Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Blu-ray i DVD › Zakupy
« Wstecz 1 2 3 Dalej »

Sklep CeX

Strony (5): « Wstecz 1 2 3 4 5 Dalej »
Opcje tematu
Sklep CeX
Offline Emdziu
Użytkownik
Liczba postów: 163
Reputacja: 3

25-06-2017, 19:22
(25-06-2017, 18:47)wolfman napisał(a):  
(25-06-2017, 17:42)Emdziu napisał(a):  Oby sie rozwijali , fajny pomysl , za miesiac zawitam do hiszpanskiego cexa :p

Pewnie, że się będą rozwijali, kupują rzecz za 30, a sprzedają za 120, za 1zł to sprzedadzą za 15. No kto by się nie rozwijał.

I co w tym zlego przybajmniej mozna kupic od nich tanie blu raye . A nikt nikogo nie zmusza aby im cos sprzedawac po 1zl , wiec jak dla mnie spoko

Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline Wolfman
Posting Freak
Liczba postów: 6,040
Reputacja: 111

25-06-2017, 19:27
Czy ja pisałem o zmuszaniu? Złe jest to, że większość ludzi nie ogarnia darmowych ogłoszeń i sprzedaży bez pośredników.

Odpowiedz
Niedostępny Filmożerca Alan
BEARS BEETS BATTLESTAR GALACTICA
Liczba postów: 486
Reputacja: 13

25-06-2017, 19:42
Dobre, można kupić unikaty po taniości. Jak leniom się nie chcę zobaczyć co ile kosztuje i sprzedać jak leci to tylko i wyłącznie ich wina

Odpowiedz
Offline meaner
Valar Morghulis
Liczba postów: 1,690
Reputacja: 77

11-07-2017, 14:02
Widzę, że zmienili cennik dostawy. Teraz doliczają do każdego filmu 5zł...
Mam 6 filmów w koszyku a za wysyłkę wołają 30zł. Sad

"You can breathe. You can blink. You can cry. Hell, they're all gonna be doing that" - Negan
Moja Kolekcja:☛ Klik
Mój Blog:☛ Klik
Odpowiedz
Niedostępny Filmożerca Alan
BEARS BEETS BATTLESTAR GALACTICA
Liczba postów: 486

11-07-2017, 14:30
Tak, od jakiegoś tygodnia

Odpowiedz
Offline kew97
Miłośnik kina
Liczba postów: 254
Reputacja: 37

11-07-2017, 14:41
Tak, niestety. Do produktów za poniżej 35 zł liczą 5 zł wysyłki, a produkt za powyżej 35 zł wysyłają za darmo. 10 filmów to 50 zł za wysyłkę. To jakaś kpina z ich strony. Sprawdziłem ceny wysyłek z innych krajów i tylko w Polsce doliczają wysyłkę do każdego przedmiotu. W pozostałych jest jedna wysyłka na cały koszyk.

Dodatkowo zrobili limit przedmiotów na jedno zamówienie - 10. Wcześniej było nielimitowane.

Odpowiedz
Offline Emdziu
Użytkownik
Liczba postów: 163
Reputacja: 3

11-07-2017, 14:45
(11-07-2017, 14:41)kew97 napisał(a):  Tak, niestety. Do produktów za poniżej 35 zł liczą 5 zł wysyłki, a produkt za powyżej 35 zł wysyłają za darmo. 10 filmów to 50 zł za wysyłkę. To jakaś kpina z ich strony. Sprawdziłem ceny wysyłek z innych krajów i tylko w Polsce doliczają wysyłkę do każdego przedmiotu. W pozostałych jest jedna wysyłka na cały koszyk.

Dodatkowo zrobili limit przedmiotów na jedno zamówienie - 10. Wcześniej było nielimitowane.
Faktycznie .tak ja mowisz . A szkoda bo lubilem od nich cos szarpnaąc .

Odpowiedz
Offline Juhas
Stały bywalec
Liczba postów: 442

31-07-2018, 15:38 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-07-2018, 15:38 przez Juhas.)
Kojarzy może ktoś czy można u nich oddać film na reklamację do innego punktu niż poddany na stronie ten w Łodzi ?? Chodzi o to, że zamówiłem film ale dostałem inny niż chciałem pod tym samym tytułem, a szybciej byłoby mi zwrócić go do oddziału w moim mieście niż bawić się w wysyłanie do siedziby w Łodzi jak tego wymagają ale może da się to jakoś obejść bez problemu póki co czekam na odpowiedź od ich działu technicznego ale ziomki pracują tylko w godzinach 9-17 Big Grin Miał ktoś podobną sytuację i da radę pomoc ?
===========================
Edit.
Śmiało można robić zwroty w wybranym odziale osobiście ale kasę oddają wyłącznie przelewem na konto itp Big Grin

Filmweb
MoviePawcio Facebook
MoviePawcio Instagram
Odpowiedz
Niedostępny Pai-Chi-Wo
konto zawieszone
Liczba postów: 452
Reputacja: 5

03-11-2018, 21:10 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-11-2018, 21:36 przez Pai-Chi-Wo.)
Znam ten sklep od lat, najwięcej obrotów mieli kiedyś na płytach DVD, To wyglada jak wielka wypożyczalnia płyt bo wiekszośc to filmy i gry.
Ale zamiast wypożyczać mają model biznesowy You sell we Buy. Kupujesz płytę oglądasz i możesz ją zaraz pewnikiem odsprzedać.
To może przynosić zyski tylko przy jakimś mega obrocie. Pamiętam jeszcze za czasów DVD kolejki do tego i ogromny salon z filmami, serialami,
wszystkim. Dzisiaj ten sam salon pozostał ale płyty DVD kosztują jednego funta czy nawet 50p za co tam chcesz i jest tego o połowę mniej.
Zawsze mnie jarały całe seriale na DVD było tego wszystko
Do zarabiania pozostają gry na wszystkie platformy blureye, smartfony i drobna elektronika. Szkoda że nie mają więcej hardwaru no ale od tego mam
inny salon.Ostatnio kupowałem twardy dysk jak zapytałem co chcę to z zaplecza przyniósł mi jeszcze kilka do wyboru - także mają więcej niż za szybą.

Co do polskiego Cex

Teraz we wrześniu odwiedziłem taki salon i kupiłem kilka płyt. Najtańszą płytę BD kupiłem za 0,50gr jakiś przyrodniczy a najdroższą za 20zł
polski kabaret . Superprodukcje (nie moja bajka) były już drożej. DVD cena chyba max. 15zł. Ceny niektórych gier osiagają i więcej 50 zł.
Niestety płyt BD jest mało z pół metra w czterech rzędach a w sumie nic innego mnie w tym salonie nie interesi.
Tam cały czas zmieniają się półki przychodzi pracownik ze skrzynią i wkłada następne płyty,
acha zasady są jasne sskupują sprzety, typu karta graficzna dysk, co tam mają na chodzie za 60% wartości a sprzedają za 100%
mają na to cennik. Z płytami nie wiem jak tu jest (w UK kupowałem zawsze tak tanio że nie chiało mi się tego potem do nich odnosić).

Odpowiedz
Offline MarianPaz
Stały bywalec
Liczba postów: 718
Reputacja: 49

03-11-2018, 21:46
A jaki jest stan używanych płyt (rysy, odciski palców)?

Lista filmów po rekonstrukcji (aktualizacja 09.01.2022)
Rekonstrukcje wydane na Blu-ray (aktualizacja 09.01.2022)
[Obrazek: 1eobBKj.gif]
Odpowiedz
Strony (5): « Wstecz 1 2 3 4 5 Dalej »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   1 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku