14-11-2024, 15:18
Tak, argumentuj tym samym, co tutaj - może dostaniesz chociaż bon zniżkowy.
|
Sklepy internetowe - wysyłka, opłaty itd.
|
|
14-11-2024, 15:18
Tak, argumentuj tym samym, co tutaj - może dostaniesz chociaż bon zniżkowy.
Spróbuj jeszcze raz, trafisz na innego konsultanta i trochę też chyba od tego zależy na kogo trafisz. Nie ma chyba słowa "klucz" Ja zamawiałem już kilka razy i dwa razy miałem problem z płytą - raz nawet nie kazali mi odsyłać tylko przysłali nową, a drugi dhl ekspress zwracałem - na ich koszt, przysyłali nowy. Spróbuj na czacie jeszcze raz - napisz, że teraz inna cena jest i nie opłacać Ci się raz jeszcze zamawiać i chcesz wymiany
14-11-2024, 16:00
Chyba czytają nasze forum i dodali Ci drugą sztukę na wypadek gdyby pierwsza sprawiała problemy na Twoim Panasie
14-11-2024, 17:02
Dobre, dobre ![]() Częściej się słyszy o brakującym UHD i 2xBD. Być może osoby które dostają 2xUHD się tak nie skarżą ![]() To może być przyczyna, ale faktycznie w tym wypadku szkoda Friedkina i Lemmona.
♥ J. S. BACH: 1410 CD ♥
16-11-2024, 19:43
Napisali mi z brytyjskiego i włoskiego amazonu, że dziękują za moje zwroty zamówionych produktów i prześlą mi kasę na konto. Ale ja nic do nich nie zwracałem, bo nawet jeszcze nie otrzymałem tych paczek. Istna komedia.
16-11-2024, 19:51
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-11-2024, 19:51 przez fire_caves.)
(16-11-2024, 19:43)piti198 napisał(a): Napisali mi z brytyjskiego i włoskiego amazonu, że dziękują za moje zwrotyJa z kolei od kilku dni już czekam, żeby Amazon UK dogadał się z DPD, żeby ogarnęli, że paczkę mi już dostarczono, bym mógł zgłosić reklamację lipnej okładki w Training Day i uszkodzoną w Groundhog Day. Ale jak dojdą do wniosku, że paczka jest zaginiona w akcji i mi zwrócą kasę, to płakać nie będę
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości |