Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Blu-ray i DVD › Zakupy
« Wstecz 1 2 3 Dalej »

Promocje w sklepach (MM/Empik)

Strony (227): « Wstecz 1 ... 203 204 205 206 207 ... 227 Dalej »

Opcje tematu
Promocje w sklepach (MM/Empik)
Offline lukee
Stały bywalec
Liczba postów: 492
Reputacja: 30

#2,041
26-03-2019, 17:55
(26-03-2019, 16:59)Wolfman napisał(a):  2-3 euro? Tam jak robią promocję to i 4k kupisz za 10 euro. Zobacz po ile steele sprzedają. Wcale nie gardzą narzutem tych 2-3 zwłaszcza mając setkę filmów różnych do wyboru
Nie skumałeś o co mi chodzi. Rozumiem, że ktoś może coś sprzedawać drogo bo coś jest niedostępne. Tutaj jest inna sytuacja bo ktoś wystawia na aukcji filmy za dwa razy tyle co leżą w sklepie w tym samym czasie. Nie miałem na myśli promek na sklepach bo jest w uk taniej to wiem i rynek jest większy i ludzie bogatsi i wydań mają więcej.

Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline Wolfman
Posting Freak
Liczba postów: 6,040
Reputacja: 111

#2,042
26-03-2019, 21:42
(26-03-2019, 17:55)lukee napisał(a):  Tutaj jest inna sytuacja bo ktoś wystawia na aukcji filmy za dwa razy tyle co leżą w sklepie w tym samym czasie.
To nie ma znaczenia i tak ludzie kupują za 2x drożej. Nie każdy jak "pies" obwąchuje każdą stronę w sieci i sklepy regularnie. Ludzie wchodzą , by coś kupić w necie i nie musieć nic więcej robić , a w szczególności wychodzić z domu.

Odpowiedz
Offline Juby
Nieogar w tym temacie
Liczba postów: 2,080
Reputacja: 80

#2,043
27-03-2019, 08:12 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-03-2019, 13:30 przez Juby.)
(26-03-2019, 10:43)lukee napisał(a):  Janusze już na OLX powystawiali bilbordy, logany itp po 40 zł ... Polska to jednak super kraj ...

Heh, aż z ciekawości kliknąłem w dwóch Panów, od których już kupowałem i których kilka starszych ofert obserwuję, a tam Bilbordy, Logan, Speed, itd. w cenach 38-50 zł. Big Grin

Widziałem nawet pakiet Strażników galaktyki (już wyprzedany) za prawie 9 dych. Żałosne.

Filmweb | Filmoskop

Gunn, Safran, Zaslav, wherever you are out there... Fuck You too!
Odpowiedz
Offline lukee
Stały bywalec

#2,044
27-03-2019, 12:32 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-03-2019, 12:33 przez lukee.)
(26-03-2019, 21:42)Wolfman napisał(a):  To nie ma znaczenia i tak ludzie kupują za 2x drożej. Nie każdy jak "pies" obwąchuje każdą stronę w sieci i sklepy regularnie.
Wolfman ale ja nie o takich ludziach przecież piszę ten post. Z każdym produktem możesz napisać, że bogaty kupi gdzie chce i za ile chce. Chodzi mi o nasz kraj, nasze promocje i ten portal. Dla większości z nas temat i sama strona filmożercy jest super pomocna przy zbieraniu filmów. Fajnie się czyta jak ktoś Ci da cynk gdzie możesz coś kupić taniej albo, że nie brał na siłę bo może komuś bardziej się przyda. Lub jak z moimi przygodami gdzie ktoś sprzedał film za grosze bo już miał i postanowił komuś innemu zrobić prezent. Dlatego kiedyś się śmiałem, jak widziałem info o limicie zakupu cukru czy masła jak jest taniej w markecie. Teraz się nie śmieję bo właśnie z takich powodów są takie limity. Mentalność Polaka.

Żeby off'topowo nie było byłem dziś i w MM w Galerii Łódzkiej jak i Manufakturze. Udało mi się jeszcze wyrwać Longest Day, Pattona i Ostatni Bastion X- Men. W GŁ chyba doszło do kosza trochę pozycji których wcześniej nie widziałem. W GŁ jest Jumanji ostatnie w wersji 3D ale nie brałem może kogoś bardziej zainteresuje bo cena dobra. W Manu byłem pierwszy raz więc nie wiem czy coś doszło. Z pozycji o które najbardziej ludzie powyżej dopytywali - nic. Ja wziąłem tylko Pojutrze za 22,99 bo nigdy nie widziałem. Jest kilka pojedynczych sztuk starych filmów z tej białej kolekcji w tekturkach - tytułów niestety nie spamiętałem. Tak poza tym raczej to co już opisywaliście.

Odpowiedz
Offline Marioo
Grammar Nazi
Liczba postów: 848
Reputacja: 60

#2,045
27-03-2019, 12:37
W Galerii Krakowskiej coś jeszcze zostało, czy handlarze już wszystko wymietli, bo nie wiem, czy się fatygować?

Odpowiedz
Offline Lukop
Nowy użytkownik
Liczba postów: 47
Reputacja: 2

#2,046
27-03-2019, 13:44
Ja do GK udałem się od razu w dniu, gdy pojawił się tu post o ofercie. Nie wiem czy ktoś ma świeże info. Podczas mojej wizyty było wszystko, co wymieniano w promocji. Najmniej chyba Billboardów i Logana, ale na co najmniej kilka sztuk w sobotę się natknąłem. Jednakże trochę czasu minęło, więc nic sobie nie dam uciąć za to info.

Mój Filmweb
Odpowiedz
Offline kondzioff
Użytkownik
Liczba postów: 76
Reputacja: 2

#2,047
27-03-2019, 13:54
W MM Matarnia w Gdańsku poza wiadomymi promocjami jest jeszcze np. steelbok Czarnej Pantery za 45 zł- było kilka sztuk.

Odpowiedz
Offline Verrax
Stały bywalec
Liczba postów: 466
Reputacja: 43

#2,048
27-03-2019, 13:57 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-03-2019, 14:04 przez Verrax.)
@Marioo Jak byłem po raz drugi w GK w poniedziałek wieczór to wciąż było trochę Loganów i Billboardów (zresztą strona internetowa wciąż pokazuje że są tam dostępne), starszych tytułów ogółem dalej było sporo. Jedyne co realnie wykupili z tych bardziej chodliwych to "Obcego: Przymierze" - z sobotnich 20~ egzemplarzy ostały się dwa (a jeden z nich kupiłem). Ogółem raczej warto się przejść nawet i dziś, bo w początkowym rzucie było tych filmów od cholery. No i oprócz kosza filmy są też w tych samych cenach na półkach oraz na stosach pod półkami, więc zawsze możesz tam coś wynaleźć. Big Grin

Odpowiedz
Offline lukee
Stały bywalec

#2,049
27-03-2019, 14:42
(27-03-2019, 13:54)kondzioff napisał(a):  W MM Matarnia w Gdańsku poza wiadomymi promocjami jest jeszcze np. steelbok Czarnej Pantery za 45 zł- było kilka sztuk.
Ehh czemu nie u mnie w mieście takie promki Wink Chociaż nie byłem jeszcze w ostatnim MM Wink

Odpowiedz
Online CivilWar
Stały bywalec
Liczba postów: 412
Reputacja: 27

#2,050
27-03-2019, 14:53
Dzisiaj pojadę na Głębocką w Warszawie zobaczę co się ostało.

Odpowiedz
Strony (227): « Wstecz 1 ... 203 204 205 206 207 ... 227 Dalej »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   1 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku