Kurna, coś mi nie chce zaskoczyć Multibuy na Filmarenie. Nie kumam tego. Czy dodaję do koszyka jeden film z multibuy czy dwa, cena taka sama. Dla przykładu Iron Man 3 3d steel i W samym sercu morza 3d. Jeden za 449 koron, drugi za 349. Ktoś mi wytlumaczy jak to działa?
Bo teraz są już naliczane obniżone ceny od razu. Wcześniej na stronie produktu przy zdjęciu miałeś napisane 2+/3+ itd. co oznaczało minimalną liczbę filmów potrzebną w zamówieniu, żeby zniżka na dany film działała.
A mówiłem sobie, że blu-raye będę rzadziej kupował bo droższe ... wot durak
To może inaczej. Załóżmy nadal tego stealbooka Iron Mana 3 jako przykład. 449 koron to cena przy zwyklym zakupie 1 filmu czy może jest to cena tego filmu w przypadku zakupu multibuy? Jesli to drugie, to jaka jest cena regularna?
Zgodnie z tym co jest napisane na stronie cena regularna to 799 CZK.
Tak jak napisał Kapitan_kusiak obecnie promocja MULTIBUY jest naliczana od razu ponieważ jest dostępna już dla jednej pozycji czyli możesz to potraktować jako pormocję SINGLEBUY
Małe ostrzeżenie dla składających pre-ordery w w/w sklepie:
Złożyłem zamówienie na steelbook w pre-orderze i zapłaciłem. Niestety film w tej wersji wycofano zanim miał swoją premierę w Czechach. Kasę sklep mi przelał ALE po kursie w Czechach czyli stratny dla mnie o ok.8 zeta. Dodatkowo mój bank pobrał mi opłatę w wysokości 20pln (sprawdziłem, niestety taka taryfa) za to, ze dostałem zwrot kasy z rachunku w EUR na rachunek w PLN. Suma sumarum nie dość, że filmu nie kupiłem to jeszcze straciłem prawie 30 zeta za bezsensowne bujanie się z tym shitem