![]() |
|
Sicario - seria - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Wydania Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-wydania-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Filmy (https://forum.filmozercy.com/dzial-filmy) +--- Wątek: Sicario - seria (/watek-sicario-seria) |
Sicario - seria - Verrax - 24-12-2015 20 stycznia 2016 roku dostaniemy kolejny film na BD od Monolithu - Sicario. Pre-order jest już dostępny m.in. w Empiku - LINK. Teraz pozostaje trzymać kciuki żeby wydanie nie zostało przez nich wykastrowane. W USA film wyjdzie ze ścieżką w Dolby Atmos, u nas pewnie będzie można o tym pomarzyć, tak samo jak i o dodatkach. :/ RE: Monolith - pred895 - 24-12-2015 Filmu jeszcze nie widziałem , ale dobrze wiedzieć że będzie dostępny z polską wersją językową. Ciekawe jaki aspekt obrazu zaproponują ??
RE: Sicario (2015) - misfit - 24-12-2015 A kiedy Monolith wydał coś w nie-OAR ? Będą już prawie dwa lata (zdaje się Escape Plan) ![]() Fajnie, że wydają Sicario na BD, byłem niemal pewien, że nie doczeka się premiery podobnie jak Prisoners też Villeneuve'a. Mimo wszystko będę polował na wydanie z Atmosem. RE: Sicario (2015) - Mefisto - 25-12-2015 (24-12-2015, 16:07)misfit napisał(a): A kiedy Monolith wydał coś w nie-OAR ? Jaja sobie robisz? RE: Sicario (2015) - misfit - 25-12-2015 Nie ma to jak wyrwać zdanie z kontekstu ![]() W drugim zdaniu masz odpowiedź - jeśli twierdzisz, że mylę się twierdząc, że ostatnim filmem Monolithu ze zwalonym AR był Escape Plan wydany 21 miesięcy temu to proszę o podanie konkretnego tytułu. RE: Sicario (2015) - Mefisto - 25-12-2015 Raczej chodziło mi o odgórne branie Monolithu za pewnik i tą nutkę niedowierzania w zdaniu
RE: Sicario (2015) - misfit - 25-12-2015 Czepiasz się ![]() Chciałem jedynie przekazać, że czasy obgryzania paznokci przed premierą wydania BD od Monolith z powodu tego czy będzie OAR czy też nie już minęły (mam nadzieję, że bezpowrotnie) i nie ma co się niepotrzebnie stresować. Chłopaki się ogarnęli i nawet menu jakiś rok temu przeprojektowali skutkiem czego można obejrzeć film w oryginalnej wersji językowej bez wymuszonych polskich napisów co jeszcze kilka lat temu było w sferze marzeń i było większe prawdopodobieństwo, że wcześniej człowiek postawi nogę na Marsie ![]() Wracając do tematu - podobno niemieckie wydanie Sicario ma mieć Atmosa. Jeśli ktoś będzie wiedział na 100% coś na temat tego wydania bądź innego europejskiego z Atmosem to z góry dzięki za info. RE: Sicario (2015) - faccalto - 28-12-2015 Szczerze to liczyłem na jakiś steelbook, ale skoro wydawcą jest Monolith to niestety mogłem się tylko przeliczyć. Film mi się bardzo podobał, więc mam nadzieję, że chociaż płytę zaopatrzą w jakieś treściwe dodatki. RE: Sicario (2015) - Verrax - 05-01-2016 Wydanie z USA ma już potwierdzonego region locka. Nie ma jednak co się martwić - wydanie brytyjskie również będzie posiadać Dobly Atmosa (masz to czego szukałeś, misfit ). Zostało to potwierdzone na Twitterze tamtejszego wydawcy, Lionsgate UK - LINK. Prócz tego Sicario w UK (i paru innych krajach) będzie dostępne w steelbooku, z tego co mi wiadomo niedostępnym w USA. O ile wydanie Monolithu nie będzie jakimś cudem oferować międzynarodowej płyty (tak jak w przypadku m.in Carrie czy Herkulesa) to będzie im można za ich wydanie podziękować. RE: Sicario (2015) - faccalto - 06-01-2016 Ten steel miażdży !!! O takim wydaniu od Monolithu możemy tylko pomarzyć (czy oni w ogóle wydali kiedyś jaki steelbook w PL?). Trzeba zatem polować w UK. |