(03-04-2024, 09:56)pred895 napisał(a): Pewnie w końcu zaczął oglądać to co kupował latami masowo ze względu na opakowanie
Wieczny optymista

Zdecydowana większość zakupów, którymi Wolfman chwalił się w temacie swojej kolekcji to były nieodfoliowane wydańska. Poral miałby używanie, ale w tym wypadku raczej trafiłby w dziesiątkę, bo jak widać na załączonym obrazku, później znaczna część z tych zakupów, wciąż zafoliowana, ląduje na allegro/olx. Z kolei w przypadku rozfoliowanych wydań, które wylądowały na sprzedaż, widać od niego takie twory z zagranicznym steelbookiem, a w środku płyta z polskiego wydania - wszystko to oczywiście w cenach prawie dvdmax premium

Cóż, jedni inwestują w nieruchomości, inni w waluty, jeszcze inni bitcoiny, złoto, itd. a jeszcze inni w steelbooki
Czasami prosił mnie o napisy lub pomoc przy ich dopasowaniu, więc wychodzi, że jednak coś z tych zakupów zdarzało mu się obejrzeć. Tyle dobrego...

. Sam przez większość czasu kupowałem tylko wydania z PL i starałem się wybierać steelbooki. Z OPPO zrezygnowałem świadomie, dopiero późniejsze losy naszych dystrybutorów przekonały mnie, że
.