Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Wydania Blu-ray i DVD › Filmy
« Wstecz 1 ... 14 15 16 17 18 ... 25 Dalej »

Knives Out - Na noże (2019)

Strony (7): « Wstecz 1 ... 3 4 5 6 7 Dalej »

Opcje tematu
Knives Out - Na noże (2019)
Offline Wolfman
Posting Freak
Liczba postów: 6,040
Reputacja: 111

28-02-2020, 11:37
(28-02-2020, 11:08)sebas napisał(a):  Wydawca ma z góry wiedzę, ile może sprzedać i czy mu się to opłaca.
Ja to tylko taki model sprzedaży widzę w tym wypadku o czym też pisałem. Zbierają kasę chętnych, jest kasa startują z remasterem. Jakie ryzyko w tym widzą, że tak tego nie zrobili to ja nie wiem. Trylogia jest wydana po macoszemu, a to jest dziedzictwo kulturowe.

Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline Pablo0909
Stały bywalec
Liczba postów: 732
Reputacja: 29

28-02-2020, 11:45
(28-02-2020, 08:45)piti198 napisał(a):  
(27-02-2020, 15:34)Mr.Hankey napisał(a):  WOW, to byłby news. Wszyscy malkontenci z tego tematu powinni mieć bana na zakup. Smile
Należy powołać komisję śledczą w tej sprawie, dlaczego Ci malkontenci nie dołączyli do tej akcji. Może pracują dla konkurencji? Big Grin

"Ech... W każdej rodzinie taki się trafi. W mojej nawet dwóch. Udaje im się zepsuć każdą uroczystość"- Zazu

Była okazja, żeby w miarę bezboleśnie zakończyć te głupawe wywody. Szkoda, że z niej nie skorzystałeś. Poza tym, dzięki kryst007 za inicjatywę i gratki za efekt Smile Film, jak rzadko polskie wydanie, kupię ale i tak sięgnę po UHD za granicą. Paradoksalnie, słowa Gomułki "Staliśmy nad przepaścią ale zrobiliśmy krok do przodu" może nabrać nowego znaczenia Big Grin

Odpowiedz
Offline piti198
Posting Freak
Liczba postów: 1,832
Reputacja: 84

28-02-2020, 11:49
(28-02-2020, 11:08)sebas napisał(a):  Po tym co zaprezentowałeś w tym wątku wcześniej i po tym jaki ostatecznie był skutek tej petycji, mogłeś się po prostu nie odzywać. Oczywiście musiałeś dorzucić swoje trzy grosze komentarzem jeszcze głupszym od poprzednich.
Odezwałem się, bo istnieje taka możliwość wyrażania swoich myśli na forum.
Myślę, że świetnie byś się odnalazł w Chinach lub jakimś innym kraju o podobnym ustroju na stanowisku ministra propagandy. Big Grin
A filmu i tak nie kupię, bo mi się nie podoba.
A co do wydawania filmów, to zamiast zachęcać do wydawania zagranicznych filmów, to należałoby raczej wystosować petycję o wydania polskich klasyków na blu-ray. Jakoś zagranicą opłaca się wydawać polskie filmy, a u nas tylko jakieś dziadostwo na dvd. Ale patrząc na to w jakiej jakości wydają te filmy, to może i lepiej, żeby dali sobie spokój.

Odpowiedz
Offline Mr.Hankey
Posting Freak
Liczba postów: 1,094
Reputacja: 35

28-02-2020, 12:07
Chłopie, zamiast dalej bez sensu pisać w tym temacie lepiej zamilknij, bo z każdym kolejnym postem coraz bardziej się pogrążasz...

Odpowiedz
Offline piti198
Posting Freak

28-02-2020, 12:11
Jak Ci się nie podobają moje posty, to ich nie czytaj. I nie podniecaj się tak, bo Ci żyłka pęknie.

Odpowiedz
Offline sebas
Posting Freak
Liczba postów: 1,501
Reputacja: 130

28-02-2020, 13:09
(28-02-2020, 11:49)piti198 napisał(a):  Odezwałem się, bo istnieje taka możliwość wyrażania swoich myśli na forum.
"Myśli"? Hmm... Ciekawymi ścieżkami chadza Twój umysł...
To, że ktoś ma coś do powiedzenia to nie znaczy, że wszyscy i wszędzie muszą tego słuchać, zwłaszcza jak to nie jest nic mądrego i konstruktywnego. Wypowiem się bo mam prawo, ot tak po prostu... Bardzo modne w dzisiejszych czasach...

(28-02-2020, 11:49)piti198 napisał(a):  Myślę, że świetnie byś się odnalazł w Chinach lub jakimś innym kraju o podobnym ustroju na stanowisku ministra propagandy.
A co to ma wspólnego z propagandą i polityką? Wiesz w ogóle co to propaganda? To raczej Tobie przekonania na sprawy z filmami kompletnie  nie związane przysłaniają możliwość logicznego myślenia i wszędzie zaczynasz widzieć spisek, propagandę, "owcze spędy" i kto wie co tam jeszcze.

(28-02-2020, 11:49)piti198 napisał(a):  A filmu i tak nie kupię, bo mi się nie podoba.
A od kiedy to o fakt, czy Tobie się coś podoba, czy nie ma być kluczowe dla podjęcia decyzji, czy coś wydać czy nie. Właśnie tego pojąć nie potrafisz i dlatego wypisujesz takie głupoty. No, ale jak się tak "myśli"...

(28-02-2020, 12:11)piti198 napisał(a):  Jak Ci się nie podobają moje posty, to ich nie czytaj.
Brawo. Pierwsza Twoja mądra wypowiedź w tym wątku. Witam na liście ignorowanych.

niespotykanie spokojny człowiek
Odpowiedz
Offline piti198
Posting Freak

28-02-2020, 13:28 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-02-2020, 13:35 przez piti198.)
Każdy na forum ma możliwość wyrażenia swojej opinii, jaka ona nie będzie.
Wyjaśniłem swoje powody nie poparcia tej petycji, skoro mi się film nie podoba to chyba logiczne jest, że go nie kupię, to po co mam w niej uczestniczyć? To się odbywa na zasadzie dobrowolności, a nie przymusu.
A co do Twojej postawy, to jest ona zaprzeczeniem tego cytatu w Twojej sygnaturze. Chyba, że to tylko taki pic i fotomontaż.
Widzę, że tu jest niezłe towarzystwo wzajemnej adoracji, jak ktoś nie jest z wami i ma inną opinię na różne tematy, to trzeba go koniecznie zaszczuć, zbluzgać, zmieszać z błotem i obrzucić mięchem, bo na logiczne argumenty to was nie stać, tylko na agresję i plucie jadem.

Odpowiedz
Offline Kirek
FilmoSkop Mod
Liczba postów: 2,475
Reputacja: 218

28-02-2020, 15:19
Panowie jest szansa abyście ogólną dyskusję na temat petycji przenieśli do innego tematu?

Mamy już pierwsze oferty na polskie wydanie na BD (klik w okładkę). Premiera 25 marca

[Obrazek: thumb-lg-7601602-na-noze-blu-ray.jpg]

Odpowiedz
Offline Mefisto
Pete Jones
Liczba postów: 5,285
Reputacja: 149

28-02-2020, 16:06
Tymczasem recunia wydania od Lwichwrót

Odpowiedz
Offline misfit
Posting Freak
Liczba postów: 7,549
Reputacja: 713

28-02-2020, 16:17
Dwa komentarze i łącznie ok. trzy godziny dodatków zasługują na ocenę 3.50 ? To co trzeba zrobić aby dostać piątkę ?

Odpowiedz
Strony (7): « Wstecz 1 ... 3 4 5 6 7 Dalej »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   1 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku