Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Blu-ray i DVD › Zakupy
« Wstecz 1 2 3 Dalej »

Promocje w sklepach (MM/Empik)

Strony (227): « Wstecz 1 2 3 4 5 ... 227 Dalej »

Opcje tematu
Promocje w sklepach (MM/Empik)
Offline Verrax
Stały bywalec
Liczba postów: 466
Reputacja: 43

21-09-2014, 17:28 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-09-2014, 17:33 przez Verrax.)
W Krakowskim Realu na Bora Komorowskiego niestety słabiutko. Patrzyłem tam dzisiaj ok. godziny 13 i z kategorii "20 zł" zostało jedynie kilka filmów, były to m.in Transformersy 3, Moulin Rouge i (chyba, bo może kosztował 40) Siedem Lat w Tybecie. Możliwe że było tego więcej, ale głównie patrzyłem na kilka tytułów które mnie interesowały - ale nie było ich. Te które były, czyli Prometeusz 3D i Ja, Robot 3D - oba filmy były w cenach nie 25 zł, a 40 zł. Reszta tytułów była w cenach 50-100 zł. Ponadto, panowie i panie z obsługi znów rozleniwili się w kwestii przyklejania naklejek z cenami - latanie pod czytnik wciąż obowiązkowe. A drugi Real (M1) to już nie Real, bo ich Auchan wchłonął i aktualnie mają w sklepie lekki rozpierdziel z powodu zmian.

Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline slawek
Użytkownik
Liczba postów: 57
Reputacja: 3

21-09-2014, 18:56 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-09-2014, 18:59 przez slawek.)
w realu w zabrzu promocja jest jak najbardziej - filmy na blu po 20, a 3d - 25, jednak niewiele już zostało, to co było to zwinąłem Smile jest tam także promocja na niektóre dvd, są po 10 zł, a drugi za pół ceny.inne dvd także w atrakcyjnych cenach, np. skyfall za 7 zł, scooby-doo 15.w auchanie w gliwicach i mikołowie już po promocji na blu 2 i 3d.w empikach w gliwicach dalej promocja na blu w 3d - min. prometeusz, ja robot, avatar itd. po 50 zł.
ps warto w realu pofatygować się do czytnika ponieważ mają tam rozpierdziel w cenówkach.

Odpowiedz
Offline Gieferg
Skazany na Blu-ray
Liczba postów: 8,059
Reputacja: 171

21-09-2014, 18:59 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-09-2014, 19:03 przez Gieferg.)
Real Dąbrowa Górnicza - promocja jest ale zasadniczo mało co ciekawego. Wziąłem tylko dwa pierwsze Shreki dla córki, a dla siebie z braku laku AVP.

Były jeszcze np Avatar 3D, Transformers 3, AVP-R, Ja Robot, M:I2 i Ghost Protocol, trochę animacji, a z kilku pudełek ktoś ukradł płyty (Die Hard 5, Zaplątani) ogólnie słabo. DVD Disneya po 10 zeta, a drugie można dobrać po 5.

Recenzje filmów, soundtracków, książek i komiksów na Filmożercach
Przykurzona pisanina- SF / Fantasy / Wiedźmin itp.

Odpowiedz
Offline meaner
Valar Morghulis
Liczba postów: 1,690
Reputacja: 77

21-09-2014, 19:16
Z tego co zapamiętałem:
MM Czleadź - resztki, (Mission Impossible 2, Potwory i obcy, Kung Fu Panda, Kung Fu Panda 2, AVP)
Real Mysłowice - (Madagaskar, Madagaskar 2, Titanic, Potwory i obcy, Kung Fu Panda, Kung Fu Panda 2, Hotel Transylwania 3D, Ghost Protocol)

"You can breathe. You can blink. You can cry. Hell, they're all gonna be doing that" - Negan
Moja Kolekcja:☛ Klik
Mój Blog:☛ Klik
Odpowiedz
Online Marioo
Grammar Nazi
Liczba postów: 848
Reputacja: 60

21-09-2014, 22:32
Real w Tarnowie świeci pustkami, DVD w cenie Blu, żadnych promocji. Szkoda czasu.

Odpowiedz
Offline Szczepan600
Misiaczek
Liczba postów: 923
Reputacja: 48

22-09-2014, 19:13
Nie wiem jak to wygląda w skali kraju, ale u mnie w Tesco filmy, które niedawno były w promocji za 9,99 spadły do 5,99. Oczywiście mowa o DVD. Sporo spoko tytułów... Igrzyska śmierci, Red 2, Kwiaty Wojny, Wojownik, Diana, Zmierzch, Dom bardzo nawiedzony, Dorwać Gringo, Labirynt, Wróg Numer Jeden, Movie 43, Goodbye Bafana, Genialny wynalazek... i znacznie więcej, ale tylko tyle pamiętałem... wszystko od Monolithu. Może kogoś to zainteresuje.

Odpowiedz
Offline frantic85
Użytkownik
Liczba postów: 234

22-09-2014, 20:37
byłem dzisiaj w dwóch Real'ach w stolicy i jedna wielka kupa z promocji na blu-ray, dvd oczywiscie były po 5 i 10zl, ale ten format już mnie nie interesuje. szkoda bo myślałem że trylogie transformers i milczenie owiec dołącze do kolekcji. widać najlepszy wybór jest w tych mniejszych miastach, a szkoda...

Odpowiedz
Offline igoriev
Użytkownik
Liczba postów: 79

23-09-2014, 09:44 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-09-2014, 09:47 przez igoriev.)
Wczoraj jakoś między 12 a 16 (wykorzystałem darmową komunikację miejską Wink ) odwiedziłem Real w Forcie Wola i na Pradze. Wziąłem sobie Transformers 2+3, Super 8 i AVPR - wszystko za 2 dychy. Z tego co tam pozostało to m.in. Pacific Rim 3D za 70zł, Predator 3D z nakładką holograficzną za 50zł (w empiku też jest w 3D ale bez tej nakładki...); Miłość i inne używki za 20zł; Ja robot za 2D - 20zł, 3D chyba 35zł; stara trylogia Spider Mana każda część po 50zł; Iron Man 3, Rocky V, Abraham Lincoln Łowca Wampirów, Jumper 3D, jakieś sensacyjne pierdoły + jakieś polskie filmy + bajki -> tych cen nie sprawdzałem.
Pani przy kasie musiała aż kilka razy skanować pudełka bo się nie zgadzała cena z naklejki Tongue

Odpowiedz
Offline matwiko
Liczba postów: 812
Reputacja: 68

23-09-2014, 09:55
A ktoś sprawdzał czy drugi film za pół ceny? bo disneye tak mają. Animacje i Avangersy w czytniku kosztują 40 ale przy kasie jest naliczany rabat 50% na drugi. Może wszystkie BD maja taki rabat?

moja kolekcja na filmwebie
mój kanał Kino i Dokument na Youtube
Odpowiedz
Offline Mateusz
Black Mamba
Liczba postów: 4,008
Reputacja: 127

23-09-2014, 09:57 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-09-2014, 09:58 przez Mateusz.)
Jeśli chodzi o filmy Disneya i Marvela, to nie sprawdzałem, ale inne filmy na Blu-ray nie mają takiego rabatu.

Zapraszamy do polubienia naszego profilu na Facebooku.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela.
The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.
Odpowiedz
Strony (227): « Wstecz 1 2 3 4 5 ... 227 Dalej »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   2 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku