09-02-2015, 11:38
Czasami trzeba im przypomnieć.
|
Sklepy internetowe - wysyłka, opłaty itd.
|
(09-02-2015, 08:22)faccalto napisał(a): Słuchajcie, w zeszłotygodniowej wyprzedaży w MediaMarkt anulowano mi kilka opłaconych już zamówień. Mimo to cały czas czekam na zwrot należnych środków, ale czy u Was też to się tak dłużyło, bądź były przypadki, że nie zwracali bez upomnienia??? Ja wczoraj przypomniałem im że od 30 stycznia nie dostałem zwrotu za anulowane filmy z zamówienia. Dziś zwrot przyszedł.
13-02-2015, 08:52
Mnie zrealizowali, wczoraj odebrał płytę z księgarni - jest to końcówka nakładu Promotion, więc wyprzedawli zapewne znikomą ilość egzemplarzy.
13-02-2015, 10:00
Ja również bez problemu odebrałem swój egzemplarz. Choć zastanawiam się jakim cudem taki film uchował się przez dłuższy czas gdzieś niezauważony i dopiero teraz trafił do wyprzedaży. Wiadomo dla nas lepiej i nasze szczęście
13-02-2015, 12:11
Musiałem się pochwalić
A mówiłem sobie, że blu-raye będę rzadziej kupował bo droższe ... wot durak
13-02-2015, 12:15
No mi się niestety nie udało, miałem przyjęte do realizacji, zapłacone ale dziś pojawił się status anulowanie więc się nie załapałem. Nic to. A prestiż to z jakiej okazji rozdawali za darmo?
13-02-2015, 12:25
Jakim cudem ci to zrealizowali? :O
13-02-2015, 12:30
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-02-2015, 12:30 przez Kapitan_kusiak.)
Miałem zamówienie w ramach promocji "3za2" i dostałem zwrotkę, że nie uda im się skompletować 3 filmu (akurat tego za 0,02 zł) i zapraszają po odbiór pozostałych dwóch. Napisałem maila do działu obsługi klienta, że za taką cenę nie jestem zainteresowany zakupem. Zaproponowali mi w ramach rekompensaty wybór filmu (bez ograniczeń), za który naliczą 0,02 zł. Jak powiedzieli tak zrobili. Ps. W drugim zamówieniu 2 filmy czekały na skompletowanie i sądziłem, że też je anulują ale po uszczypliwej uwadze, że nie jestem jasnowidzem ale podejrzewam, że pewnie też te filmy zaginą w akcji ... nagle się odnalazły po pół godziny od mojego maila.
A mówiłem sobie, że blu-raye będę rzadziej kupował bo droższe ... wot durak
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości |