Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Pozostałe › Na luzie
1 2 3 4 5 Dalej »

Lektor Gudowski nagranie ściezk lektorskich

Strony (10): « Wstecz 1 ... 4 5 6 7 8 ... 10 Dalej »

Opcje tematu
Lektor Gudowski nagranie ściezk lektorskich
Offline Gieferg
Skazany na Blu-ray
Liczba postów: 8,059
Reputacja: 171

12-02-2025, 11:54 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-02-2025, 11:55 przez Gieferg.)
Jak gdzieś pokazuję cokolwiek, co zrobiłem (a całkiem często to robię), to jestem ciekaw prawdziwych opinii. Wszystkich, pozytywnych i negatywnych a te, które mi wskażą co można by poprawić/zrobić lepiej, są zazwyczaj cenniejsze (i wiele razy na nich skorzystałem) niż nic nie wnoszące "well done" napisane tylko po to, żeby mi poprawić samopoczucie. I takie same opinie jakie chcę otrzymywać również wystawiam - szczere.

Do głaskania po główce i tak zawsze się ktoś znajdzie jak widać.

Recenzje filmów, soundtracków, książek i komiksów na Filmożercach
Przykurzona pisanina- SF / Fantasy / Wiedźmin itp.

Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline Nfsfan83
Posting Freak
Liczba postów: 1,581
Reputacja: 40

12-02-2025, 14:11 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-02-2025, 14:12 przez Nfsfan83.)
jedna sprawa, ludziki dobrze ze mówicie co źle było... biorę to na klatę, ale zauważyłem, że tylko lecą złe komenty a nic pozytywnego ( i macie prawo do tego, i nie zmuszam, ale czasami fajnie usłyszeć coś w stylu - zjebaleś tekst ale szacun za całość, to było coś fajnego) z drugiej strony ja mam być z tego zadowolny a nie wy.

Nie ma bluzgów i koniec, Gieferg czy Juby jakby to zrobili to będę pewnie uje i kurwy latało na lewo i prawo. U mnie nie ma, bo nie miałem aż takiej potrzeby.

Fajna zajawka była i tyle.

Odpowiedz
Offline Gieferg
Skazany na Blu-ray

12-02-2025, 14:21 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-02-2025, 14:22 przez Gieferg.)
Tylko złe komenty lecą? Wut?

Pochwaliłem: https://forum.filmozercy.com/watek-lektor-gudowski-nagranie-sciezk-lektorskich?pid=112993#pid112993
Zaraz potem jeszcze prodarek i altair. Pearlzfan oczywiście tego nie widział i wyskakuje z jakimiś z dupy wziętymi problemami, a Ty najwyraźniej też już nie pamiętasz.

Cytat:ale czasami fajnie usłyszeć coś w stylu - zjebaleś tekst ale szacun za całość, to było coś fajnego
Na przykład cos takiego?

Ale potem sam sie prosiłeś o takie, a nie inne komentarze wrzucając filmik z tytułem sugerującym, że jest "na ostro" tam gdzie na ostro zdecydowanie nie jest ¯\_(ツ)_/¯

I o co chodzi z tym odmładzaniem głosu? Gudowski już brzmi tak źle, że nie można wykorzystać naturalnego brzmienia?

Odpowiedz
Offline Nfsfan83
Posting Freak

12-02-2025, 14:32 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-02-2025, 14:32 przez Nfsfan83.)
A sorry 2 są pozytywne Wink no ok Gieferg to było spoko, ale potem poczułem się, że to nic nie ważne bo nie ma Fuck You - Pierdol się czy coś. I jakby to było najważniejsze. Takie mam odczucie

Mogę wrzucić próbke Commando z tv puls? To wrzucę na google drive czy coś.

Maciej świetnie i szybko czyta, ale wiek robi swoje, 70 lat i jak sam powiedział (w wywiadzie na YT) doły już nie taki dźwięczne jak kiedyś.

To było chyba grudzien czy styczeń gdzieś. No już inaczej brzmi... a ja uwielbiam jego głos z czasów Lethal Weapon z tvn czy Running Man

Odpowiedz
Offline Gieferg
Skazany na Blu-ray

12-02-2025, 14:46 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-02-2025, 14:50 przez Gieferg.)
A nie miałes ochoty nagrac ścieżki do "Death Machine"?

Do tego filmu nie słyszałem żadnego lektora poza Orliczem z VHS.

Cytat: to nic nie ważne bo nie ma Fuck You - Pierdol się czy coś.
Bo to sprawia, że ścieżka jest w stylu telewizyjnym, a takich jest wszędzie na pęczki.

A można było zrobić coś naprawdę wyjatkowego - i takie marnowanie okazji odnośnie czegoś, czym się od lat interesuję mnie zwyczajnie boli, nawet gdy kto inny za to płaci - mniej więcej na tej samej zasadzie jak to, że zamiast np. zrobić Terminatora 5 z Bale'm (tylko z lepszym scenariuszem niż 4) i pokazac, to, na co ludzie (w tym ja) czekali latami (czyli pełnoprawne mroczne future war ze Skynetem zakończone wysłaniem T-800 w przeszłość), wydali grube miliony na jakieś gówno o którego istnieniu od lat próbuję zapomnieć (i to dwa razy), a to co było sednem sprawy załatwili w kilku minutach prologu piątego filmu. Ich tez powinienem poklepac po plecach i powiedzieć "Szacun"? Tongue

A komentarze dają wyraz tej frustracji.

Odpowiedz
Offline Nfsfan83
Posting Freak

12-02-2025, 14:47 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-02-2025, 15:01 przez Nfsfan83.)
Chciałbym teraz do Bez Odwrotu 1986 ale też to wszystko zależy od KASY, której nie mam TERAZ za dużo.

Bo Podwojne Uderzenie i Bez Odwrotu dał TV Puls ale dali Borowca, który smęci coraz mocniej

Death Machine i Gudowski? A Orlicz nie robi lepszego klimatu, mam tak, że tego co pierwszy raz usłyszałem do filmu jest dla mnie ok.

Zastanawiałem się nad durną komedia Punktualnie o Trzeciej 1987 ale to też odpuściłem...

Odpowiedz
Offline Gieferg
Skazany na Blu-ray

12-02-2025, 14:52
Cytat:Death Machine i Gudowski? A Orlicz nie robi lepszego klimatu, mam tak, że tego co pierwszy raz usłyszałem do filmu jest dla mnie ok.
No to w takim razie w filmach których nie czytał Gudowski powinien być ok ten, kto czytał i nie ma sensu Gudowskiego do nich nagrywać Tongue

Orlicz robi bardzo dobry klimat ale to ścieżka z VHS z jej technicznymi ograniczeniami. Przydałoby się audio lepszej jakości.

Odpowiedz
Offline Nfsfan83
Posting Freak

12-02-2025, 15:32 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-02-2025, 20:07 przez Nfsfan83.)
Gudowski Command TV Puls nagranie kolega Darek Smile na moją prośbe bo myślałem, że ta wersja będzie super ale żarty najlepsze położyli, wrzucone na chama nic nie ruszane przy audio:

Posłuchajcie głosu tutaj i na moich próbkach.

A tu moja próbka ten sam moment:

poprawiony ton lekko Wink niżej

Odpowiedz
Offline Altair
Użytkownik
Liczba postów: 128
Reputacja: 11

12-02-2025, 16:18
Teksty jak teksty, ale szacunek za inicjatywe i dążenie jego realizacji.

Odpowiedz
Offline prodarek
Posting Freak
Liczba postów: 2,324
Reputacja: 176

12-02-2025, 22:04 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-02-2025, 09:28 przez prodarek.)
Ja ogólnie rzecz biorąc bardzo rzadko oglądam z lektorem a jak już to z reguły jest to coś z ery VHS. Jak już jesteśmy w temacie Commando to ostatnio zgrywałem trailer..

i tak sobie myślę kurcze kiedyś to potrafili zachęcić...

Oppo 10X / 20X - Auto zarządzanie napisami
Jeśli szukasz mod oprogramowania do Panasonic 150-450-820-9000, Oppo 93-95-103-105 napisz PW
Odpowiedz
Strony (10): « Wstecz 1 ... 4 5 6 7 8 ... 10 Dalej »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   1 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku