Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Blu-ray i DVD › Zakupy
1 2 3 Dalej »

Polskie sklepy internetowe - komentarze

Strony (74): « Wstecz 1 ... 16 17 18 19 20 ... 74 Dalej »

Opcje tematu
Polskie sklepy internetowe - komentarze
Offline Wolfman
Posting Freak
Liczba postów: 6,040
Reputacja: 111

15-12-2019, 11:04
Szkoda impulsów. Lepiej nic nie robić bo i tak prędzej czy później sami z siebie anulują. Nie zdarzyło mi się jeszcze, by długi czas oczekiwania był nagrodzony wysyłką Big Grin

Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline engajner
Użytkownik
Liczba postów: 139
Reputacja: 5

15-12-2019, 11:25
Ja tez zamawialem w MM Pieskie Popoludnie 9 grudnia i nic cisza. Dzwonilem na infolinie i zbyli mnie. Jutro anuluje i czekam na zwrot kasy.

Odpowiedz
Offline kliw
The Night Is Dark And Full Of Terrors
Liczba postów: 179
Reputacja: 19

15-12-2019, 12:44 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-12-2019, 12:44 przez kliw.)
@Piotr44

W moim przypadku także się udało - złożyłem zamówienie 6.12. Potwierdzenie po 1 godzinie i doręczenie 10.12.

"I suppose it's hard for a fanatic to admit a mistake.
Isn't that the whole point of being a fanatic?
You're always right."
Odpowiedz
Offline prodarek
Posting Freak
Liczba postów: 2,324
Reputacja: 176

16-12-2019, 12:08
(16-12-2019, 10:49)lukee napisał(a):  W księgarni http://nieprzeczytane.pl/ kila filmów na BD tanio

Maria Skłodowska-Curie i Jackie 19,59 zł. Hurt Locker, Pod Mocnym Aniołem i na Granicy 13,06 zł. Tanio też inne pozycje które nie zamawiałem ale też nawet od 3 zł Maczeta, po 13 jest trochę rodzimego kina.

WTF "Na Granicy" ATMOS język Polski jestem w szoku....

Oppo 10X / 20X - Auto zarządzanie napisami
Jeśli szukasz mod oprogramowania do Panasonic 150-450-820-9000, Oppo 93-95-103-105 napisz PW
Odpowiedz
Offline piti198
Posting Freak
Liczba postów: 1,832
Reputacja: 84

19-12-2019, 10:23 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-12-2019, 10:23 przez piti198.)
Doszły komuś te rekonstrukcje ze swiatksiazki.pl? Bo dziś podobno inpost ma mi doręczyć paczkę do paczkomatu, ale po ostatnich ich wyskokach, że paczka z dvdmax, która miała być dostarczona 5 grudnia do tej pory nie została dostarczona, jestem pełen obaw, czy i tym razem nie polecą ze mną w kulki. Bo w sprawie przesyłki z dvdmax nic się do tej pory nie wyjaśniło, inpost milczy, a dvdmax składa od poniedziałku interwencję. Dziś dzwoniłem do dvdmaxu i im zapowiedziałem, że czekam do nowego roku, a potem to chcę zwrot kasy.
Pierwszy raz mi się zdarzyły takie cyrki z inpostem, bo z Polski to tylko jak mam okazję to wybieram opcję wysyłki do paczkomatu. To teraz trzeba będzie rozważyć wybrania kuriera i opłaty za pobraniem, bo nie zamierzam już ryzykować i wykładać kasy z góry.

Odpowiedz
Offline MarianPaz
Stały bywalec
Liczba postów: 718
Reputacja: 49

19-12-2019, 10:34
Zamawialem filmy na dwie tury i jedną dostałem tydzień temu a dziś jadę odebrać w sklepie drugą. Celowo brałem odbiór osobisty, bo przed świętami różnie może być z dostawą a i płacę dopiero na miejscu.

Lista filmów po rekonstrukcji (aktualizacja 09.01.2022)
Rekonstrukcje wydane na Blu-ray (aktualizacja 09.01.2022)
[Obrazek: 1eobBKj.gif]
Odpowiedz
Offline KaMario
Stały bywalec
Liczba postów: 495
Reputacja: 24

19-12-2019, 10:45
(19-12-2019, 10:23)piti198 napisał(a):  Doszły komuś te rekonstrukcje ze swiatksiazki.pl?
Ja składałem 3 zamówienia na filmy z rekonstrukcji. 3 dni wstecz pisałem do biura obsługi, co się dzieje z moimi zamówieniami. Wczoraj dostałem odpowiedź, że są skompletowane i gdy będą w księgarni do odbioru, zostanę o tym fakcie poinformowany. Zakładam, że wczoraj zostały wysłane, więc najprawdopodobniej dziś lub jutro będę odbierał w księgarni z płatnością przy odbiorze. Wolałem nie ryzykować dostawy do paczkomatu, bo to co ostatnio empik.com odwalił mi z pakowaniem płyt CD w digipack'ach w zwykłą kopertę bąbelkową, to po prostu masakra... koperta wyglądała jak wyjęta psu z gardła, poobijane i pozgniatane narożniki płyt, nie polecam wysyłek, wolę odbiór osobisty w salonie lub księgarni. Do nich jakoś to wszystko dochodzi w znacznie lepszym stanie.

Odpowiedz
Offline gamertr9
Użytkownik
Liczba postów: 50
Reputacja: 0

19-12-2019, 10:47
Świat książki chwalił się, że zamówienia dokonane do 18 grudnia dojdą przed świętami, więc teoretycznie powinny dojść każdemu.
Cieszę się jednak, że anulowałem u nich swoje zamówienie, bo filmy mam już u siebie od tygodnia, tak nadal bym zapewne czekał.

Odpowiedz
Offline KaMario
Stały bywalec
Liczba postów: 495
Reputacja: 24

19-12-2019, 11:16 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-12-2019, 11:16 przez KaMario.)
Plus zamówień w Świecie książki jest taki, że są one z okresu promocji 50% rabatu na drugi film. Więc te wszystkie rekonstrukcje wyszły w cenie około 35 zł za sztukę. Może tylko trochę dłużej trzeba było poczekać.

Odpowiedz
Offline gamertr9
Użytkownik
Liczba postów: 50
Reputacja: 0

19-12-2019, 11:23
Mi ogólnie nie zrobiło -50%, a mniej (ze 25%) ale nie chciało mi się kłócić, a że zamawiałem tylko dwie płyty, to na dvdmax wyszło mi 3 złote drożej. Zależało mi, by doszło przed świętami,bo jedna płyta na prezent, więc jak dla mnie nie było dużej różnicy.

Odpowiedz
Strony (74): « Wstecz 1 ... 16 17 18 19 20 ... 74 Dalej »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   1 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku