Wczoraj, 21:07
Mi wysłali, ale ja specjalnie nie preorderowałem, tylko zamówiłem w dzień premiery
|
Sklepy internetowe - wysyłka, opłaty itd.
|
|
Wczoraj, 21:07
Mi wysłali, ale ja specjalnie nie preorderowałem, tylko zamówiłem w dzień premiery
HAL, ale pobrali już kasę, czy jeszcze nie? Ogłaszam wyścigi, kto pierwszy dostanie - Ty z Amazona, czy ja z mojego ukochanego Rarewaves. Nagród nie przewidziano dla zwycięzcy
11 godzin(y) temu
W czwartek mijają 4 tygodnie od wysyłki „Imienia Róży” z Rarewaves... Nadziei brak.
Unboxing >> YouTube
Miałem nadzieje, załąpać się na Stricklanda limitowanego od Curzona. Zamówiłem w Amazonie UK, data na październik. Pobrali. Oddali. Data się zmieniła na niewiadomo kiedy, a ze stocku zniknął. Wiec cancel, i musiałem zamówić zwykłą. Życie
U mnie wyslany z amazonu dwa dni temu.
11 godzin(y) temu
(Wczoraj, 21:12)misfit napisał(a): HAL, ale pobrali już kasę, czy jeszcze nie? Wygląda na to że nie Tymczasem: https://www.amazon.co.uk/dp/B0H51CLT2G?ref=nav_signin Sanatorium jest cały czas dostępne, więc nie sądzę żeby się wyprzedało, chodzi o sposób realizacji zamówień, który jest okropny ![]() Jeszcze dodam, że jak coś wysłali, nie znaczy że dotrze - dwa tygodnie temu oddali mi kasę za The Hot Spot, który utknął u szkopów i do mnie nie dotarł, a cały czas jest u nich dostępny na stronie. Dlaczego nie wysłali ponownie? Bo zamawiałem jeszcze przed zmianą przepisów (150+)? Co do rarewaves, to za bardzo kocham ten film, żeby tam zamawiać
♥ J. S. BACH: 1410 CD ♥
Podobnie miałem z amazon.fr złap mnie utknął u szkopow w garbsen i mimo że film dostępny tylko zwrot kasy. A film droższy o 2 euro obecnie Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka
11 godzin(y) temu
Moja sztuka Rękopisu wyleciała 10, wczoraj była już w Holandii. Fajnie jakby w piątek była na Strażackiej ![]() Zamawiane u wydawcy.
65C4/UB820/BDT700 + 2.0 Marantz+Wiim+Aune+Denon+Heco
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: Diocletian, 25 gości |