Na twoim miejscu odczepił bym go domowym sposobem od tej podstawki, bo to przeca świętokradztwo a nie kolekcjonerski gadżet
Unboxing >> YouTube
|
Kolekcja Bondp - Blade Runner + kanał na YT + Funko POP
|
|
Na twoim miejscu odczepił bym go domowym sposobem od tej podstawki, bo to przeca świętokradztwo a nie kolekcjonerski gadżet
Unboxing >> YouTube
04-05-2018, 15:01
Mój już został wyzwolony z podstawki i teraz można go zdejmować , w dłoni waży nawet sporo i prezentuje się jeszcze lepiej . Za tą cenę wygląda naprawdę dobrze szczególnie do porównując wydruków 3D ten jest solidniejszy i bardziej realistyczny .
Hej walczę o 500 widzów , więc polecajcie mój kanał może ktoś znajdzie coś ciekawego dla siebie . Ostatnio rządzą tam POPki ale wkrótce coś innego też będzie .
21-06-2018, 13:14
(21-06-2018, 09:50)Bondp napisał(a): Ostatnio rządzą tam POPki ale wkrótce coś innego też będzie . Obejrzałem. Zaniemówiłem. Głowa mała...
„Ja paryskimi perfumami się nie perfumuję... Ja jeden wiem co tej ziemi jest potrzebne”.
21-06-2018, 14:42
Ja dalej czekam na twój wątek (@Daras) w tym dziale, kolekcję, nawet skromną, tak dla zasady.. .Pochwalisz się innym filmożercom, czy jednak nie @Bondp, czy mógłbyś pokazać swoją kolekcję w postaci zdjęć?
21-06-2018, 20:21
Coś nowego i tym razem większego , figurka Oficer K Ryan Gosling z Blade Runner 2049 + Johnnie Walker !!!
No, tym razem faktycznie (cytat): Plus goni plus. Nie wiadomo za co chwycić - figurkę, czy aperitif. Na marginesie. Dłoń to jest część chwytna ręki. Zatem w komplecie dostałeś dodatkową rękę, czyli fragment kończyny górnej.
„Ja paryskimi perfumami się nie perfumuję... Ja jeden wiem co tej ziemi jest potrzebne”.
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |