 1&2 - 37 GBP ![]() ![]() ![]() Na razie brak specyfikacji, co do zapowiedzianych wydań w UK. RE: Yellowstone - pearlzfan - 27-01-2021 Uuu! Serial jest rewelacyjny! Swietnie, że w końcu wyjdzie w Europie. Biorę w ciemno. RE: Yellowstone - misfit - 27-01-2021 Mam tylko nadzieję, że nie będą go na siłę przeciągać i utrzymają wysoki poziom do samego końca. No i fajnie jakby dali gwarancję, że wszystkie przyszłe sezony wyjdą na BD Wtedy od zaraz kupiłbym to co już jest dostępne
RE: Yellowstone - pearlzfan - 28-01-2021 (27-01-2021, 20:08)misfit napisał(a): Mam tylko nadzieję, że nie będą go na siłę przeciągać i utrzymają wysoki poziom do samego końca.True. Niech zrobią max 5 sezonów, bo już na koniec 3 Sheridan lekko zaczyna odpływać w niebezpieczne rejony scenariuszowe pt "bigger, better more badass" co może się skończyć tragedią. (27-01-2021, 20:08)misfit napisał(a): jakby dali gwarancję, że wszystkie przyszłe sezony wyjdą na BDhm, w sumie trochę ostudziłeś mój entuzjazm. Może jednak zaczekam aż seria się zakończy?
RE: Yellowstone - Gieferg - 14-05-2024 Cytat:Mam tylko nadzieję, że nie będą go na siłę przeciągać i utrzymają wysoki poziom do samego końca. Wysoki poziom to tu trzymał tylko pilot. RE: Yellowstone - freddy - 07-01-2025 Biorąc pod uwagę piękne widoki dobrze poprowadzoną fabułę to serial sam się broni przed każdym atakiem .
RE: Yellowstone - Gieferg - 09-01-2025 Dobrze poprowadzona fabuła? W Yellowstone? Przecież ten serial pisał jakiś idiota XD (ale żeby o tym gadać to by się przydał temat w odpowiednim dziale) RE: Yellowstone - pearlzfan - 09-01-2025 (07-01-2025, 20:35)freddy napisał(a): dobrze poprowadzoną fabułęNiestety w dużej mierze przez odejście Costnera sezon 5 mocno dostał fabularnie po dupie. Sezony 1-3 rewelka, chętnie będę wracał, 4 dobry, choć już czuć trochę zmęczenie materiału, niestety 5ty ratuje tylko humor w kilku scenach i zakończenie, poza tym jest jakoś bez... celu (w dodatku czuć, że druga połowa była robiona w pośpiechu). Ale za to 2 sezony Lioness dowożą jak mało co
|