![]() |
|
Prison break/Skazany na śmierć - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Wydania Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-wydania-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Seriale (https://forum.filmozercy.com/dzial-seriale) +--- Wątek: Prison break/Skazany na śmierć (/watek-prison-break-skazany-na-smierc) Strony:
1
2
|
Prison break/Skazany na śmierć - quadyful - 25-12-2015 Dziwię się że jeszcze nie powstał wątek o tym serialu. Moim zdaniem jest to jeden z najlepszych seriali w dziejach telewizji. Fabuła serialu wciąga z odcinka na odcinek, postacie żyją własnym życiem, akcja zmienia się w niesamowitym tempie , a scenarzyści co raz mylą tropy, zaskakując widzów oryginalnymi rozwiązaniami. Dla mnie 9/10.W Polsce doczekaliśmy sie tylko wydania na DVD. Dwa pierwsze sezony posiadają lektora+napisy, trzeci czwarty tylko napisy.Blu ray niestety jak to w PL niedostępne. Sam osobiście posiadam wszystkie sezony. PS: W 2016 planowany jest sequel.
RE: Prison break/Skazany na śmierć - Marioo - 25-12-2015 Czy jeden z najlepszych seriali to nie wiem, ale ja zapamiętałem go jako solidny i faktycznie trzymał w napięciu, a zwroty akcji niejednokrotnie wykręcały ręce i nogi podczas oglądania. Uzupełnię informację i dodam, że kolega zapomniał jeszcze o dostępnym na polskim rynku wydaniu Prison Break: The Final Break, które jest jakby epilogiem całej serii, a dokładniej są to połączone w całość dwa niewyemitowane odcinki 4 sezonu: "The Old Ball and Chain" and "Free". Jak ktoś chce uzupełnić kolekcję, to w tym momencie wszystkie sezony walają się po MM i Saturnach po 49,90 za sezon. RE: Prison break/Skazany na śmierć - Emdziu - 30-03-2017 Witam czy ktos orientuje sie dlaczego na Polski rynek nie wyszedl sezon z lektorem na blu ray ? Strasznie chcialbym dolaczyc go do swojej kolekcji na blu rayu. Moze teraz ktos pomysli i wyda kiedy znowu prison break sie reaktywuje RE: Prison break/Skazany na śmierć - Wolfman - 31-03-2017 Nikt tego nie wyda na polski rynek. Jeśli wydawca się nie nażre trzykrotnie, albo czterokrotnie jak w przypadku np Kompanii braci (wydanej wieki później po premierze) to jest to nie opłacalne, a tutaj się najzwyczajniej w świecie nie nażre. Cena Band of brothers w Polsce 250, na zachodzie po 50-70 i to metapacki. RE: Prison break/Skazany na śmierć - Emdziu - 31-03-2017 (31-03-2017, 00:01)wolfman napisał(a): Nikt tego nie wyda na polski rynek. Jeśli wydawca się nie nażre trzykrotnie, albo czterokrotnie jak w przypadku np Kompanii braci (wydanej wieki później po premierze) to jest to nie opłacalne, a tutaj się najzwyczajniej w świecie nie nażre. Cena Band of brothers w Polsce 250, na zachodzie po 50-70 i to metapacki. czyli mówisz ze moge o tym zapomnieć i nawet po nowym sezonie nikt tego nie wyda ? pewnie masz racje , caly sezon 1-5 pewnie by musial kosztowac tu z 600zł ... jedyne co mi pozostaje to kupic uzywke z amazona za 45 funtow RE: Prison break/Skazany na śmierć - Wolfman - 31-03-2017 Jak masz grubą forsę wydawać na takie pierdoły, to lepiej kup sobie odtwarzacz z możliwością wczytania napisów i filmy za 1/10 ceny. Jak musisz mieć lektora to funduj sobie dvd. RE: Prison break/Skazany na śmierć - Emdziu - 31-03-2017 Jest taki odtwarzacz ? Zawsze zastanawialem sie dlaczego film nie moze polaczyc sie online z baza danych jakas i pobrac napisy jakie chcesz albo lektora online ... ulatwiloby to zycie . Ale pewnie dystrybutorzy by na tym stracili kokosy RE: Prison break/Skazany na śmierć - Wolfman - 31-03-2017 Przejrzyj forum jest opisany Oppo 203, co do drugiej kwestii sam sobie odpowiedziałeś. Dawno powinno tak być, ale w Polsce nic nie działa. Nie dostajemy kodów na filmy. Jak dvd rokowało nadzieję na rozwój, tak patrząc na blu to na nic więcej nie mamy co liczyć dopóki cyfra nie zdominuje rynku filmowego. RE: Prison break/Skazany na śmierć - Mateusz - 31-03-2017 Wolfman już mi się chce rzygać od tego twojego narzekania. Ile można? Przystopuj ze spamowaniem w każdym temacie jak to w Polsce jest źle i że wszystko trzeba ściągać z zagranicy. RE: Prison break/Skazany na śmierć - Wolfman - 31-03-2017 Na co ja narzekam? Stwierdziłem fakt odpisując tym samym na pytanie , i skąd ludzie mają większość dobrych filmów w kolekcji na blu? Zresztą, nie odpowiadaj. |