Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Blu-ray i DVD › Nasze kolekcje
« Wstecz 1 2 3 4 5 ... 8 Dalej »

Kolekcja Bondp - Blade Runner + kanał na YT + Funko POP

Strony (17): « Wstecz 1 ... 5 6 7 8 9 ... 17 Dalej »

Opcje tematu
Kolekcja Bondp - Blade Runner + kanał na YT + Funko POP
Offline Gabriel
Nowy użytkownik
Liczba postów: 7
Reputacja: 0

31-01-2019, 01:14
Podbijam temat.
Bondp, gdzie nabyłeś te cudne figurki z animacji "9"? Cud, malina.
Nie chcesz sprzedać ? Shy

Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline Daras
Posting Freak
Liczba postów: 2,328

31-01-2019, 14:02
Mam nadzieję, że nie żartujesz. Wink Głupio będzie wycofać się z transakcji. Gdy już będziesz szczęśliwym posiadaczem, opisz wrażenia. Shy

Ja przy filmikach Bondpta (nie wiem jak to odmienić) odpoczywam. Spokojny i jednostajny tembr głosu, klimat fascynacji małymi bohaterami, brak akcji, itp. - działają kojąco. Bezproblemowy narrator ukazuje nam, iż w świecie pełnym nietolerancji można nawiązać pozytywne relacje z jakże odmiennymi bytami. Funko POPkami.    

„Ja paryskimi perfumami się nie perfumuję... Ja jeden wiem co tej ziemi jest potrzebne”.

Odpowiedz
Offline Bender
Stały bywalec
Liczba postów: 692
Reputacja: 25

31-01-2019, 23:07
Panowie, podarujcie sobie te pokpiwania. Hobby jak hobby. Niczym się nie różni od blaszanych pudełek na filmy.

Odpowiedz
Offline Gabriel
Nowy użytkownik
Liczba postów: 7
Reputacja: 0

31-01-2019, 23:11
(31-01-2019, 23:07)Bender napisał(a):  Panowie, podarujcie sobie te pokpiwania. Hobby jak hobby. Niczym się nie różni od blaszanych pudełek na filmy.

??Jakie kpiny? Ja też zbieram figurki. A tę z animacji "9", to co chciał by mieć w kolekcji. Gdzie tu widzisz kpiny?

Odpowiedz
Offline Daras
Posting Freak

01-02-2019, 01:33
(31-01-2019, 23:07)Bender napisał(a):  Panowie, podarujcie sobie te pokpiwania. Hobby jak hobby. Niczym się nie różni od blaszanych pudełek na filmy.

Dla jasności. Naprawdę jestem pełen uznania dla pasji Bonpta. Takie zaangażowanie w „niszowe” hobby stanowi rzadkość.
Zabrzmi to może niedorzecznie, ale do kolekcjonowania POPków trza mieć charakter. Tak, tak! Łatwiej jest gromadzić krążki DVD / BD i (tylko) pisać: Kupiłem płytkę, sprzedałem płytkę. Przesyłka fake?

Gwoli uczciwości wyznam, że same obiekty zainteresowań  Bonpta wprawiają mnie w dobry nastrój, ale gościa i tak oceniam pozytywnie. Smile

P.S.
Zgoda, niekiedy żartuję na forum. Niemniej adresat „dowcipu” może zgłosić uwagę, a ja skoryguję wpis (w tym wątku w grę wchodzi nawet jego usuniecie).
Na marginesie. Mam w domu rzeźby oraz rzadko spotykane figurki porcelanowe (od nastu lat niedostępne na rynku).

„Ja paryskimi perfumami się nie perfumuję... Ja jeden wiem co tej ziemi jest potrzebne”.

Odpowiedz
Offline Bender
Stały bywalec
Liczba postów: 692
Reputacja: 25

01-02-2019, 08:44
@ Gabriel, wiem, i nie Ciebie miałem na myśli Wink

Odpowiedz
Offline Bondp
Użytkownik
Liczba postów: 107
Reputacja: 7

06-02-2019, 20:49
Nowe POPki przybywają cały czas i nie tylko one Cool .
Po raczej chłodnym przyjęciu tutaj coś przestałem zaglądać , cały czas dziwią mnie ludzie którym coś się nie podoba ale namiętnie komentują i wyśmiewają bo ich hobby jest lepsze .
Jak ktoś chce zobaczyć co mam nowego to nic trudnego zajrzeć na mój kanał jest także opcja darmowej he he subskrybcji .
https://www.youtube.com/channel/UCuqOY5rAXyGaNffghsbQcQQ?view_as=subscriber
A tak na marginesie sam mam pewnie więcej filmów niż połowa kolekcjonerów tutaj i to raczej nie takich w cenie 3za2 Wink .

Załączone pliki Miniatury

Odpowiedz
Offline sebas
Posting Freak
Liczba postów: 1,630
Reputacja: 145

07-02-2019, 02:34
(06-02-2019, 20:49)Bondp napisał(a):  Po raczej chłodnym przyjęciu tutaj coś przestałem zaglądać , cały czas dziwią mnie ludzie którym coś się nie podoba ale namiętnie komentują i wyśmiewają bo ich hobby jest lepsze .
Wszystkim nie dogodzisz. Ja bym się takimi osobnikami po prostu kompletnie nie przejmował. "Róbmy swoje..."

A kolekcja, chociażby samych Blade Runnerów, robi wrażenie. Niektórzy nie potrafią zrozumieć, że ktoś wydaje swoje pieniądze inaczej niż oni by to zrobili.

niespotykanie spokojny człowiek
Odpowiedz
Offline Daras
Posting Freak

07-02-2019, 13:35
(06-02-2019, 20:49)Bondp napisał(a):  Jak ktoś chce zobaczyć co mam nowego to nic trudnego zajrzeć na mój kanał jest także opcja darmowej he he subskrybcji .
https://www.youtube.com/channel/UCuqOY5rAXyGaNffghsbQcQQ?view_as=subscriber
A tak na marginesie sam mam pewnie więcej filmów niż połowa kolekcjonerów tutaj i to raczej nie takich w cenie 3za2  Wink .

Jest dobrze. Shy  

(30-01-2019, 13:51)Daras napisał(a):  ...Paznokcie zadbane i w ogóle...

Filmik warto obejrzeć nie tylko dla cudownych dłoni, o których byłeś uprzejmy wspomnieć. Pomysł nowego otwarcia uważam za interesujący. O ile prezentowanie samych figurek (np. POPKów) koiło me emocje, to już nowa prezentacja zadziałała orzeźwiająco. Cool  
Z zaciekawieniem oceniłem kolekcjonerskie wydania znanych mi tytułów. Klip puściłem dwa razy. Dlaczego? Ano pomysł eksponowania figurek wraz z przypisanymi do nich płytami, i to w takiej ilości, zasługuje na punkcik reputacyjny. Właśnie go przydzieliłem.
W swoich „zasobach” posiadam tylko jedno pudełko z gadżetem i krążkiem. Na więcej po prostu brakuje mi miejsca.

Niniejsze forum wydaje się najlepszym w Polsce miejscem dla filmowych kolekcjonerów. Każdy  zamieszczony tu post podbija wątek, a „kontrowersyjne” komentarze zachęcają innych do zerknięcia na Twoje filmiki. Zaliczyłeś w swoim temacie gros wejść.

Dygresja. Niekiedy w realu zyskiwałem na popularności dzięki aktywności zawodowej. Oprócz słów uznania docierały do mnie również „hejty z czapy”. Wówczas dobra znajoma powiedziała: Ważne, że o tobie w ogóle mówią! Nie istotne czy dobrze, czy źle.

Odpowiedz
Offline Bondp
Użytkownik
Liczba postów: 107
Reputacja: 7

07-02-2019, 16:41
Dziękuję za wsparcie i miłe słowa  Smile  .
Zabawa z POPkami to taki dodatkowy i polepszajacy nastrój konik kolekcjonerski w stosunku do "poważnych figurek" czy innych " kolekcjonerek"
Ostatnio próbuję zostawić kilka wiodących serii w mojek kolekcji ale trudno coś odrzucić tyle tam dobrego  Rolleyes
Króluje Łowca Androidów ale Matrix , Indiana Jones , Predator , Piraci i kilka innych nie pozwala się z nimi rozstać .
Postaram się częściej dodawać zdjęcia z kolekcji bo nie każdy chce ogladać to w wersji filmowej .
Dziś zawitał nowy nabytek , sam RICK DECKARD i jestem z niego bardzo zadowolony .
Pozdrawiam wszystkich maniaków filmowych i nie tylko  Cool .

Załączone pliki Miniatury

Odpowiedz
Strony (17): « Wstecz 1 ... 5 6 7 8 9 ... 17 Dalej »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   1 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku