18-11-2016, 19:38
I jest. Marsjanina też przytuliłem.
A mówiłem sobie, że blu-raye będę rzadziej kupował bo droższe ... wot durak
|
Promocje w sklepach (MM/Empik)
|
|
18-11-2016, 19:38
I jest. Marsjanina też przytuliłem.
A mówiłem sobie, że blu-raye będę rzadziej kupował bo droższe ... wot durak
18-11-2016, 20:03
Promocja wszędzie jeszcze nie wystartowała ale jak już ktos wcześniej napisał wystarczy podejść z filmami do obsługi bo i tak musza wystawić papier. Ja na razie przytulilem 13 godzin i Grimsby za 95 łącznie. Na większe polowanie udam sie jutro lub w niedziele.
Trochę się zdziwiłem, że Star Trek: W nieznane (konkretnie edycję 2D) wycenili w Saturnie na 96,90 zł, ale w sumie zaoszczędziłem ponad 40% na tym zakupie (dołożyłem sobie jeszcze X-Men: Apocalypse, bo nie zależało mi na nabyciu owej pozycji od razu w dniu premiery sklepowej półtora miesiąca temu).
18-11-2016, 21:23
Ja a konto imienin" Marsjanina" i wreszcie długo oczekiwany "Most Szpiegów"
Kino domowe:
Optoma UHD35X Telewizor:Samsung UE55JU6740S Odtwarzacz: Panasonic DP-UB420EGK Odtwarzacz: Panasonic DP-UB-450 Audio Yamaha + Klipsch
Normalnie szał, to jest chwilowa obniżka starocia typu Marsjanin? Czy jakaś dłuższa przecena?
18-11-2016, 21:43
Sporo brakuje w mojej małej kolekcji.Jest okazja, to nadrobić
Kino domowe:
Optoma UHD35X Telewizor:Samsung UE55JU6740S Odtwarzacz: Panasonic DP-UB420EGK Odtwarzacz: Panasonic DP-UB-450 Audio Yamaha + Klipsch
18-11-2016, 22:08
Jako że to mój pierwszy post na tym forum , bardzo serdecznie wszystkich witam,chciałbym się też podzielić informacjami związanymi z ta promocją .Co do samej listy o której wspomniał wcześniej kolega Kapitan_kusiak to są dwie(może tymczasowo),,inna jest w MM a inna w Saturnie (bogatsza) Byłem w Saturnie w Złotych Tarasach i wszystkie nowości jak pod kreskę 79.99 zł,reszta po 39.99zł i 49.99 zł.Byłem też w MM Marki , i tu nie ma żadnej promocji na X-Men Apocalypse, Dzień Niepodległości 2, Grimbsy. Jest tylko Deadpool, Most Szpiegów w cenie 49.99 zł Indiana Jones 1 za 49.99 zł 2,3,4 po 39.99 zł, Prometeusz wydanie 1 dyskowe 39.99 zł ,trochę Bonda po 39.99 zł, trochę bajek w 3D i też w tej cenie , Jack Strong 39.99 zł.Promocja jak wiemy dopiero się zaczęła wiec są pewne nieścisłości nawet w info od samych sprzedawców,trzeba uzbroić się w cierpliwość, niech sami to ogarną. pozdrawiam
18-11-2016, 22:26
Witamy na forum j.jacek. Co do tych dwóch różnych ofert to zależne są one od poszczególnych miast, ale nie od sieci marketów. U mnie w mieście w MM jest i Apocalypse i Dzień Niepodległości i Star Trek i nowe Ghostbusters.
Zapraszamy do polubienia naszego profilu na Facebooku.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela. The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle. |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości |