10-07-2024, 15:04
Owszem była, ale na niektóre, głównie starsze BD. A ja pytam o UHD
|
Sklepy internetowe - wysyłka, opłaty itd.
|
|
10-07-2024, 15:24
Zwracam honor - były zwyklaki UHD od £17.99. Chyba koszty wysyłki musiały być dla mnie dobijające, że na nic się nie zdecydowałem
10-07-2024, 23:39
No masz tam do wyboru standard i tracking. Teraz jak wziąłem Hitchera z trackingiem, to mnie policzyli 60 złociszy, czyli ok 12 funtów - wolę dać tyle i spać spokojnie, choć wiadomo, że w innych sklepach taniej. Nie pamiętam jak była wysyłka przy hurtowym zamówieniu, ale to nie były wielkie pieniądze. Jasne, że wszyscy tęsknimy do czasów, kiedy amazon wysyłał za darmo, z Kanady dochodziło w 24 godziny i nie było dupnych opłat za każdą paczkę, ale to już nie wróci.
11-07-2024, 01:18
Jest na brytyjskim amazonie. https://www.amazon.co.uk/dp/B0D96LRY65 Ale czy można zamówić, czy jest jakaś blokada na wysyłkę do Polski, to nie wiem.
11-07-2024, 07:22
Zwyklak chyba jeszcze nie wystartował, ale na kolekcjonerkę nie ma blokady na Amazonie - spore zdziwienie i jak tak teraz widzę to pozytywna dla nas zmiana miała już miejsce miesiąc temu z "You're Next". Na całej reszcie katalogu SS widzę wciąż blokadę do PL. (10-07-2024, 23:39)Mefisto napisał(a): No masz tam do wyboru standard i tracking. Teraz jak wziąłem Hitchera z trackingiem, to mnie policzyli 60 złociszy, czyli ok 12 funtów - wolę dać tyle i spać spokojnie, choć wiadomo, że w innych sklepach taniej. Standard spoko, ale jest dostępny gdy robimy zamówienie na jednego zwyklaka UHD. Dwa zwyklaki podnoszą cenę wysyłki do 9 funtów. Tracked - EU - Parcel - kto wtedy dostarcza przesyłkę? Mam nadzieję, że nie nasz kochany Fedex
11-07-2024, 13:26
Zastanawiam się czy trollujesz, czy masz może zły dzień, bo zadajesz pytania godne laika teraz. International Shipping Policy Standard Shipping - Any order up to 300g will be sent out via Royal Mail Standard delivery. Tracked Shipping - will be sent via Royal Mail Tracked delivery.
Nie trolluję, mam do zamówienia trzy rzeczy i zastanawiam się gdzie wyjdzie lepiej - na rarewaves czy w sklepiku Second Sight. Laik wziąłby za pewnik co na stronie sklepu jest napisane, ja wolę się dopytać jak to wygląda w praktyce obecnie. PP jakoś przeżyję, ale gości od fedexa przez furtkę nie wpuszczam
12-07-2024, 12:32
Jest i zwykłe wydanie na brytyjskim amazonie. https://www.amazon.co.uk/Hitcher-4K-UHD-Blu-ray/dp/B0D96LT285
Daję znaka, że alternatywą m.in. dla tych Second Sightów z blokadą wysyłki do PL jest też niektórym dobrze znany sklep imusic. Teoretycznie na rarewaves jest trochę taniej, ale jak doliczymy haracz dla PP i ostatnimi czasy coraz częściej dochodzący podwójny vat przy odbiorze, to jednak z wszystkimi kosztami wychodzi taniej od Skandynawów, przynajmniej w moim przypadku. I co ważniejsze, ponoć dobrze zabezpieczają przesyłkę.
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości |