Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Blu-ray i DVD › Nasze kolekcje
1 2 3 4 5 ... 8 Dalej »

Juhas - Kolekcja Bluray/DVD

Strony (59): « Wstecz 1 ... 26 27 28 29 30 ... 59 Dalej »

Opcje tematu
Juhas - Kolekcja Bluray/DVD
Offline Juhas
Stały bywalec
Liczba postów: 444
Reputacja: 13

11-04-2019, 11:28
UP

Psycho 2 - każda kolejna część serii była po prostu nie potrzebna bo jedynka świetnie się broni do dzisiaj ale mimo to dwójka wypada bardzo dobrze i cieszę się z zakupu i to bardzo  Tongue  Do tego świetne wydanie od Arrow  Heart
Wydanie UK bez PL.

Carrie - jedna z lepszych ekranizacji powieści Kinga, a do tego jeden z lepszych filmów w swoim gatunku mimo swoich już nie małych lat  Big Grin Sporo dzisiejszych twórców horrorów mogłoby się uczyć jak powinien wyglądać ich końcowy twór Wink Tak jak w przypadku Psycho to również świetne wydanie ale co się musiałem ich wyczekać.. Szły jakimś krzak przewoźnikiem  Undecided
Wydanie UK bez PL.

[Obrazek: 6cdd3d1191545104.jpg]

Stoker - prosty, a zarazem mocno wciągający i klimatyczny. Dobrze poprowadzony i zagrany Big Grin Jedynym słowem polecam!

Wall street - cała prawda o robieniu hajsu i chciwości mimo upływu lat nadal bardzo aktualny Big Grin Świetny Douglas i nawet niezgorszy młody Sheen Tongue widziałem już kilka razy wcześniej ale cena była jak dla mnie przez ostatnie lata ciut za wysoka żeby dołączyć film do kolekcji ale dzięki promocji MM już jest  Heart

[Obrazek: 21ecb71191545534.jpg]

JW upadłe królestwo - brak fabuły i wtórność wylewa się z ekranu garściami.. na plus jedynie świetne dinozaury Tongue

Patton - czeka mnie dopiero seans w weekend Wink

[Obrazek: fb17431191546114.jpg]

Filmweb
MoviePawcio Facebook
MoviePawcio Instagram
Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline pred895
Posting Freak
Liczba postów: 3,802
Reputacja: 140

11-04-2019, 11:38 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-04-2019, 11:38 przez pred895.)
Moja Carrie szła prawie miesiąc Wink Wczoraj oglądałem z Żoną >> świetny transfer i horror klasyk.

Unboxing >> YouTube
Odpowiedz
Offline Juhas
Stały bywalec

11-04-2019, 11:56
(11-04-2019, 11:38)pred895 napisał(a):  Moja Carrie szła prawie miesiąc Wink Wczoraj oglądałem z Żoną >> świetny transfer i horror klasyk.

Moje zamówienie szło dokładnie 24 dni, a z takim przewoźnikiem spotkałem się pierwszy raz ale ważne, że doszło Big Grin

Filmweb
MoviePawcio Facebook
MoviePawcio Instagram
Odpowiedz
Offline misfit
Posting Freak
Liczba postów: 7,549
Reputacja: 713

11-04-2019, 12:14
Też byłem bliski zamówienia Carrie ze sklepiku Arrow, ale miałem spore wątpliwości czy w ogóle dojdzie. Ale skoro piszecie, że dochodzi to następnym razem się skuszę Smile

Odpowiedz
Offline Juhas
Stały bywalec

11-04-2019, 14:18 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-04-2019, 14:19 przez Juhas.)
No ja też zwątpiłem po ponad dwóch tygodniach i do nich napisałem to jedyne co to kazali mi czekać do 6 tygodni i dać im znać czy doszło.. więc następnym razem chyba odżałuje sobie te 10 zł więcej i wezmę paczkę rejestrowaną Big Grin

Filmweb
MoviePawcio Facebook
MoviePawcio Instagram
Odpowiedz
Offline Mefisto
Pete Jones
Liczba postów: 5,285
Reputacja: 149

13-04-2019, 02:30
Żeście się wszyscy widzę uwzięli na tego starego Pattona Tongue
A kolekcja spoko. Ten Groot to kubek czy po prostu figurka?

Odpowiedz
Offline Juhas
Stały bywalec

13-04-2019, 08:00
(13-04-2019, 02:30)Mefisto napisał(a):  Ten Groot to kubek czy po prostu figurka?

Sprzedawany ogólnie jest jako doniczka do kwiatów ale jako figurka spisuje się znakomicie Big Grin

Filmweb
MoviePawcio Facebook
MoviePawcio Instagram
Odpowiedz
Offline Juhas
Stały bywalec

16-04-2019, 16:47
UP!

Hellraiser 1-3 - w końcu mogę się cieszyć z tego świetnego boxu! Big Grin Dwa pierwsze filmy to po prostu majstersztyki w swoim gatunku nawet bym się ośmielił napisać, że to najlepsze filmy w swoim gatunku! Świetna scenografia, sceny gore, muzyka, klimat, muzyka i jeszcze raz klimat  Heart   Trójka już mocno obniżyła loty ale na plus nadal świetna muzyka Big Grin  W sumie od trójki zaczęła się już równia pochyła całej serii nie licząc piątki, którą jakbym mógł to podmienił bym z trójką w tym boxie i więcej mi nie trzeba  Tongue
Wydanie UK bez PL.

[Obrazek: 0ee8a41196967554.jpg]

Obcy - ósmy pasażer nostromo - kolejne wydanie tego filmu w kolekcji tym razem już w 4K Big Grin samego filmu przedstawiać nie trzeba? Legendarny już film Scott'a, który cieszy wiele pokoleń i nadal będzie to robił jeszcze bardzo długo Tongue Na internecie można znaleźć informacje, że sceny dodane w wersji reżyserskiej odbiegają jakościowo od reszty filmu.. i faktycznie tak jest ale szczerze jak ktoś skupi się na oglądaniu i wciągnie się w film jak zawsze gwarantuje, że to w niczym nie przeszkadza ale mimo to mogli się postarać bardziej  Rolleyes
Polskie wydanie ale jak ktoś liczy na lektora na płycie 4K muszę zasmucić są tylko napisy PL Big Grin

Operacja Argo - oglądałem ten film poraz drugi w życiu i nadal uważam, że jest mocno średni i nie wiem za co te oskary..  Dodgy  Ale za to Affleck jak zwykle mnie nie zawiódł i znów zagrał świetnie drzewo Wink
Polskie wydanie Big Grin Do tego jak na razie najtańszy UHD w kolekcji za 19,90 zł Tongue

[Obrazek: 25e4a21196967624.jpg]

Rampage dzika furia - o ludzie jakie to było głupkowate! Big Grin Ale seans zaliczam do udanych, a sam film dobry na bardzo luźne wieczory. Jest akcja, humor nie zawsze dobry ale przede wszystkim Johnson jako naukowiec? Pojechali po bandzie Wink
Włoskie wydanie - polski lektor i napisy PL.

Korpo - świetna szybka rozrywka nawet nie zauważyłem kiedy zleciał mi cały film Big Grin Polecam z czystym sercem, nie pożałujecie  Cool

[Obrazek: d635831196967584.jpg]

Filmweb
MoviePawcio Facebook
MoviePawcio Instagram
Odpowiedz
Offline Wolfman
Posting Freak
Liczba postów: 6,040
Reputacja: 111

16-04-2019, 17:41
(16-04-2019, 16:47)Juhas napisał(a):  le za to Affleck jak zwykle mnie nie zawiódł i znów zagrał świetnie drzewo
Z tym akurat to nigdy nie zawiedzie, jest zawodowcem.

Odpowiedz
Offline Kirek
FilmoSkop Mod
Liczba postów: 2,475
Reputacja: 218

16-04-2019, 21:21
"Korpo" to wydanie od Mayfly więc mam dwa pytania:
1. Płyta to BD-R czy może jednak tłoczona?
2. Obraz działa płynnie, nie ma przeskoków jak w "Lament"?

Odpowiedz
Strony (59): « Wstecz 1 ... 26 27 28 29 30 ... 59 Dalej »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   2 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku