![]() |
|
Digipacki - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Dział ogólny (https://forum.filmozercy.com/dzial-dzial-ogolny) +--- Wątek: Digipacki (/watek-digipacki) |
Digipacki - bartnikp - 10-08-2016 Cytat:Szczepan: spinka w digi? jakie tytuły? Jedyny digipack spinki w mojej kolekcji to "Przypadek Harolda Cricka". Macie jakieś inne? Przepraszam, że w tym temacie ale może połączymy siły w znalezieniu wszystkich digipacków z Gutka (chyba, że gdzieś przeoczyłem na forum), Best Film i reszty? U mnie wygląda to tak: Gutek: The Story of Film Requiem dla snu Tylko kochankowie przeżyją Samotny mężczyzna (były dwie wersje digipacków; jedna dodatkowo ze ścieżką dźwiękową) Niezasłane Łóżka Dobre Serce Była sobie dziewczyna Metropia Parnassus Spotkanie w Palermo Pina Persepolis Best Film: Cesarzowa Gangi NY Limits of control Tajne przez poufne 3:10 do Yumy Zaginiona Autostrada Poważny Człowiek Scoop Hagi Films: Iluzjonista Królestwo zwierząt Miramax: Aż poleje się krew Epelpol Entertainment: Alpha Dog RE: Vision - kew97 - 10-08-2016 Gutek: - Co wiesz o Elly? (z serii "Filmy świata" - jest więcej tytułów ale nie wiem jakie, bo w internecie nie widzę, a mam tylko ten) - Ricky - Kurt Cobain About a Son - 20 000 Dni na Ziemi - Hal Hartley - pakiet (Zaufanie, Flirt, Dziewczyna z planety poniedziałek, Henry Fool, Ambicja, Teoria sukcesu) - Wong Kar-Wai - pakiet (Dni naszego szaleństwa, Kiedy łzy przeminą) - Wong Kar-Wai - pakiet (Chungking Express, Upadłe anioły, Spragnieni miłości, 2046) - Kim Ki-Duk - pakiet (Krokodyl, Samarytanka) Best Film: - Przerwane objęcia - Drżące ciało - Kwiat mego sekretu - Kika - Czym sobie na to wszystko zasłużyłam - Pośród ciemności - Kocham kino (pierwsze wydanie, drugie już w Amarayu) Stowarzyszenie Nowe Horyzonty: - Głód - Tlen - Las - Plaże Agnès - Burrowing - Dubel - Hadewijch - Wkraczając w pustkę - Le quattro volte - Zwyczajna historia - I tak nie zależy nam na muzyce - Łagodny potwór - projekt Frankenstein - Mama - Code Blue - Nagroda - Z daleka widok jest piękny - Poza szatanem - Pewnego razu w Anatolii - Koń turyński - Arirang - Grabarz - Holy motors - Post tenebrax - Za wzgórzami - Sąsiedzkie dźwięki - Donoma - Sekret - Od czwartku do niedzieli - Niebiańskie żony Łąkowych Maryjczyków - Goltzius and the Pelican Company - Nieznajomy nad jeziorem - Shirley - wizje rzeczywistości - Kiedy umieram - Camille Claudel 1915 - Chore ptaki umierają łatwo - Mały Quinquin - Zjazd absolwentów - Biały Bóg - Pod ochroną - Żona policjanta - Dystans - Biały Cień - Lucyfer - Widzę, widzę - Tysiąc i jedna noc – cz.1, niespokojny - Tysiąc i jedna noc – cz. 2, opuszczony - Tysiąc i jedna noc – cz. 3, oczarowany - Pasolini - Epokowy projekt - Marina Abramović: artystka obecna RE: Vision - goblin21 - 10-08-2016 Gutek: - Trylogia Zemsty - Nimfomanka - Część I i II - Pachnidło: Historia mordercy - The Host: Potwór RE: Vision - kew97 - 10-08-2016 Cytat:spinka w digi? jakie tytuły? Trochę tego wydali:
RE: Vision - matwiko - 10-08-2016 Best film wydał kiedyś 4 boxy: 50 lat Polskiej Szkoły Filmowej Bardzo ładne zestawy, każdy film w digipacku. Część filmów niedostępna nigdzie indziej poza tymi boxami. ![]() vol.1 - Kanał, - Lotna, - Popiół i diament, - Ostatni dzień lata, - Do widzenia do jutra. vol.2 - Eroica, - Zezowate szczęście, - Krzyż Walecznych, - Nikt nie woła, - Pociąg vol.3 - Świadectwo urodzenia, - Zimowy zmierzch, - Ewa chce spać, - Pigułki dla Aurelii, - Zamach vol.4 - Matka Joanna od Aniołów, - Kwiecień, - Jak Być Kochana, - Pętla, - Baza Ludzi Umarłych. tak to wygląda z bliska Oraz: Antologia Filmu Polskiego. 9 dvd dostępne w osobnych digipackach od SPI 1. Komediantka 2. Bohater roku 3. Kronika wypadków miłosnych 4. Lubię nietoperze 5. Widziadło 6. Dolina Issy 7. Dziewczyna i Chłopak 8. Misja specjalna 9. Łuk erosa Temat proponuje wydzielić jako osobny DIGIPACKI, skoro steelbooki mają taki to digi tym bardziej powinny
Digipacki - bartnikp - 11-08-2016 @Kew97 - Masz (albo ktokolwiek) Match Point albo Klątwę Skorpiona w digi? Na 100% wszystkie te filmy to digipacki? Pytam bo nigdy nie widziałem w realu. Jeśli ktoś ma to wrzućcie please fotkę. RE: Digipacki - kew97 - 11-08-2016 Nie mam żadnego, ale z tego co wiem, to wszystkie powyższe to digipacki. Poniżej zdjęcie "Wszystko gra" z allegro, na którym widać, że to digi. Lepszego zdjęcia nie znalazłem, może ktoś z forum ma któryś z tych filmów i pokaże jak wyglądają w środku te wydania.
RE: Digipacki - DanSavio - 06-04-2017 Kolekcja "Filmy świata" w digipacku: Chinka Co wiesz o Elly? Gigante Gorzkie mleko Liban Służąca |