Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Blu-ray i DVD › Dział ogólny
1 2 3 4 5 ... 7 Dalej »

Steelbooki/Futurepacki

Strony (145): « Wstecz 1 ... 138 139 140 141 142 ... 145 Dalej »

Opcje tematu
Steelbooki/Futurepacki
Offline prodarek
Posting Freak
Liczba postów: 2,324
Reputacja: 176

#1,391
07-04-2024, 19:41 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-04-2024, 15:40 przez prodarek.)
Ja bym odwrócił problem błędem było w ogóle zapoczątkowanie takim typem steela Smile dla mnie to jeden z najgorszych "motywów" jaki można zrobić, podobnie seria Jurassic Park afuuu

[Obrazek: efDNiRo.png]

[Obrazek: nxWMxyM.png]

zresztą zwykłe mają równie denne grafiki
[Obrazek: Qgt2wzt.png]

Oppo 10X / 20X - Auto zarządzanie napisami
Jeśli szukasz mod oprogramowania do Panasonic 150-450-820-9000, Oppo 93-95-103-105 napisz PW
Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline slepy51
Stały bywalec
Liczba postów: 357
Reputacja: 31

#1,392
15-04-2024, 10:58 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-04-2024, 10:58 przez slepy51.)
Steele z Film Vault są już dostępne w pre-orderach na różnych stronach jakby kogoś interesowało.

[Obrazek: original-Desktop_TVF-073418.png]

https://www.steelbookbluray.com/vice-press-are-bringing-their-incredible-film-vault-artwork-to-a-set-of-new-4k-steelbook-releases/

Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature.
Odpowiedz
Offline ILSA FAUST
IMF
Liczba postów: 512

#1,393
15-04-2024, 20:49 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-04-2024, 21:02 przez ILSA FAUST.)
(15-04-2024, 10:58)slepy51 napisał(a):  Ja bym odwrócił problem błędem było w ogóle zapoczątkowanie takim typem steela  dla mnie to jeden z najgorszych "motywów" jaki można zrobić, podobnie seria Jurassic Park afuuu

"Motywy" w STEEL-ach to jest to co lubię mocno, mogą być także "postacie" (jak cztero-bond craiga) ale nie głowy, tysiące głów. Nomen omen podobają mi się te steele do Jurassic ale faktycznie na trylogię ale jak mamy sześć czy siedem takich filmów to robi się to mocno monotonne, aczkolwiek w "faszystowskim" porządku. Emblematy są w porządku, trochę te pastelowe tła wytrącają ale są przybrudzone. Podoba mi się ale jest jeden szkopuł - totalnie nie moja bajka, ignoruję te dinozaury i inne godzille - ale to mój problem Smile

Najbardziej kozacki jeśli chodzi o "motyw" emblemat jest STEEL do FURY ROAD od ToC (sam STEEL bez tych wszystkich dodatków). Ostatnie pastelowe zbiorczaki z głowackimi do MAD MAX-a przyprawiły mnie o mdłości (jak słodko), zbojkotowałem i zostawiłem stare francuzy z postaciami MAX-a w formule Black & White i emblematowy ToC - błagam wydajcie FURIOSĘ w tej samej tonacji z emblematem, błagam.
Furiosa będzie pod koniec maja w kinach, wrzucę fotki STALI na mój wątek z kolekcją z okazji projekcji powtórkowych w 4K przed Furiosą w kinach Smile Może także Matrix z okazji zapowiedzi M5 oraz całość ALIEN-PREDATOR z okazji Alien Romulus. Tylko czas, kiedy znaleźć na to?

(15-04-2024, 10:58)slepy51 napisał(a):  Steele z Film Vault są już dostępne w pre-orderach na różnych stronach jakby kogoś interesowało.

w teorii niby te STEELE są fajne...ale...te kondomy na steela z kategoriami wiekowymi do wyrzucenia, potem pozostaje STEEL golas, który rokuje ale bez tytułu na front cover.
Generalnie mam wszystkie te STEELE w innych wydaniach, które bardziej mnie kręcą (bez Shawshank - nie jestem w stanie strawić tego filmu).
Ale 2 z nich się wyróżniają mocno (reszta to skok na kasę):

[Obrazek: attachment.php?aid=1928]

- Blade Runner (zamówiony) - Nexus w pozycji "tears in the rain" wygląda obłędnie i dołączy do pozostałych STEEL-i z uniwersum Blade Runner. Brak logo filmu na front cover w przypadku Blade Runnera to się tak nie rzuca bo Nexus w pozycji LOTOSA (Black Lotus? Pewnie serial trafi do tego STEELA) i całe otoczenie Rutgera  z stylu anime robi robotę. Back Cover STEEL-a z unicornem także zapowiada się kozacko ale brak na razie grafik dobrej jakości aby to zaprezentować w tym miejscu - ciągle śnią mi się jednorożce, nie wiem dlaczego?

- JAWS - obłędnie wygląda ale nie zamawiam - zostawiam "klasyka" z przeglądem dentystycznym w gratisie - płetwa to dla mnie za mało, musi być pełne uzębienie w tym filmie Smile Tak naprawdę mam podobne steele do wszystkich JAWS 1-4 z kolekcji ZAAVI i po prostu ten zajebisty STEEL z płetwą od VAULT nie pasuje mi do reszty serii. Duży minus to brak logo filmu na front cover. Jak dla kogoś JAWS to tylko jedynka to ten STEEL z płetwą jest boski, brać.

Ponoć te STEELE do VAULT to limity straszne i ZAAVI napisało mi dzisiaj, że ostatnie sztuki...?
BLADE RUNNER się wyprzedał na ZAAVI - na Amazon UK jest jeszcze:
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0D138QNWC/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Zamówiłem Blade Runner na AMAZON UK i nie mogę się doczekać, oczywiście kondom od steela od razu do kosza leci aby nie psuć całej zabawy.

---------

Odpowiedz
Offline Fitzer
Użytkownik
Liczba postów: 220
Reputacja: 14

#1,394
15-04-2024, 20:58
(15-04-2024, 10:58)slepy51 napisał(a):  Steele z Film Vault są już dostępne w pre-orderach na różnych stronach jakby kogoś interesowało.

Nieźle skubańce odcinają kupony, najpierw wydali kolekcjonerki, a teraz jeszcze steele z tymi samymi motywami. Big Grin

Panasonic TX-55HZ1000E
Sony UBP-X800M2
Samsung HW-Q800A
Odpowiedz
Offline ILSA FAUST
IMF

#1,395
15-04-2024, 22:01 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-04-2024, 22:01 przez ILSA FAUST.)
Mamy Europejski pre-order na STEELBOOK 4K NIKITA LUC BESSON

https://www.amazon.fr/dp/B0D1QV3HPH?&linkCode=ll1&tag=steelbookpro-21&linkId=cf7c18df00de46703a33f107dc7974a9&language=fr_FR&ref_=as_li_ss_tl

Pre-order złożony, choć nie mogę się przyzwyczaić się do tej "grzywki" na front cover Smile
Ale jest Victor na back cover. W razie czego mam noirowy STEEL Nikity od ZAAVI i będzie raczej przekładka.

[Obrazek: attachment.php?aid=1929]

Co ciekawe, będą 3 dyski - 4K, 2K oraz blu ray 2K bonusowy (!)

Co wybieracie? Nowe wydanie z "grzywką" czy stare noirowe:

[Obrazek: attachment.php?aid=1930]
------

Odpowiedz
Offline piti198
Posting Freak
Liczba postów: 1,831
Reputacja: 84

#1,396
16-04-2024, 19:15 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-04-2024, 19:16 przez piti198.)
18 lipca ma się ukazać w Niemczech steelbook od Plaion Pictures. Na razie nie ma wyglądu steelbooka.
https://bluray-disc.de/blu-ray-news/exklusiv/152409-exklusiv_luc_bessons_nikita_kommt_auch_in_deutschland_auf_ultra_hd_bluray_im_ste​elbook_heraus

Odpowiedz
Offline ILSA FAUST
IMF

#1,397
22-05-2024, 21:18 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-05-2024, 12:58 przez ILSA FAUST.)
Już po jutrze (What a lovely day!) premiera FURIOSY - MAD MAX 5 w kinach IMAX
a mamy już pre-ordery na STEELBOOK 4K.
Będę co najmniej 3 wersje:
- międzynarodowa (nie ujawniona jeszcze)
- limitowana (Imperatorowa Furiosa)
- specjalna dla FNAC (Francja) (same głowy na aversie)
- specjalna BEST BUY (USA)
- pewnie Koreańczycy wynegocjują swoją wersję jeszcze

na ten moment mamy wersję limitowaną (Imperatorowa Furiosa):
[Obrazek: METQ5EG_t.jpg]

wersję specjalną dla FNAC:
[Obrazek: METQ5MX_t.jpg]

wersję specjalną dla BEST BUY:
[img][Obrazek: METQ5LO_t.jpg][/img]

---------------------------------------------------------------
Którą wersję STEELBOOK 4K wybierasz?

Ja wybieram póki co limitowaną z Imperatorową Furiosą
wersja FNAC (Głowackich) skreślona z marszu.
Wersja Best Buy także super - nawiązuje do wydania Fury Road od TOC,
Ale na ten moment rządzi wersja "Imperatorowa Furiosa"

ONLY STEEL IS REAL !!!

Odpowiedz
Offline piti198
Posting Freak
Liczba postów: 1,831
Reputacja: 84

#1,398
23-05-2024, 07:16
Ogranicz się do podawania newsów na dany temat, a nie ogólnego podniecania się, jak to masz w swoim zwyczaju. I naucz się pisać prawidłowo po polsku (pojutrze piszemy razem Big Grin) i wklejania obrazków na forum.

Odpowiedz
Offline ILSA FAUST
IMF

#1,399
23-05-2024, 09:30 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-05-2024, 10:03 przez ILSA FAUST.)
(23-05-2024, 07:16)piti198 napisał(a):  Ogranicz się do podawania newsów na dany temat, a nie ogólnego podniecania się, jak to masz w swoim zwyczaju

Piti, to naprawdę nie mój problem że Ciebie już Furiosa nie podnieca Smile
Są od tego lekarze specjaliści, także słyszałem o niebieskich pastylkach.

To jest dział STEELBOOKI dla osób, które rajcują się (tudzież "podniecają się") STEELBOOKAMI,
więc jeśli to dla Ciebie zbyt perwersyjne, to możesz trollować w innych działach, skoro nie masz nic innego do roboty i Twój szef się na to zgadza i jeszcze płaci Tobie za to.

Więc odpowiedź FURIOSY jest jednoznaczna (fotka z premiery w KAN czytaj Cannes):

[Obrazek: attachment.php?aid=1949]
----------------------

(23-05-2024, 07:16)piti198 napisał(a):  naucz się...wklejania obrazków na forum.

Chętnie się nauczę aby pozbyć tych miniatur, ale nikt nie chciał mi pomóc Sad
Może jest jakiś przewodnik?

Odpowiedz
Offline Mefisto
Pete Jones
Liczba postów: 5,282
Reputacja: 149

#1,400
23-05-2024, 10:20
Jezus, człowieku, ile ty masz lat?

Odpowiedz
Strony (145): « Wstecz 1 ... 138 139 140 141 142 ... 145 Dalej »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   1 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku