Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Blu-ray i DVD › Nasze kolekcje
« Wstecz 1 ... 3 4 5 6 7 8 Dalej »

Lukee - kolekcja

Strony (12): « Wstecz 1 ... 3 4 5 6 7 ... 12 Dalej »

Opcje tematu
Lukee - kolekcja
Offline lukee
Stały bywalec
Liczba postów: 492
Reputacja: 30

05-12-2018, 19:15
(05-12-2018, 17:50)j.jacek napisał(a):  Druga część jest na Filmoskopie - http://filmozercy.com/filmoskop/edition/38092 ,ale faktycznie dziwnie bo jej w wyszukiwarce nie znajduje .
(05-12-2018, 17:59)Mateusz napisał(a):  Wydanie nie ma żadnej oferty, więc nie będzie pokazywało go w wynikach wyszukiwania w sekcji z przecenami. Można go wyszukać przez sekcje Wydania, tam są wszystkie edycje, bez względu na to, czy mają oferty sklepowe, czy nie.

Dziękuję. Nie wiedziałem o tym.

Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline lukee
Stały bywalec

07-12-2018, 17:21
Wrzucam fotki grudniowych zakupów. Pewnie jeszcze do świąt coś dokupię chociaż mam już spore zaległości w oglądaniu zakupionych na bieżąco pozycji ale przy okazji okresu świąteczno-noworocznego będzie czas na nadrabianie Smile

Spodobał mi się Lego Batman więc kupiłem też kolejną animację Lego z DC Wink za 19,99 zł w Smyku. American Assassin jak już każdy pewnie widział w promo z MM też 19,99 zł. Pierwszy Śnieg w steel'u z empik.com za 39.99.

[Obrazek: 28svudk.jpg]

Pozostałe zakupy to ostatnie przeceny na stronie MM. Na moje szczęście prawie wszystko co przecenili nie miałem i trafiało w moje gusta Wink Wszystkie filmy po 22,99 zł.

5 filmów to wydania z 3D. Cieszy mnie kolejny Resident Evil oraz pozycje z serii Underworld czy Spider-Man'y których jeszcze nie widziałem.

[Obrazek: hx547q.jpg]

[Obrazek: j8f94z.jpg]

Odpowiedz
Offline j.jacek
Użytkownik
Liczba postów: 194
Reputacja: 8

07-12-2018, 18:13
"Underworld: Przebudzenie" to jest chyba tylko 3D ,czy się mylę?
Lego sprawdzaj pod względem audio Pl,trafiła mi się wersja płyty bez PL( Scooby-Doo Nawiedzone Hollywood ),Galapagos mimo sporego czasu od zakupu,stanął na wysokości zadania i dosłał poprawną wersję.

Odpowiedz
Offline KaMario
Stały bywalec
Liczba postów: 495
Reputacja: 24

07-12-2018, 19:03 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-12-2018, 19:03 przez KaMario.)
Underworld: Przebudzenie podobnie jak Resident Evil: Afterlife to nielicznie tak wydane jednopłytówki 3D, które można oglądać w wersji 2D także. Na początku menu filmu jest wybór czy chcemy oglądać w wersji 2D czy w 3D.

Odpowiedz
Offline j.jacek
Użytkownik
Liczba postów: 194
Reputacja: 8

07-12-2018, 19:30
Na okładce "Residenta" jest informacja że jest to wersja 2D i 3D,niestety takiej informacji nie ma (może nie zauważyłem a miałem ją parę razy w ręku) na "Underworldzie "to samo jest z filmem "Ksiądz-Priest ".
lukee -proszę sprawdź tą wersję.

Odpowiedz
Offline Wolfman
Posting Freak
Liczba postów: 6,048
Reputacja: 113

07-12-2018, 19:58
Oba filmy oglądałem i są warte obejrzenia w 3D. Miałem oba wydania.

Odpowiedz
Offline KaMario
Stały bywalec
Liczba postów: 495
Reputacja: 24

07-12-2018, 20:39
Mam Underworlda, Residenta i Priesta. Sprawdzone na 100% są to wersje jednopłytowe z możliwością odtwarzania w 2D lub w 3D.

KINO DOMOWE

Telewizor: LG OLED55C54LA | Amplituner YAMAHA RX-A1070 | Odtwarzacz blu-ray 4K OPPO UDP-203 | Odtwarzacz blu-ray YAMAHA BD-A1060
Odpowiedz
Offline lukee
Stały bywalec

08-12-2018, 09:20
(07-12-2018, 18:13)j.jacek napisał(a):  "Underworld: Przebudzenie" to jest chyba tylko 3D ,czy się mylę?
Lego sprawdzaj pod względem audio Pl

(07-12-2018, 19:30)j.jacek napisał(a):  Na okładce "Residenta" jest informacja że jest to wersja 2D i 3D,niestety takiej informacji nie ma (może nie zauważyłem a miałem ją parę razy w ręku) na "Underworldzie "

Faktycznie na opakowaniu nigdzie nie widzę informacji o wersji 2d ale po włożeniu płyty jest wszystko okey i po wybraniu play jest zapytanie o wersję 2D lub 3D.

(07-12-2018, 18:13)j.jacek napisał(a):  Lego sprawdzaj pod względem audio Pl,trafiła mi się wersja płyty bez PL

Dzięki za info. Sprawdzę też zaraz.

Udało mi się jeszcze domówić w MM Niesamowitego Spidermana 2 bo też wczoraj pojawił się na stronie za 22,99zł.

Odpowiedz
Offline lukee
Stały bywalec

16-12-2018, 11:37 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-12-2018, 11:40 przez lukee.)
Kolejna porcja zakupów z przecen na stronie MM:

Uzupełniłem brakujące Spider-man'y Wink Trzecia część ma opakowanie w całości po angielsku natomiast 1&2 wszystko po polsku. Czy tak było to u nas wydane czy może 3 cześć to był jakiś dodruk okładek czy tak dostali od dostawcy? Pytam z ciekawości jak by ktoś miał to wydanie i zerknął Wink

[Obrazek: 24zizgj.jpg]

Doszły mi też dwa brakujące filmy o Fantastic Four. Tutaj analogiczna sytuacja. Druga część cały opis z tyłu po angielsku.

[Obrazek: fnuxdl.jpg]

Ostatnie dwa to klasyka o Jack'u Ryan'ie.

[Obrazek: 23icf1d.jpg]

Wszystkie filmy jak poprzednio po 22,99 zł.

Odpowiedz
Offline Wolfman
Posting Freak
Liczba postów: 6,048
Reputacja: 113

16-12-2018, 13:56
(16-12-2018, 11:37)lukee napisał(a):  Trzecia część ma opakowanie w całości po angielsku natomiast 1&2 wszystko po polsku.
Kiedyś to było wydane 1-3 w kartoniku zbiorczym i też miały okładki po angielsku. Trójka miała 2 płyty. Nic dziwnego , że te filmy są w promocjach ich odpowiedni 4k można kupić za grosze, poza gniotem FF.

Odpowiedz
Strony (12): « Wstecz 1 ... 3 4 5 6 7 ... 12 Dalej »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   1 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku