Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Blu-ray i DVD › Zakupy
1 2 3 Dalej »

Sklepy internetowe - wysyłka, opłaty itd.

Strony (418): « Wstecz 1 ... 401 402 403 404 405 ... 418 Dalej »

Opcje tematu
Sklepy internetowe - wysyłka, opłaty itd.
Offline Mierzwiak
Posting Freak
Liczba postów: 5,179
Reputacja: 276

#4,021
01-04-2025, 15:05
Przysłali maila na który należy odpisać podając numer zamówienia, przesyłki, nazwę przedmiotu i opis sytuacji. Mają na to odpowiedzieć w ciągu trzech dni.

LG OLED 65" B8
Panasonic DP-UB820
Sony HT-ZF9
Apple TV 4K
Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline kulcikriu
Posting Freak
Liczba postów: 902
Reputacja: 54

#4,022
01-04-2025, 15:14 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-04-2025, 15:14 przez kulcikriu.)
(01-04-2025, 15:05)Mierzwiak napisał(a):  Przysłali maila na który należy odpisać podając numer zamówienia, przesyłki, nazwę przedmiotu i opis sytuacji. Mają na to odpowiedzieć w ciągu trzech dni.
Nie miałem z tym do czynienia, ale rozumiem, że ten "incident report" wysłał Ci amazon? Wypełnij i odeślij, może coś z tego wyjdzie - może dojdzie do kogoś, że wysłali Ci wybrakowany towar jako nowy. A tamten DHL-owy dokument to standardowo bym wypełnił i oddał w w punkcie.

Odpowiedz
Offline Mefisto
Pete Jones
Liczba postów: 5,272
Reputacja: 149

#4,023
02-04-2025, 12:34
Już miałem pisać, że Mierzwiak ma pecha, ale niestety i u mnie trafiła się ewidentna kopia ze zwrotu, owinięta specyficzną folią. Tyle szczęścia, że w środku brakuje tylko BD. Ale niesmak pozostaje.

Odpowiedz
Offline kulcikriu
Posting Freak

#4,024
02-04-2025, 12:43
Wspolczuje, mnie poki co taka sytuacja ominela, probuj cos zawalczyc, powodzenia

Odpowiedz
Offline Aradiel
Użytkownik
Liczba postów: 121
Reputacja: 14

#4,025
02-04-2025, 17:17
U mnie niedawno podobna sytuacja, zakup filmu UHD z włoskiego Amazona, film dotarł w tej błoniastej folii, folia okładki też w kiepskiej kondycji bardzo pomarszczona, a w środku obie płyty podmienione na wydania amerykańskie. Odesłałem, otrzymałem poprawną kopię, tyle dobrego.

Odpowiedz
Offline Mierzwiak
Posting Freak

#4,026
03-04-2025, 06:29 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-04-2025, 06:29 przez Mierzwiak.)
No o doopa, po wysłaniu eseju na maila dostałem linka do strony na której miałem wrzucić zdjęcia a po wysłaniu zdjęć minęła może godzina i przyszedł kolejny mail z tymi samymi formułkami, którymi karmią na czacie.

W sumie to po części mogę winić też sam siebie, skoro dostałem szrot to tak też należało go potraktować i na fotkach ode mnie powinni dostać rozerwany amaray i okładkę plus porysowaną płytę, może wtedy nie kazaliby odsyłać.

Heh.

LG OLED 65" B8
Panasonic DP-UB820
Sony HT-ZF9
Apple TV 4K
Odpowiedz
Offline kulcikriu
Posting Freak

#4,027
03-04-2025, 08:36
(03-04-2025, 06:29)Mierzwiak napisał(a):  No o doopa, po wysłaniu eseju na maila dostałem linka do strony na której miałem wrzucić zdjęcia a po wysłaniu zdjęć minęła może godzina i przyszedł kolejny mail z tymi samymi formułkami, którymi karmią na czacie.
Szkoda gadać... Współczuję, cóż więcej dodać, nie mam pojęcia, co można doradzić w takiej sytuacji.

Odpowiedz
Offline Mierzwiak
Posting Freak

#4,028
03-04-2025, 10:35
Nic, po prostu muszę im to odesłać i czekać na zwrot pieniędzy.

LG OLED 65" B8
Panasonic DP-UB820
Sony HT-ZF9
Apple TV 4K
Odpowiedz
Offline Mefisto
Pete Jones

#4,029
04-04-2025, 12:54
Movie Zyng z USA:
Świetna obsługa klienta, szybki czas wysyłki i oczekiwania (Asendia, tracking - pierwsza paczka szła 10 dni, druga trafiła na weekend, więc zobaczymy), cena zjadliwa. Na minus fakt, że nie pobierają VATu, więc trzeba się liczyć z dopłatami. Generalnie finansowo wychodzi w sumie podobnie do Amazonu, więc raczej opłaca się brać tylko rzeczy w promocjach i/lub niedostępne tam. Tak czy siak mogę polecić.

Odpowiedz
Offline Mefisto
Pete Jones

#4,030
04-04-2025, 21:26
Cytat:Dear Customer

We are writing to let you know about a security issue involving the BFI Shop website. No other BFI websites or services have been affected.

On Wednesday 1 April, we detected unauthorised access to the BFI Shop’s online payment page. Our investigation has since found that the individuals responsible may also have accessed the BFI Shop customer database.

We acted immediately to put additional security measures in place and took the BFI Shop website offline as a precaution. The site remains offline while we continue working closely with our external supplier and cybersecurity experts to ensure everything is secure before bringing it back online.

This issue is limited to the BFI Shop website, which sells DVDs, books and gifts. It does not affect the physical BFI Shop at BFI Southbank, which continues to operate as normal. All BFI Members have a BFI Shop account in order to access their discount.

What information was involved?

Our investigation is ongoing, but we believe that personal information entered on the BFI Shop payment page was accessed by unauthorised individuals. It’s also possible that the BFI Shop customer database was accessed. This includes names, contact details and, if you have made an online purchase through the BFI Shop, payment information.

Odpowiedz
Strony (418): « Wstecz 1 ... 401 402 403 404 405 ... 418 Dalej »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   1 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku