Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Blu-ray i DVD › Nasze kolekcje
« Wstecz 1 ... 3 4 5 6 7 8 Dalej »

Meaner - Kolekcja

Strony (38): « Wstecz 1 ... 19 20 21 22 23 ... 38 Dalej »

Opcje tematu
Meaner - Kolekcja
Offline Mateusz
Black Mamba
Liczba postów: 4,008
Reputacja: 127

24-12-2016, 12:28 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-12-2016, 12:28 przez Mateusz.)
Nie wiem jak w Xboxie, ale w PS4 nie ma problemu z rysowaniem płyt. Na początku nie pasował mi ten mechanizm, ale z czasem się do niego przekonałem. Jest bardzo wygodny. Co do samej aktualizacji to jak zawsze świetna! Ja nie mam niestety tyle zapału żeby sprowadzić ostatnie trzy sezony GOT z USA, ale w komplecie wyglądają bardzo ładnie. Jak to jest w końcu ze steelbookiem Draculi, jest w nim polska wersja?

Zapraszamy do polubienia naszego profilu na Facebooku.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela.
The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.
Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline Monica_Geller
Użytkownik
Liczba postów: 226
Reputacja: 3

24-12-2016, 13:56
W Draculi (z zavvi) jest.

Ten, który wal­czy z pot­wo­rami po­winien zad­bać, by sam nie stał się pot­wo­rem. Gdy długo spogląda­my w ot­chłań, ot­chłań spogląda również w nas.

Odpowiedz
Offline pred895
Posting Freak
Liczba postów: 3,802
Reputacja: 140

24-12-2016, 14:45
Ja konsoli używam od początku formatu BD, bo był to najtańszy, najwygodniejszy, wielofunkcyjny odtwarzacz HD na rynku Smile Z początku używałem pada do sterowania, ale dostałem na urodziny od kumpla pilota, który jest na bluetooth i ma mega czułość, taką że mogę ją odpalić z samochodu zaparkowanego przed domem. Wszystkie płyty ładnie czyta, nigdy nie miałem jakiejś zwiechy podczas oglądania, a soft aktualizuje regularnie. Obecnie wszystko odtwarzam na ps3( pierwszy wielki model ) łącznie z muzą i fotami, na ps4 sporadycznie gram w Uncharted 1 -4 Smile

Unboxing >> YouTube
Odpowiedz
Offline meaner
Valar Morghulis
Liczba postów: 1,690
Reputacja: 77

24-12-2016, 15:08
(24-12-2016, 12:13)Mister Tadeo napisał(a):  Rozumiem, że Xbox One S, tak? Miałeś okazję już się nią pobawić? Jak wrażenia?
Mam też 2 pytania, może dla niektórych są to oczywiste rzeczy, ale dla mnie jako laika (bo graczem nie jestem) są to ważne sprawy:
1) sterujesz konsolą za pomocą pada czy dokupiłeś specjalny pilot do niej?
2) z tego co widziałem na filmach w necie, to konsola nie ma wysuwanej tacki na płyty (tak jak to jest w przypadku stacjonarnych odtwarzaczy), tylko dysk wkłada się bezpośrednio do kieszeni. Czy takie rozwiązanie nie powoduje, że na płytach powstają rysy?

Tak zgadza się S'ka. Mam ją od około miesiąca i wrażenia jak do tej pory pozytywne. Doprawdy nie gram zbyt dużo. Tylko Forza, FIFA i Battlefield. Wykorzystuję ją bardziej jako odtwarzacz filmów.

Na razie steruje ją padem ale chyba zdecyduję się na ten pilot. Nie kosztuje dużo ale sterowanie będzie dużo wygodniejsze.
Co do braku wysuwanej tacki to byłem trochę zaskoczony jej brakiem. Ale miałem już wcześniej kontakt z takim rozwiązaniem i tam nie było problemu z porysowanymi płytami więc myślę, że tutaj również nie będzie.

(24-12-2016, 12:28)Mateusz napisał(a):  Jak to jest w końcu ze steelbookiem Draculi, jest w nim polska wersja?

Mój steel pochodzi z Niemiec i jest tam polska wersja językowa.

"You can breathe. You can blink. You can cry. Hell, they're all gonna be doing that" - Negan
Moja Kolekcja:☛ Klik
Mój Blog:☛ Klik
Odpowiedz
Offline Mister Tadeo
Redaktor
Liczba postów: 1,507
Reputacja: 71

24-12-2016, 19:01
Uspokoiliście mnie sowimi wypowiedziami na temat konsoli.

(24-12-2016, 14:45)pred895 napisał(a):  Obecnie wszystko odtwarzam na ps3( pierwszy wielki model ) łącznie z muzą i fotami

Jestem pod wrażeniem, że stara wersja PS3 tak długo działa i nie masz z nią problemów. Pewnie dlatego, że o nią dbasz.

(24-12-2016, 15:08)meaner napisał(a):  Wykorzystuję ją bardziej jako odtwarzacz filmów.

Czy Xbox One S już sobie radzi z bezstratnymi formatami dźwięku (DTS HD MA i Dolby TrueHD)?

Odpowiedz
Offline meaner
Valar Morghulis

24-12-2016, 19:35 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-12-2016, 20:44 przez meaner.)
Microsoft ma rozwiązać problem podobno z następną aktualizacją.

"You can breathe. You can blink. You can cry. Hell, they're all gonna be doing that" - Negan
Odpowiedz
Użytkownik usunięty64562
Niezarejestrowany

24-12-2016, 19:41
Post usunięty

Odpowiedz
Offline Mister Tadeo
Redaktor
Liczba postów: 1,507
Reputacja: 71

24-12-2016, 19:51
Czyli odtwarzając film z UHD BD (lub BD) na Xbox One S, który podłączony będzie do ampli (obsługującym formaty DTS HD MA i Dolby TrueHD), otrzymam z DTS:X dźwięk DTS HD MA a z Dolby Atmos Dolby TrueHD?

Odpowiedz
Użytkownik usunięty64562
Niezarejestrowany

24-12-2016, 20:00
Post usunięty

Odpowiedz
Offline meaner
Valar Morghulis

Smile  31-12-2016, 21:44 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-12-2016, 21:45 przez meaner.)
Wszystkim filmożercom - tym aktywnym i tym, którzy tylko czytają i nie biorą udziału w rozmowach Życzę w Nowym Roku przede wszystkim dużo zdrowia dla Was i Waszych rodzin oraz bliskich. Wszelkiej pomyślności i pogody ducha. Oby 2017rok okazał się jeszcze lepszy niż ten mijający. Abyście Wszyscy spełnili swoje najskrytsze marzenia. Odnosili sukcesy w pracy. Pamiętajcie, że zawsze ale to zawsze warto iść do celu nawet małymi kruczkami. Mnóstwo obejrzanych dobrych filmów. Pieniędzy na kupno swoich wymarzonych wydań. Dużych wyprzedaży i wielu okazji do radości przez cały rok.

Również podziękowania dla Administracji za to Forum, które stało się fajnym miejscem do spotkań wielu ludzi i dzięki któremu wywiązało się wiele fajnych znajomości.

NAJLEPSZEGO!!!!!

[Obrazek: giphy.gif]

Odpowiedz
Strony (38): « Wstecz 1 ... 19 20 21 22 23 ... 38 Dalej »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   1 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku