30-06-2015, 11:08
Wszystko ok ale czemu ten Resident? :-)
|
Mateusz - Kolekcja Blu-ray i DVD
|
|
30-06-2015, 11:14
Bo ta seria to takie moje guilty pleasure.
Zapraszamy do polubienia naszego profilu na Facebooku.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela. The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.
Też mam w kolekcji trzy Residenty - za pierwszego (DVD) dałem 10 zł (sentyment mam do niego - bodaj pierwszy albo drugi film jaki obejrzałem na kompie), za drugiego (2DVD) 3,5 zł + wysyłka (żeby nie było dziury między 1 i 3), a trzeciego chciałem mieć na BD bo lubię takie pustynne widoczki. Kolejne już olałem, piątki nawet nie próbowałem oglądać.
W mojej kolekcji to dopiero drugi film z serii, ale w planach mam skompletowanie wszystkich. Trójka to moja ulubiona część właśnie ze względu na ten pustynny świat po apokalipsie, ale nie mam ciśnienia żeby jakoś szybko postawić te filmy na półce więc czekają aż trafią do większych zamówień. (30-06-2015, 11:33)pred895 napisał(a): Widzę, że ktoś tu się zabrał w najlepsze za Video prezentacje A no zbierałem się od dłuższego czasu i w końcu wystartowałem.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela. The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.
30-06-2015, 12:07
(30-06-2015, 11:14)Mateusz napisał(a): Bo ta seria to takie moje guilty pleasure. Ja tez lubie ta serie, dwie ostatnie czesci (2 i 3) do kompletu czekaja na mnie w Polsce. Zombie to moje klimaty, dlatego tez czesto gram w Black Ops II w trybie zombie na ps3. Kto lubi ten klimat, temu polecam. A jak Ci sie podoba to wydanie Czarnoksieznika z krainy Oz?
A właśnie dobrze, że mi przypomniałaś, bo miałem wspomnieć o tym wydaniu. Ogólnie wydanie bardzo ładne i pod względem dodatków stawiam na równi z podobnymi wydaniami z Anglii czy USA, ale jest jeden zgrzyt. Mianowicie na plastikowych tackach z zaczepami na płyty widnieje logo DVD. Wygląda to dosyć komicznie biorąc pod uwagę, że to wydanie Blu-ray, nawet w pierwszej chwili pomyślałem, że dostałem złe wydanie.
30-06-2015, 13:04
U mnie lepsze jaja niż logo DVD na tackach: w moim egzemplarzu (polskie wydanie Blu ray) "Jaj w tropikach" na krążku jest logo DVD (jak to wydania Paramountu: srebrna płyta bez żadnych fajerwerków). W pierwszej chwili pomyślałem, że ktoś pewnie pomylił się przy pakowaniu płyt. Włożyłem płytę do playera i na szczęście płytka okazała się tą właściwą: film jest w formacie Blu. W sumie to jedyny taki przypadek w mojej kolekcji.
30-06-2015, 13:51
Szczerze mowiac dopiero teraz zauwazylam, ze na tych tackach faktycznie jest "DVD". Drobne potkniecie
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |