29-04-2026, 14:09
Eureka - 6 dni czekania od momentu wysyłki, czyli chyba rekord.
|
Sklepy internetowe - wysyłka, opłaty itd.
|
|
29-04-2026, 17:02
U mnie jeden film z rarewaves nie doszedl, wyslany niby 2 marca, reszta doszla. A ze.idzie poczta nierejestrowaną... myślicie, że jeszcze czekać?
29-04-2026, 17:15
Ja czekam 2 miesiące, potem się niepokoję, następnie interweniuję
♥ J. S. BACH: 1410 CD ♥
Jestem cierpliwy, ale nie aż tak ![]() Wciąż czekam na film z Rarewaves wysłany 31.03, po majówce uderzam do supportu o ponowną wysyłkę (o ile jeszcze będzie na stanie).
29-04-2026, 17:37
Pamiętam jak uderzałem to supportu po dwóch tygodniach Musieli sobie pomyśleć, że jakiś świr kompletny Mnie jako klienta stracili, bo to czekanie 3 tygodnie na paczkę to nie na moje nerwy Dawno tam nic nie zamawiałem.
29-04-2026, 17:53
Raczej też sobie na jakiś czas odpuszczę ten sklep, za dużo ostatnio zgłoszeń co do nieotrzymanych zamówień - jak będę chciał pograć w ruletkę to prędzej udam się do kasyna
29-04-2026, 17:58
(29-04-2026, 17:02)kulcikriu napisał(a): U mnie jeden film z rarewaves nie doszedl, wyslany niby 2 marca, reszta doszla. A ze.idzie poczta nierejestrowaną...Witam w klubie. Identyczna sytuacja. Uderzę do nich po majówce, jeśli nie dotrze do jutra.
Kino domowe
LG OLED 83 C3 Marantz SR 5015 Klipsch R-620F, R-51M, R-52C, R-41SA SVS SB-1000 Panasonic DP-UB820 Aktualna kolekcja UHD / BD / DVD
29-04-2026, 19:17
Trochę dużo tych zaginionych paczek. Coś się ewidetnie zepsuło. Ciekawe co się z nimi dzieje. Ja uderzyłem do supportu jakoś po miesięcu od wysłania paczki (24.03). Jeden film, ale grubas od Arrow. Nie widzę tego, żeby się zmieścił do skrzynki. Co do supportu, to nie powiem, dosyć miła obsługa. Dostałem numer swojej paczki, jak już wcześniej o tym pisałem. Do niczego on się nie nadaje. Zanim do nich napisałem to jeszcze zajrzałem na pocztę czy nic tam nie leży. W pierwszej wiadomości chcieli też żebym sprawdził czy na pewno paczka nie znajduję się na poczcie. W drugiej wiadomości już zaproponowali ponowną wysyłkę, a przy tym naprodukowali dosyć sporo linijek tekstu. "Royal Mail does not officially class international shipment as 'missing' until 21 working days have passed." W przypadku, gdy otrzymam zamiennik i zaginioną paczkę, zwrot będzie na ich koszt. Martwiłem się, że paczka nie dotarła. Teraz się martwię, że dojdą obie xD
Z dobrych informacji odnośnie Rarewaves - zagubiony wcześniej "Stanley Kubrick: Visionary Filmmaker Collection", wysłany do mnie ponownie po zgłoszeniu do supportu, właśnie został dostarczony. Żadnych dodatkowych opłat, paczka została wysłana 13 kwietnia.
04-05-2026, 21:12
Tak Was uspokajałem, a tymczasem z mojego zamówienia (wszystkie 5 tytułów, wysłanych 31.03), trzy dotarły 22.04 a dwa nie dotarły do dzisiaj (oba to wydania od Arrow) i właśnie im to zgłosiłem.
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: Konroj, kulcikriu, 14 gości |