22-07-2017, 23:29
Fajne grafiki na okładkach w poszczególnych sezonach. W każdej ukrywa się X.
|
Kolekcja bluray/dvd - wojo134
|
|
Co do 'Archiwum X' to ostatecznie wyniosło mnie jakieś 550zl, po małej reklamacji na stan pakietu ![]() A nowe nabytki to: Harry Potter And The Order Of Phoenix Ultimate Edition (US) i Harry Potter And The Half Blood Prince Ultimate Edition (US)
15-08-2017, 15:57
Te wydania Pottera są świetne. Masz poprzednie części w kolekcji?
Zapraszamy do polubienia naszego profilu na Facebooku.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela. The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.
15-08-2017, 16:39
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-08-2017, 16:53 przez ifeelveryblah.)
(21-07-2017, 19:00)Mateusz napisał(a): Jak ten zbiorczy box w X-Files się prezentuje? To jest jakiś twardszy karton? Chętnie bym sobie sprawił to wydanie jak cena spadnie. Mi to bardziej wyglądają na elite. Wiesz w ogóle jak wyglądają amaraye?
15-08-2017, 17:41
Mogą być nawet i Elite, ale nie zmienia to faktu, że to dalej zwykłe plastikowe opakowanie.
Zapraszamy do polubienia naszego profilu na Facebooku.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela. The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle. (15-08-2017, 15:57)Mateusz napisał(a): Te wydania Pottera są świetne. Masz poprzednie części w kolekcji? Jak do tej pory udało mi się skompletować 1-6, na kupno siódmej się przymierzam ale cenowo jest dość drogo - z racji podzielenia filmu na dwie części jest więcej płyt i do tego jest dość ciężko dostępna. A to dzisiejsze dodatki - 'Prisoners' Steelarchive Exclusive K Series i 'Doctor Strange' KimchiDVD Exclusive Collection #11 (17-08-2017, 20:44)Pablosss napisał(a): A po ile doktor? 250zl A tu nowości z września : 'Ant-Man' Nova Choice #8, 'Snowpiercer' Kimchidvd Exclusive #16 i 'Captain America: The First Avenger' Kimchidvd Exclusive #55
Październik to trzy nowe edycje premium: 'The Lost World' FilmArena Collection #66, 'Fantastic Beasts And Where To Find Them' Blufans Exclusive #39 i 'Hellboy' FilmArena Collection #84 |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości |