Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Blu-ray i DVD › Zakupy
« Wstecz 1 2 3 Dalej »

Promocje w sklepach (MM/Empik)

Strony (227): « Wstecz 1 ... 188 189 190 191 192 ... 227 Dalej »

Opcje tematu
Promocje w sklepach (MM/Empik)
Offline Ethan
Posting Freak
Liczba postów: 962
Reputacja: 37

#1,891
02-01-2019, 13:56
dokładnie. większość filmów z akcji Imperiala za 22,99 tak przychodzi na sklepy. Absurdalnością jest mówienie, że to z wypożyczeń, jak tam prawie pracowników już nie ma na tym dziale filmowym. Ja bym dorzucił teorię spiskową o tym, że przed spakowaniem szefostwo Imperiala ogląda każdy film, żeby nie było bubli

Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline ifeelveryblah
Stały bywalec
Liczba postów: 315
Reputacja: 2

#1,892
02-01-2019, 16:26
(02-01-2019, 13:56)Ethan napisał(a):  dokładnie. większość filmów z akcji Imperiala za 22,99 tak przychodzi na sklepy. Absurdalnością jest mówienie, że to z wypożyczeń, jak tam prawie pracowników już nie ma na tym dziale filmowym. Ja bym dorzucił teorię spiskową o tym, że przed spakowaniem szefostwo Imperiala ogląda każdy film, żeby nie było bubli
A słyszałeś o czymś takim jak zwroty? Absurdem jest, że dystrybutor zgadza się na przyjmowanie używanych filmów. A filmy w takim MM może wypożyczyć każdy, nie tylko pracownik działu filmy i muzyka. Ale Cię zaskoczyłem, co nie? Smile

Odpowiedz
Offline Ethan
Posting Freak

#1,893
02-01-2019, 16:39
nie zaskoczyłes mnie, bo z pewnego źródła wiem, że po aferze sprzed kilku lat ten proceder mocno wyhamował w media marktach. może w empikach jest obecny bo tam mnóstwo pracowników, względem działów muzyczno-filmowych media marktów, które są wygaszane, a w dobie hbo go i streamowania netflixa po 4, nikomu nie chciałoby się bawić w wypożyczanie, więc odejdźmy od teorii spiskowych.

ale przechodzimy teraz do akcji imperiala. przeglądałem ostatnio półki przy okazji tej akcji za 22,99 i niestety nie widziałem nic oryginalnie zafoliowanego. Sprawa się ma jednak tak, że najprawdopodobniej filmostrada i imperial nie radziły sobie ze zrywaniem naklejek ze swoich akcji 2 za 49,99 czy inne i łatwiej było im dane tytuły pewnie rozfoliować i ponownie zafoliować. Nie wiem czy ktoś z Was próbował kiedyś zdzierać taka naklejkę? Smile

Odpowiedz
Offline Mierzwiak
Posting Freak
Liczba postów: 5,182
Reputacja: 277

#1,894
02-01-2019, 17:00
(02-01-2019, 16:39)Ethan napisał(a):  w dobie hbo go i streamowania netflixa po 4, nikomu nie chciałoby się bawić w wypożyczanie, więc odejdźmy od teorii spiskowych.
HBO Go i Netflix nie oferują w tym samym dniu nowości, które w MM są na wyciągnięcie ręki.

LG OLED 65" B8
Panasonic DP-UB820
Sony HT-ZF9
Apple TV 4K
Odpowiedz
Offline ifeelveryblah
Stały bywalec
Liczba postów: 315
Reputacja: 2

#1,895
02-01-2019, 17:03
(02-01-2019, 16:39)Ethan napisał(a):  nie zaskoczyłes mnie, bo z pewnego źródła wiem, że po aferze sprzed kilku lat ten proceder mocno wyhamował w media marktach. może w empikach jest obecny bo tam mnóstwo pracowników, względem działów muzyczno-filmowych media marktów, które są wygaszane, a w dobie hbo go i streamowania netflixa po 4, nikomu nie chciałoby się bawić w wypożyczanie, więc odejdźmy od teorii spiskowych.

ale przechodzimy teraz do akcji imperiala. przeglądałem ostatnio półki przy okazji tej akcji za 22,99 i niestety nie widziałem nic oryginalnie zafoliowanego. Sprawa się ma jednak tak, że najprawdopodobniej filmostrada i imperial nie radziły sobie ze zrywaniem naklejek ze swoich akcji 2 za 49,99 czy inne i łatwiej było im dane tytuły pewnie rozfoliować i ponownie zafoliować. Nie wiem czy ktoś z Was próbował kiedyś zdzierać taka naklejkę? Smile

Ale jakie teorie spiskowe? Ja wiem z doświadczenia. I co się uczepiłeś tych działów filmowych jeżeli filmy może wypożyczać każdy pracownik? Dziwny człowiek z Ciebie. Chcesz powiedzieć, że Imperial pakuje maszynowo, następnie rozpakowują filmy po czym ręcznie foliują każdy film? To jest twoja teoria spiskowa? Big Grin

Odpowiedz
Offline KaMario
Stały bywalec
Liczba postów: 495
Reputacja: 24

#1,896
02-01-2019, 17:36 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-01-2019, 17:37 przez KaMario.)
Faktem jest, że osobiście widziałem w MM filmy od Imperiala foliowane powtórnie, ale to nie była cała oferta wyprzedażowa w taki sposób zapakowana. Pomiędzy filmami w foliach termokurczliwych były także egzemplarze w foliach maszynowych / fabrycznych. I to nierzadko były te same tytuły w dwojaki sposób pakowane. Sam zakupiłem kilka filmów z tej promocji, ale wybierałem egzemplarze foliowane fabrycznie.
A ostatni zakup z promocji empiku, o którym pisałem wcześniej był zafoliowany ponownie i pomimo, że przyszedł z empik.com z ich magazynu to posiadał nalepkę z ceną, więc był zdjęty z półki w salonie stacjonarnym, a wcześniej na 100% ktoś w nim grzebał, bo ewidentnie były tłuste paluchy na płycie jak i na pudełku.

Odpowiedz
Offline lukee
Stały bywalec
Liczba postów: 492
Reputacja: 30

#1,897
03-01-2019, 10:38 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-01-2019, 10:39 przez lukee.)
Odwiedziłem wczoraj Media Markt ( Galeria Łódzka ) w celu odbioru zamówienia internetowego i rzucili trochę przecen. Poza koszem z tymi filmami po 22.99 które są też na ich www wystawili trochę filmów w promocyjnych cenach innych niż tych na sklepie internetowym. Udało mi się kupić za 30 zł Przyczajony Tygrys Ukryty Smok oraz steelbook Mission Impossible Rogue Nation za 40 zł. Nie wiem czy takie ceny tylko w tym sklepie bo niestety żaden pracownik działu nie kręcił się obok bym mógł zapytać. Wybiorę się jeszcze może do jednego czy dwóch MM w Łodzi ale to dopiero w weekend. Dajcie znać czy w waszych sklepach też są jakieś promocje poza tymi ze strony www.

Odpowiedz
Offline frantic85
Użytkownik
Liczba postów: 234
Reputacja: 3

#1,898
04-01-2019, 13:15
Nowa gazetka MM styczeń[Obrazek: c5c7b9cb0a748b1965ef95fe8519c388.jpg]

Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka

Odpowiedz
Offline igoriev
Użytkownik
Liczba postów: 79
Reputacja: 3

#1,899
08-01-2019, 21:26
Jest nałożony jakiś limit na zakup tych filmów? Czasami do koszyka udaje mi się dodać trzy sztuki, czasami cztery po czym pojawia się info, że "Nie można dodać większej ilości produktów do koszyka."

[Obrazek: Igoriev.png]
"Men cry not for themselves, but for their comrades."
Odpowiedz
Offline Ethan
Posting Freak

#1,900
08-01-2019, 21:34
Ale jakich filmow? Na stronie mm?

Odpowiedz
Strony (227): « Wstecz 1 ... 188 189 190 191 192 ... 227 Dalej »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   1 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku