(30-04-2017, 21:26)Mister Tadeo napisał(a): Co masz z tymi ciasteczkami?
To tekst z Pogromców Duchów
też często go używam :>
Unboxing >> YouTube
|
Stara kolekcja, po aktualizacji z poprzedniego forum
|
(30-04-2017, 21:26)Mister Tadeo napisał(a): Co masz z tymi ciasteczkami? To tekst z Pogromców Duchów też często go używam :>
Unboxing >> YouTube
13-05-2017, 20:09
Ten, który walczy z potworami powinien zadbać, by sam nie stał się potworem. Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas.
18-07-2017, 10:15
Ten, który walczy z potworami powinien zadbać, by sam nie stał się potworem. Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas.
18-07-2017, 20:11
Najwidoczniej
18-07-2017, 21:26
Pakiet Audrey w pudełku prezentowym naprawdę ładny, ale u mnie największe wrażenie w tym upie sprawia Von Trier. Ponoć jego filmy to kawała wielkiego kina, a sam pakiet chodzi normalnie tylko w sklepie Gutka. "Nieśmiertelny" to wydanie z obrazem nieanamorficznym?
19-07-2017, 11:48
Ja mam to wydanie Nieśmiertelnego http://www.film.gildia.pl/filmy/highlander/dvd
08-08-2017, 13:10
![]() Obywatel Kane z allegro za 80 zł i mimo zapewnień sprzedawcy i zafoliowanego wydania, nie ma w nim tych kolekcjonerskich kart. Reszta z empiku (Bridget Jones i Dziewczyna z portretu z promocji "Dwa w cenie jednego"). "Wszystko za życie" nadal w folii, bo mam już to wydanie, ale chciałam mieć kopię zapasową, bo to jeden z moich ulubionych filmów.
09-08-2017, 11:26
"Wszystko za życie" - doskonały film.
Kino domowe:
Optoma UHD35X Telewizor:Samsung UE55JU6740S Odtwarzacz: Panasonic DP-UB420EGK Odtwarzacz: Panasonic DP-UB-450 Audio Yamaha + Klipsch |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości |