06-04-2019, 08:59
Prezentuje się bardzo fajnie (plakaty też spoko), tylko te szafki - to przez moją pracę, ale nienawidzę IKEI - tfu!! Nigdy nic z IKEI! A z tego co tu widzę, każdy mebel stamtąd masz.
|
Pred
|
|
06-04-2019, 08:59
Prezentuje się bardzo fajnie (plakaty też spoko), tylko te szafki - to przez moją pracę, ale nienawidzę IKEI - tfu!! Nigdy nic z IKEI! A z tego co tu widzę, każdy mebel stamtąd masz.
Poważne zazdro kilku edycji steelbook :> A poza tym BARDZO ładna kolekcja i nawet teraz (nie wiem jaką reorganizację planujesz) prezentuje się świetnie. Kolekcja pilotów też bardzo zacna ![]() I nie słuchaj kolegi @Juby, mebelki z IKEI są najlepsiejsze Przerabiałem już kilku innych producentów i bez pomocy siły, młotka i podręcznego zestawu przekleństw (w kilku narzeczach), się nigdy nie obyło. Tylko czarne trzeba non-stop pucować
06-04-2019, 11:15
Ale ja nie mówię, że te meble są złe. Po prostu IKEA jest jednym z naszych klientów, wiem jak tam pracują, jakie mają podejście do swoich kontrahentów, z jakimi amebami się użeram, i po prostu nie. No po prostu NIE! Wolę wydać więcej i zamówić szafki na zamówienie (co zresztą zrobiłem w mieszkaniu, które wynajmujemy). Te Rambo i BttF to dodruki, czy skądś dorwałeś oryginalne postery?
Rambo mój Anioł Stróż oryginalny jest ze mną od urodzenia. Wisiał na drzwiach w moim pokoju kiedy jeszcze nie mogłem, nie miałem jak obejrzeć tego filmu BTTF to reprint z kolekcjonerki BTTF na blu-ray.
Unboxing >> YouTube
06-04-2019, 13:46
(06-04-2019, 09:37)truvneeck napisał(a): Poważne zazdro kilku edycji steelbookAkurat tego to za wiele nie ma. Pred lubi papierowe edycje
Musiałem czekać prawie miesiąc, ale w końcu doszła i jest też książeczka w środku ![]() Empik 3 za 2 >> nadrobię trochę zaległości, bo przyznam że nigdy nie widziałem ![]() Sicario 2 i Nocne Życie troszke taniej również z empiku >>
Unboxing >> YouTube
25-04-2019, 22:12
Masz Oppo i kupujesz te filmy jak np Sicario czy Antman na bd? W promocji 4k były nie wiele droższe.
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości |