|
Promocje w sklepach (MM/Empik)
|
|
U mnie już jest ok. Ceny na blu zaczynają się od 4,99zł. cytat z regulaminu Cytat:Rabat przysługuje wyłącznie na jedną (1) sztukę produktu z jednej (1) kategorii towarowej.
12-11-2014, 21:11
Na początku zapomnieli, teraz już działa. Parę rzeczy nawet w fajnych cenach, np. Szybcy i Wściekli 6 za 22 złote, Frankenwennie za 18 zł.
12-11-2014, 21:36
Zapraszamy do polubienia naszego profilu na Facebooku.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela. The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.
12-11-2014, 21:48
No to tyle z hasła "Następne zakupy na Black Friday" . Pierwsze zamówienie poszło. Ciekawe co wrzucą jutro.
Też poległem i wziąłem Jestem numerem cztery i Igrzyska Śmierci (które o mało brakowało i wziąłbym dwa dni temu w empiku za 64 zł uff). Usprawiedliwiam się , że to taki nasz polski Black Friday. ![]() edit: w Newsie na głównej są już wypisane wszystkie tytuły z promocji.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela. The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle. (12-11-2014, 21:56)Mateusz napisał(a): Też poległem i wziąłem Jestem numerem cztery i Igrzyska Śmierci (które o mało brakowało i wziąłbym dwa dni temu w empiku za 64 zł uff). Usprawiedliwiam się , że to taki nasz polski Black Friday. nie wszystkie w dziale dvd min kamienie na szaniec na blu-ray za 35 złzastanawiam się nad tymi igrzyskami i 300 II ale nadal drogo...
12-11-2014, 22:15
Cały czas nie mogę się przyzwyczaić, że w DVD można znaleźć Blu-ray, a to na Saturnie i MM przecież standard.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela. The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.
Dziwny ten zapis w regulaminie, czyżby tylko jeden film można było nabyć, czy jeden egzemplarz danego tytułu (a nie dwa lub więcej takie same)
12-11-2014, 22:32
Możesz złożyć tylko jedno zamówienie, ale nie ma ograniczenia na ilość filmów w tym zamówieniu. Tak rozumiem zapis w regulaminie. Zresztą zawsze można założyć drugie konto i zamówić znowu, żaden problem.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela. The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle. |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |

. Pierwsze zamówienie poszło. Ciekawe co wrzucą jutro.