04-12-2025, 15:29
Święta coraz bliżej, a zapowiedzi kolejnych wydań 4K z serialami SW coś nie widać 
Disney! Pobudka!

Disney! Pobudka!
♥ J. S. BACH: 1410 CD ♥
|
Gwiezdne wojny
|
|
04-12-2025, 15:29
Święta coraz bliżej, a zapowiedzi kolejnych wydań 4K z serialami SW coś nie widać ![]() Disney! Pobudka!
No pewnie Andora complete się nie doczekam. A ten steelbookowy sezon 1 ok? Bo sporo widziałem pretensji, że porysowane płyty.
04-12-2025, 23:21
(04-12-2025, 15:29)HAL 9000 napisał(a): Święta coraz bliżej, a zapowiedzi kolejnych wydań 4K z serialami SW coś nie widaćNa ten problem jest już dedykowany temat na blu-ray.com Nie wiem na co Mysza czeka. Trzeba dodać brakujące odcinki Mandalorianina czyli Księge Bobasa, Skeleton Crew no i drugi sezon Andora oczywiście. Akolitę mogą sobie darować. (04-12-2025, 21:57)Bender napisał(a): A ten steelbookowy sezon 1 ok? Bo sporo widziałem pretensji, że porysowane płyty.U mnie płyty były w porządku. Kupiłem na amazon.fr.
niespotykanie spokojny człowiek
10 godzin(y) temu
W wiadomym wątku na blu-ray.com pojawiła się informacja, że w tym roku doczekamy się zapowiedzi drugiego sezonu Andora na nośniku fizycznym. Informacja miałaby pochodzić ze źródła powiązanego ze znanym nam Billem Huntem. link
niespotykanie spokojny człowiek
10 godzin(y) temu
Czekamy, czekamy, wcześniej czytałem że niby na Święta będzie, znaczy w grudniu, ale odbierałem to jako pobożne życzenia. W każdym razie, uwierzę jak zobaczę
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |