Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Blu-ray i DVD › Zakupy
« Wstecz 1 2 3 Dalej »

Promocje w sklepach (MM/Empik)

Strony (227): « Wstecz 1 ... 128 129 130 131 132 ... 227 Dalej »

Opcje tematu
Promocje w sklepach (MM/Empik)
Offline j.jacek
Użytkownik
Liczba postów: 194
Reputacja: 8

#1,291
28-12-2016, 18:44
Witam
Co do dzisiejszej promocji MM "Wietrzenie magazynów"w Markach,dostępne są filmy 3D +2D od Universala po 15 zł.
M.in. 47 Roninów,Everest,Siódmy Syn,2 części Minionków ,Jak ukraść księżyc,Pudłaki,ParaNorman,Koralina,Park Jurajski,sporo filmów dokumentalnych i przyrodniczych w 3D+2D
Byłem też w MM na Górczewskiej,o żadnej promocji wyprzedażowej poza drugi film za 10 zł pani ze stoiska filmowego nie słyszała ,(może dlatego że jej przerwałem "ciężką pracę" przekładania opakowań z jednego miejsca na drugie.

Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Użytkownik usunięty64562
Niezarejestrowany

#1,292
28-12-2016, 19:12
Post usunięty

Odpowiedz
Offline kondzioff
Użytkownik
Liczba postów: 76
Reputacja: 2

#1,293
28-12-2016, 20:41 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-12-2016, 17:47 przez kondzioff.)
Niestety w Gdańsku w żadnym z MM nie ma filmów w przecenach z okazji "Wietrzenia magazynów".

Za to polecam wybrać się do Empik-ów, można coś znaleźć w przecenach do 70%, co mimo zawyżonych cen i tak daje niezłą okazję.
Tutaj przykład:
[Obrazek: nb3xif.jpg]

Odpowiedz
Offline Verrax
Stały bywalec
Liczba postów: 466
Reputacja: 43

#1,294
29-12-2016, 17:54 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-12-2016, 17:55 przez Verrax.)
No i kolejna osoba która wspomina ostatnio o sporych rabatach na filmy w Empiku. Co to dokładnie jest - coś nowego, czy po prostu ludzie trafiają jeszcze na resztki z tej dużej wakacyjnej promocji która czyściła magazyny?

Odpowiedz
Offline kondzioff
Użytkownik

#1,295
29-12-2016, 18:00
(29-12-2016, 17:54)Verrax napisał(a):  No i kolejna osoba która wspomina ostatnio o sporych rabatach na filmy w Empiku. Co to dokładnie jest - coś nowego, czy po prostu ludzie trafiają jeszcze na resztki z tej dużej wakacyjnej promocji która czyściła magazyny?

Wyprzedaż poświąteczna, tak sądzę Smile Książki i płyty też są w przecenach, ale akurat im się nie przyglądałem.
Poza tym co na paragonie trafiłem w drugim Empiku na Charlie i fabryka czekolady za ok. 17 zł.

Odpowiedz
Offline j.jacek
Użytkownik
Liczba postów: 194
Reputacja: 8

#1,296
29-12-2016, 18:43 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-12-2016, 18:43 przez j.jacek.)
W Warszawskich Empikach jest jeszcze sporo filmów z wakacyjnych promocji -30,50,70 a nawet -90% ,większość to już naprawdę nie ciekawe tytuły,a jeśli już coś znajdziemy to ceny są tak mocno zawyżone że w/w rabaty nie zachęcają do zakupów.

Edit,
W MM Marki z promocji "Wietrzenie magazynów" z filmów Blu-ray już nic nie zostało godnego uwagi,nawet animację wymiotło.Wystawili natomiast sporo filmów na dvd w cenie 5-7 zł

Odpowiedz
Offline Phil
Redaktor
Liczba postów: 46
Reputacja: 0

#1,297
29-12-2016, 19:18
W którym gdańskim Empiku ten Charlie? I przede wszystkim - czy było więcej? Smile

Odpowiedz
Offline triplehhh
Nowy użytkownik
Liczba postów: 11

#1,298
29-12-2016, 20:33
moim zdaniem akcja w MM drugi film za 10 zł jest całkiem ciekawa można dorwać wiele klasyków od imperiala które zwykle są po 40-50 zł przy tej promocji wychodzi po 25 za film ja dorwałem robocopa i predatora ,był die hard, transformersy ,missiom immposible i wiele innych klasyków

Odpowiedz
Offline kondzioff
Użytkownik

#1,299
30-12-2016, 00:03 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-12-2016, 06:17 przez kondzioff.)
(29-12-2016, 19:18)Phil napisał(a):  W którym gdańskim Empiku ten Charlie? I przede wszystkim - czy było więcej? Smile

W bałtyckiej go znalazłem i z tego co sam zauważyłem niestety nie było więcej. Starałem się cały sklep przejrzeć i nie było. Na pewno był Resident Evil taki nowszy (nie pamiętam podtytułu Big Grin), Król Skorpion 3, Harry Insygnia część 2. W tunelu za to był Kac Vegas (1sza część), dokument z Discovery, i jeszcze jakieś filmy ale nic konkretnego Wink

Odpowiedz
Offline Jaszczomp89
Stały bywalec
Liczba postów: 291

#1,300
31-12-2016, 17:53 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-12-2016, 17:54 przez Jaszczomp89.)
Mi się dzisiaj udało kupić w empiku na marszałkowskiej 8 filmów blu-ray za 34 zł za wszystkie. Promocja -90% a z kartą empiku jeszcze mniej i wyszło jakieś grosze za każdy film. Co prawda filmy zdublowane ale będzie może na sprzedaż. Udało mi się wyrwać Meride Waleczną 2D+3D, Meride wydanie tylko 2D a do tego po dwie sztuki pierwszych Avengersów, Służących i Króla Lwa.

Regał z wyprzedażami już praktycznie wyczyszczony Smile Został jakiś Harry Potter i steel BvS za -30%

Odpowiedz
Strony (227): « Wstecz 1 ... 128 129 130 131 132 ... 227 Dalej »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   1 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku