50zl za jeden film 3D?... To np w Galerii Panorama w Poznaniu jest
- Niesamowity Spider Man 2
- Przygody Tintina
- Star treck 2
- World War Z
I coś tam jeszcze po 50zl - 50% czyli 25zl sztuka.
LG OLED65C6
OPPO UDP-203
Marantz SR7013
Klipsch RP 8000 F + Klipsch RP-504C + Klipsch RP-600M + Klipsch RP-500SA + Canton GLE 416 Pro
SVS-2000 PRO
PS4 PRO + XBOX ONE X
Juz nie ma wyprzedaży w empikach wiec nic ciekawego nie znajdziesz jedynie ze interesują cie filmy 3D za 50-60zl bo właśnie taka jest aktualnie "promocja" w Empiku...
LG OLED65C6
OPPO UDP-203
Marantz SR7013
Klipsch RP 8000 F + Klipsch RP-504C + Klipsch RP-600M + Klipsch RP-500SA + Canton GLE 416 Pro
SVS-2000 PRO
PS4 PRO + XBOX ONE X
Może kogoś zainteresuje. Wyprzedaż w Empikach wciąż trwa. W weekend zajrzałem w Krakowie do Bonarki i Galerii Krakowskiej i mają jeszcze sporo filmów, szczególnie w Bonarce. Z tych z Promotion były m.in. Amelia, Antychryst, Aniołowie Apokalipsy, Transporter 3, Taxi 3, Bandidas, Zabójczy numer, Ostatnie zlecenie, XIII, Nagi instynkt 2, Hańba, Hannibal, Amitylville, Austeria. Z innych m.in. Resident Evil Zagłada, Tron, Surogaci, Kopciuszek, Piotruś Pan czy Noe. Wybrany przez Boga w steelbooku. Wszystko minus 70 procent. Na niektórych nie ma czerwonej naklejki, są wymieszane z innymi filmami i jest podana pełna cena, ale przy kasie wyskakuje ta promocyjna. W wyszukiwarce Empik widziałem, że w Wawie chyba można wciąż wyrwać Sin City, cena na pewno wciąż promo.
14-08-2016, 21:22 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-08-2016, 21:22 przez Verrax.)
Sin City już nie ma pewnie ani w GK, ani w Bonarce? Byłem ostatnio jakiś czas na wyjeździe, i zupełnie przegapiłem ten kolejny rzut Empikowej promocji. Trzeba się będzie do nich wybrać, i coś fajnego wynaleźć.
Też akurat byłem dziś w 2 empikach w szczecinie. Potwierdzam promocja trwa. Cena promocyjna nabijania jest przy kasie, nawet na czytniku jej nie nabija a naklejkii są pozrywane. Natomiast na dvd część promocji została a część nie.
Co do dostępności najlepiej sprawdzać przez google wchodząc na stronę empiku z konkretnym tytułem.
W Saturnie w Arkadii widziałem wjazd tanich blu-ray i DVD z Imperiala, z tego co wiem, na początku września ma być jeszcze jeden. Blu-ray po 29.99, w tym - Taksówkarz, Moneyball, Ona, Foxcatcher, Punishery, Kolekcjoner kości czy Filadelfia. Na DVD po 9,99 widziałem Bad Boys, Faceci w czerni II i III, Bliskie spotkanie trzeciego stopnia. Sam mam już Taksówkarza i Ona, połaszę się chyba jeszcze na Filadelfię i Punishera. Ktoś coś brał już?
Dodam też, że dorzucono do promocji "2 filmy za 49,99" filmy "Wykolejona", "Człowiek o żelaznych pięściach 2" oraz "Ouija" (sprawdziłem w Saturnie w ZT w Warszawie).
A mówiłem sobie, że blu-raye będę rzadziej kupował bo droższe ... wot durak