04-10-2016, 15:19
Nie chce mi się dopłacać drugie tyle za metal
Unboxing >> YouTube
|
Pred
|
|
04-10-2016, 16:42
Na alledrogo miałbyś za 60 zł . Metal chociaż trzyma potem wartość w stosunku do plastiku i to w reedycjach tego śmierdzącego, wyginającego się jak tancerka na rurze np zbiorcze wydanie w kartoniku Jurajski park , Powrót do przyszłości i wiele innych reedycji które widziałem w koszyczkach
Film dla mnie nie jest aż taki szczególny, abym inwestował w najlepsze wydanie - opakowanie na rynku Na allegro jest za 69,99 plus przesyłka to prawie 80 zł, więc
Unboxing >> YouTube
04-10-2016, 17:41
Były tańsze, dla mnie może też szczególny nie jest. Steel jedna jest bardzo fajny
05-10-2016, 11:44
Cytat:Metal chociaż trzyma potem wartość w stosunku do plastiku Ale wiesz o tym, że niektórzy kupują filmy, żeby je po prostu oglądać, a nie po to, żeby "trzymały wartość"?
05-10-2016, 12:18
Nie wiedziałem, odkryłeś jak zwykle Amerykę. Pred zamiast punktować "odkrywcze" spostrzeżenia podziękowałbyś, że chciałem pomóc - w końcu wiem , że zbierasz steele, bo pytałeś mnie o zakupy. Następnym razem nic się nie odezwę
Miałem nie kupować tych wersji, ale ostatecznie skusiła mnie atrakcyjna cena i ładne wykonanie steelbooków >> Saturn Gdańsk 39,99 za sztukę ![]()
Unboxing >> YouTube
05-10-2016, 22:37
Jak masz średniej jakości sprzęt do dźwięku, to nawet specjalnej różnicy nie odczujesz, bo mam oba wydania polskie i zagraniczne. Ostatecznie na lepszym sprzęcie, różnica dla mnie jest . Zemsty Sithów nie kupiłeś? Ta część jest również świetna
05-10-2016, 22:53
Na początku też tak myślałem, ale ta część jest po prostu świetna. Trzeba też mieć klapki na oczach by nie docenić kunsztu aktorskiego Ewan McGregor, Christopher Lee . Niedoceniony jest bardzo Hayden Christensen. Wcielił się w rolę wg mnie świetnie, scen nie będę wymieniał tutaj , bo i po co. Pomijając to jednak masz okazję do zakupu całości w bdb cenie, jak się wyprzeda, to już za tyle nie kupisz
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |