Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Wydania Blu-ray i DVD › Filmy
« Wstecz 1 ... 14 15 16 17 18 ... 25 Dalej »

Knives Out - Na noże (2019)

Strony (7): « Wstecz 1 2 3 4 5 ... 7 Dalej »

Opcje tematu
Knives Out - Na noże (2019)
Offline piti198
Posting Freak
Liczba postów: 1,832
Reputacja: 84

25-02-2020, 10:00 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-02-2020, 10:12 przez piti198.)
Piszesz o sobie? Bo Ty od jakiegoś czasu, nieważne w jakim temacie, jesteś przeciwny moim wypowiedziom, bo w pewnym wątku pozwoliłem sobie na forum zaprezentować inną opinię od Twojej. Żałosny jesteś z tymi Twoimi powodami zapatrzony w siebie bufonie i megalomanie, przekonany o własnej nieomylności.
Tak jak ta petycja. Po co wydawać na blu-ray te filmy, jak i tak na premierę, dowalą cenę 69-79 zł, żeby im się opłacało, a większość kupi zagranicą i obejrzy z napisami. Żeby to jeszcze było na 4k uhd, to bym zrozumiał.

Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline sebas
Posting Freak
Liczba postów: 1,501
Reputacja: 130

25-02-2020, 10:13 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-02-2020, 10:21 przez sebas.)
(25-02-2020, 08:18)piti198 napisał(a):  Dystrybutor wyda to co będzie się mu najbardziej opłacało i postawi na te tytuły, które są rozpoznawalne, a nie jakiś film, który jest n-tą kalką jakiegoś tam pomysłu.
Czyli te tytuy podane w petycji:
- Robin Hood
- Hellboy
- Angel Has Fallen
to mam rozumieć niezwykle oryginalne produkcje, pełne świeżych pomysłów na fabułę...
(25-02-2020, 08:18)piti198 napisał(a):  Już widzę jak cały zarząd Monolithu pęka ze śmiechu czytając te wasze propozycje nie do odrzucenia.
Ciekawe, czy będzie im wesoło jak ludzie przestaną wogóle cokolwiek u nich kupować, bo repertuar który oferują jest od ręki dostępny na amazonach w o wiele ciekawszych edycjach niż oni propronują.
Nie ma to jak ponarzekać, bo samemu nie ma się kompletnie niczego ciekawego do powiedzenia/zaproponowania. Nic przez ta petycję nie tracisz, film Cię nie interesuje, więc czemu zabierasz głos?

(25-02-2020, 10:00)piti198 napisał(a):  Tak jak ta petycja. Po co wydawać na blu-ray te filmy, jak i tak na premierę, dowalą cenę 69-79 zł, żeby im się opłacało, a większość kupi zagranicą i obejrzy z napisami. Żeby to jeszcze było na 4k uhd, to bym zrozumiał.
Na amazonie na premierę też będzie podobna cena + koszty przesyłki. Polskie wydanie miałoby przewagę w postaci gotowych napisów. Dla ludzi nie posiadających oppo to spora zaleta, bo nie trzeba kombinowąć ze zgrywaniem na  dysk, dokładaniem napisów itp (dla tych którym angielskie napisy nie wystarczają).
Czesi będa mieli nawet 4K, a to państwo z ok 10mln ludności.

niespotykanie spokojny człowiek
Odpowiedz
Offline piti198
Posting Freak
Liczba postów: 1,832
Reputacja: 84

25-02-2020, 10:19 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-02-2020, 10:20 przez piti198.)
Cytat:Nie ma to jak ponarzekać, bo samemu nie ma się kompletnie niczego ciekawego do powiedzenia/zaproponowania. Nic przez ta petycję nie tracisz, film Cię nie interesuje, więc czemu zabierasz głos?
Bo forum służy do wyrażania własnych opinii, czy się to komuś podoba czy nie. Przynajmniej w teorii, bo w realu jest tak jak widać, że niektórzy nie mają prawa do wypowiedzenia się, jeśli nie biorą udziału w tym owczym spędzie.
PS.Odnośnie waszej petycji, to przeglądając filmy na dvdmax.pl natknąłem się na ten film z lektorem i polskimi napisami oznaczony jako wkrótce w sprzedaży.

Odpowiedz
Offline sebas
Posting Freak
Liczba postów: 1,501
Reputacja: 130

25-02-2020, 10:26
(25-02-2020, 10:19)piti198 napisał(a):  Bo forum służy do wyrażania własnych opinii, czy się to komuś podoba czy nie. Przynajmniej w teorii, bo w realu jest tak jak widać, że niektórzy nie mają prawa do wypowiedzenia się, jeśli nie biorą udziału w tym owczym spędzie.
Jest różnica pomiędzy wyrażaniem opinii, popartej jakimiś argumentami, a zwykłym narzekaniem które zaprezentowałeś.

niespotykanie spokojny człowiek
Odpowiedz
Offline Marioo
Grammar Nazi
Liczba postów: 848
Reputacja: 60

25-02-2020, 11:00
(25-02-2020, 10:19)piti198 napisał(a):  PS.Odnośnie waszej petycji, to przeglądając filmy na dvdmax.pl natknąłem się na ten film z lektorem i polskimi napisami oznaczony jako wkrótce w sprzedaży.
Zapewne wydanie-widmo, w udostępnianiu których DVDMax jest niekwestionowanym liderem. Powinieneś o tym wiedzieć, jeśli nie urodziłeś się wczoraj.

Odpowiedz
Offline malin1976
Użytkownik
Liczba postów: 219
Reputacja: 2

25-02-2020, 13:14
(25-02-2020, 09:26)Pablo0909 napisał(a):  
(24-02-2020, 21:04)malin1976 napisał(a):  Z ostatnich lat proponuję Prisioners , Pokój , Parasite , francuski Nietykalni albo Dzikie historie Smile No i nie wiadomo czy Le Mans wyjdzie bo jak tego nie wydadzą to w tym roku na sześć filmów które chciałem kupić wychodzi mi że  połowy nie będzie więc nie wiem o co chodzi jakby i czy mam się powoli przyzwyczajać że to będzie norma ? Zdaje się że to jest jakiś ukryty plan likwidacji kolekcjonerów płyt hehe

Oglądaj te filmy na którejś platformie VOD, nie czekaj, zaoszczędź czas i pieniądze, nie marudź Smile

Oglądam .

Odpowiedz
Offline Mloddey
Użytkownik
Liczba postów: 52
Reputacja: 0

27-02-2020, 15:07 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-02-2020, 15:54 przez Mloddey.)
Panowie, udało się!

Dystrybutor odpisał po kilku dobrych dniach, ale świetne wieści.
Korespondencja poniżej:

Poprzednia odpowiedź od Dasan:
"Dzień dobry

Film Na Noże wydajemy tylko na DVD

Pozdrawiam
Jolanta Mioduszewska"

Ja:
"Mogliby Państwo podzielić się informacją jakie są powody rezygnacji z nośnika Blu-ray w tym przypadku?
Wielu nabywców nośników fizycznych jest zawiedzionych takim obrotem spraw, bo film cieszy się dobrą sławą i doczekał się sporej rzeszy fanów. Po pojawieniu się zapowiedzi w sklepie internetowym Empik.com jedynie wersji DVD, powstała  nawet petycja, by film ten został przez Państwa wydany na Blu-ray lub 4k UHD (załączam link).
https://www.petycjeonline.com/chcemy_film_na_noe_na_blu-ra"

Dasan:
"Dzień dobry film NA NOŻE również będzie na nośniku Blu-ray może zdążymy na marcową premierę (25.03.2020)

Pozdrawiam
Jolanta Mioduszewska
Specjalista ds. administracji| DASAN Sp. z o.o."

Odpowiedz
Offline Mr.Hankey
Posting Freak
Liczba postów: 1,094
Reputacja: 35

27-02-2020, 15:34
WOW, to byłby news. Wszyscy malkontenci z tego tematu powinni mieć bana na zakup. Smile

Odpowiedz
Offline vandel
Stały bywalec
Liczba postów: 658
Reputacja: 25

27-02-2020, 15:42
Super. Zakup obowiązkowy

Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka

Odpowiedz
Offline MasterThief
Valar Dohaeris
Liczba postów: 590
Reputacja: 27

27-02-2020, 15:45
Przyznam, że po Monolith się tego nie spodziewałem Smile Choć już mam na półce 4K od Lionsgate, na pewno kupię też polski Blu-ray Smile

Kino domowe:

Telewizor: LG OLED 55C7V
Odtwarzacz Ultra HD Blu-ray: Panasonic DP-UB820
Przystawka box: Apple TV 4K
Soundbar: Sony HT-ST5000 (Dolby Atmos | DTS:X | Dolby Vision)

Angel
Odpowiedz
Strony (7): « Wstecz 1 2 3 4 5 ... 7 Dalej »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   1 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku