No to miałeś mocnego farta. Od dwóch miesięcy na olx widzę oferty w przedziale 100-200 zł. Niby sądziłem, że węgierska okładka nie będzie mi przeszkadzać, ale jest ewidentnie źle dopasowana (grzbiet wyjeżdża poza grzbiet) i będę musiał wydrukować sobie skan polskiej we własnym zakresie.
Allegro: Wrogowie publiczni 46 zł, Obrońcy skarbów 46zł, Midnight Special 46zł, Pearl Harbor 45 zł.
Allegro: Naznaczony: Rodział 2 35zł, Ouija: Narodziny Zła 30 zł, Miasto 44 40 zł, Szybcy i wściekli: Hobbs i Shaw 35 zł, Koszmar z ulicy Wiązów 40zł, Czarownica: Bajka ludowa z Nowej Anglii 30 zł, Smętarz dla zwierzaków 70 zł
Świat książki: Gladiator II 198 zł
Zamykam luty ostatnimi zakupami , oby marzec też był owocny
03-03-2025, 12:11 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-03-2025, 08:10 przez Dusia.)
Marzec , marzec pięknie się wystroił… zapowiada się obiecująco
Znalazłem poszukiwany przeze mnie film Siedem ,na deser trafił się Terminator i koncert Metallica.
Allegro: Siedem 199 zł, Terminator 85 zł , Metallica 80 zł.
Ścieżkę audio filmu gladiator dodam do wskazanego działu na forum Mister Tadeo.
03-03-2025, 13:14 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-03-2025, 10:21 przez Dusia.)
To dwa różne wydania Terminatora , a odnośnie informacji to podaje tak od zawsze, wtedy nie musisz pytać skąd i za ile . Kolejny klasyczny przykład, wróć proszę do swojego wątku , gdzie opisujesz każde wydane 2 grosze,o januszerce już nie wspomnę.
Zostawiam sobie obie w kolekcji. Pozdrawiam i życzę udanych zakupów Peace Bro.