Twoje zdanie miałoby jakieś znaczenie jakby film był kręcony w formacie panoramicznym, a tak to wiesz
Unboxing >> YouTube
|
It/To (1990)
|
|
Twoje zdanie miałoby jakieś znaczenie jakby film był kręcony w formacie panoramicznym, a tak to wiesz
Unboxing >> YouTube
(13-10-2016, 21:39)robsonm1978 napisał(a): A w filmie pasy po bokach - gratis :-) Wolałbyś poucinane czubki głowy, nogi, ręce ?
Steel na amazon.fr znowu dostępny ale z wyższą ceną o 2€ oraz dostępnością dopiero 31 października. EDIT: znowu niedostępny Coś czuję, że w chwili obecnej będą nici z filmu od nich. Wczoraj się zapytałem dlaczego tak długo trwa wysyłka po czym dostałem odpowiedź, że steelbook się wyprzedał i czekają na dostawę...
Skoro pojawia się i znika, to jakoś muszą to kontrolować i ostatecznie nam to wyślą Z tego co widzę to jest jedyna wersja do dostania we Francji, więc może mają większy nakład na stanie, niż reszta krajów.
Unboxing >> YouTube
15-10-2016, 10:09
Nie sądziłem, że ten film (chociaż to produkcja telewizyjna) jest tak bardzo popularny, również i u nas w Polsce. To chyba efekt tego, że "IT" był niemal w każdej wypożyczalni VHS. Był także wyświetlany w TVP1 - bodajże w 1993 r. (październik, sobota, kino nocne). W poniedziałek w szkole nikt nie mówił o niczym innym, tylko o filmie z morderczym klaunem. Ja zadowolę się polskim wydaniem - będzie to pewnie amaray w slipcasie.
15-10-2016, 10:53
Dokładnie tak, polskie wydanie to amaray z nakładką serii Kolekcja Mistrza Grozy. http://filmozercy.com/filmoskop/edition/131264
Zapraszamy do polubienia naszego profilu na Facebooku.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela. The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.
Syfiasta ta okładka Zalatuje jakąś gazetową serią z kiosku, no chyba że to Digibook
Unboxing >> YouTube
15-10-2016, 11:40
Nakładkę można zawsze wywalić. Amaray będzie pewnie taki jak w innych krajach, czyli znośny. Niemniej i tak najlepszy wybór, to był w przypadku tego filmu steelbook. Mam nadzieję, że się doczekamy w końcu na tego z Francji. Mi odpisali to samo co meanerowi, zabrakło im na stanie i czekają na dostawę.
Zapraszamy do polubienia naszego profilu na Facebooku.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela. The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.
Francuski amazon właśnie pobrał mi siano i przygotowuje film do wysyłki >> uff ![]() Filmidło wróciło też do łask na sklepie >> 15 Euro za sztukę. https://www.amazon.fr/gp/product/B01I2347UK/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 Pewnie wyprzeda się w Trymiga i rano jak to przeczytacie, to już go nie będzie
Unboxing >> YouTube
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |