Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Blu-ray i DVD › Nasze kolekcje
« Wstecz 1 2 3 4 5 6 ... 8 Dalej »

matwiko kolekcja

Strony (36): « Wstecz 1 ... 32 33 34 35 36 Dalej »

Opcje tematu
matwiko kolekcja
Offline Kirek
FilmoSkop Mod
Liczba postów: 2,480
Reputacja: 218

19-05-2020, 07:37
Wygląda na to, że niepotrzebnie sprowokowałem dyskusję.
matwiko moim celem nie była żadna szydera, jeżeli tak to zostało odebrane to przepraszam.
Znalazłem grupę na facebooku, zapoznałem się z regulaminem a ponieważ w temacie wypowiedział się Szczepan600, który jak zrozumiałem jest jej organizatorem to zadałem pytania tak aby nie wpaść tam i od razu nie popełnić gafy dając linki do forum/filmoskopu. Uwagi wypisałem przy okazji, każdą opatrzyłem stosowną emotką i zrobiłem to między innymi dlatego, że obu Was znam z tego forum i nie spodziewałem się, że będzie to odebrane jako próba wyśmiewania czy deprecjonowania grupy. Już raz zostałem mocno zaskoczony przez Porala, który określił filmożerców jako konkurencja i ostatnie czego bym chciał to aby takie porównania miały się pojawić między nami.

Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline Juby
Nieogar w tym temacie
Liczba postów: 2,083
Reputacja: 81

19-05-2020, 08:50
(19-05-2020, 00:03)Szczepan600 napisał(a):  atmosfera na forum jest trudna. Nie żebym sam jakoś wyjątkowo narzekał, ale gdybym dostawał 1zł za jednorazowe usłyszenie, że na tym forum trudno wysiedzieć... pewnie miałbym w kolekcji jeden, premierowo kupiony dysk 4K :-) Nie ukrywajmy, sporo tu kwasowej atmosfery. Bywają nawet momenty, gdy muszę sprawdzić czy aby na 100% nie jestem na Elektrodzie. Tak czy inaczej to chyba jedyne takie miejsce w polskim necie, więc z 2-3 wizyty dziennie to mus :-D

No to polecam (a właściwie nie polecam) forum KMF. Atmosfera jest taka, że Filmozercy wypadają przy niej jak herbatka w brytyjskiej restauracji.

Oba fora mają współny mianownik, którym jest użytkownik na literę G. To tak, gdybyście się zastanawiali, czemu atmosfera tutaj jest taka, a nie inna. Wink

Filmweb | Filmoskop

Gunn, Safran, Zaslav, wherever you are out there... Fuck You too!
Odpowiedz
Offline Gieferg
Skazany na Blu-ray
Liczba postów: 8,059
Reputacja: 171

19-05-2020, 09:49 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-05-2020, 09:49 przez Gieferg.)
I ty, Judaszu...
No ale jak już jedziemy ze złosliwościami to tak tylko przypomnę:KLIK Smile
Ból tyłka o Terminatora 2 i Nolana wiecznie żywy jak widzę Smile

matwiko - nie przeszkadza ci taka dziwna dyskusja w tym wątku? Jak coś, wystarczy zgłosić do wyczyszczenia.

Recenzje filmów, soundtracków, książek i komiksów na Filmożercach
Przykurzona pisanina- SF / Fantasy / Wiedźmin itp.

Odpowiedz
Offline Glaeken
Posting Freak
Liczba postów: 1,644
Reputacja: 17

19-05-2020, 13:25 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-05-2020, 13:29 przez Glaeken.)
No trzeba przyznać, że na forum zawsze wybuchnie jakaś gównoburza a na fejsie wszyscy są grzeczni.. to i nudno zawsze Sad

[Obrazek: giphy.gif]

Moje aukcje na OLX
Odpowiedz
Offline Juby
Nieogar w tym temacie

19-05-2020, 14:10
(19-05-2020, 09:49)Gieferg napisał(a):  Ból tyłka o Terminatora 2 i Nolana wiecznie żywy jak widzę Smile

Nie ruszają mnie opinie odmienne od moich na temat filmów/reżyserów. Jak już to o:

- ton wypowiedzi
- ciągłe powtarzanie się (wszędzie, nawet gdy nikt nie pyta i nie ma to związku z tematem)
- zaczepki
- wymyślanie tematów, takich jak zalinkowany
- podkreślanie, że moja opinia jest najmojsza
- teksty typu "ból tyłka o...", albo chamskie zdrabnianie nicku

Jednym słowem trolling[2].

Gieferg napisał(a):Widać czas się nad sobą zastanowić.

Szkoda, że 4 lata temu nie wziąłeś sobie własnych słów do serca. Confused

Filmweb | Filmoskop

Odpowiedz
Offline Gieferg
Skazany na Blu-ray

19-05-2020, 14:41 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-05-2020, 14:42 przez Gieferg.)
Cytat:- ciągłe powtarzanie się (wszędzie, nawet gdy nikt nie pyta i nie ma to związku z tematem)
Udowodnisz to ostatnie? Smile Powodzenia.
Cytat: podkreślanie, że moja opinia jest najmojsza
Jasne, bo przecież
1)powinienem nad nią przedkładać twoją Big Grin
2) sam tego nigdy nie robisz. NIGDY (z tym, że zawsze).
Cytat: teksty typu "ból tyłka o..."
Ból tyłka to ból tyłka, inaczej być nie chce. A że to twoja specjalnośc od lat, na każdym możliwym forum...
Cytat:- ton wypowiedzi
- zaczepki
Czytałeś kiedyś siebie? Jakieś smutne pie**olenie o białych półkach i inne tym podobne brednie?
To poczytaj. Metrowy kij w dupie, fochy jak nastolatka i wychodzenie trzaskając drzwiami z tego samego forum po kilka razy, a potem niczym nie sprowokowane dosrywanie i wylewanie żalów innym miejscu w necie. Od lat to samo.

Odpowiedz
Offline Daras
Posting Freak
Liczba postów: 2,323

19-05-2020, 14:48 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-05-2020, 14:51 przez Daras.)
(19-05-2020, 09:49)Gieferg napisał(a):  matwiko - nie przeszkadza ci taka dziwna dyskusja w tym wątku? Jak coś, wystarczy zgłosić do wyczyszczenia.

Był już taki, który specjalizował się w poradach. Ale mniemam, że co niektórym mógłby nosić kapcie. Smile  

https://www.youtube.com/watch?v=ApLfbr89ssk

Sebas, zdanko „linia oporu” ująłem w cudzysłów rozmyślnie chcąc zwrócić Twoją uwagę na dość znaną pułapkę językową. Pamiętam, że podczas zajęć z logiki prelegentka zawstydziła sporą część słuchaczy. Blush

Wielokrotnie pisałem, że wychwytuję na forum sporo – powiedzmy – językowych przeinaczeń, także czytając powtórnie własne wpisy. Jednak tylko sporadycznie wytykam innym błędziki. Jeśli już, „ironizuję” dla obopólnego śmiechu. Nie podnoszę kwestii do poziomu „kwiatków, które bolą” (coś takiego napisał inny forumowicz). Rolleyes  Gościmy przecież na forum filmowym.

Oczywiście Matwiko ma prawo uczynić z naszymi postami co zechce. Osobiście nie widzę nic zdrożnego w dość stonowanych wypowiedziach kolegów. Ode mnie to już naprawdę wszystko ad vocem, przynajmniej w tym wątku.

„Ja paryskimi perfumami się nie perfumuję... Ja jeden wiem co tej ziemi jest potrzebne”.

Odpowiedz
Offline Juby
Nieogar w tym temacie

19-05-2020, 15:01 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-05-2020, 15:03 przez Juby.)
(19-05-2020, 14:29)Gieferg napisał(a):  
Cytat:- ciągłe powtarzanie się (wszędzie, nawet gdy nikt nie pyta i nie ma to związku z tematem)
Udowodnisz to ostatnie? Smile Powodzenia.

Nie muszę nic udowadniać, bo to nie proces na sali sadowej. Znam cię z różnych forów od 12 lat, piszę co zaobserwowałem.

(19-05-2020, 14:29)Gieferg napisał(a):  
Cytat: podkreślanie, że moja opinia jest najmojsza
Jasne, bo przecież
1)powinienem nad nią przedkładać twoją Big Grin
2) sam tego nigdy nie robisz. NIGDY (z tym, że zawsze).

Nie robię tak (a przynajmniej się staram). A punkt pierwszy pokazuje, że nawet nie widzisz tego, w jaki sposób wyrażasz swoje opinie.

(19-05-2020, 14:29)Gieferg napisał(a):  Czytałeś kiedyś siebie? Jakieś smutne pie**olenie o białych półkach i inne tym podobne brednie?
To poczytaj.

Czytałem i staram się być "lepszym userem" za każdym razem, gdy ktoś zwróci mi uwagę, że wchodzę na poziom Gieferga. Smile Ostatnio nawet pogodziłem się z dwoma znajomymi z innego forum, obu przeprosiłem za wszelkie nieporozumienia i nieprzyjemności z mojej strony na pw. Tobie coś takiego jak przeprosiny pewnie nic nie mówi. Lepiej mieć podejście "jak ci się nie podobam, to wrzuć mnie do ignorowanych", niż zmienić coś w sposobie pisania, żeby do tego grona nie trafić. Jak chcesz. Pogrubiony fragment tylko podkreśla to, o czym piszę. W sumie, nie tylko on, ale i cały post. Prowokowanie żebym coś udowodnił, wmawianie mi, że robię coś tak samo, wyśmiewanie tego, co napisałem.[2] Rolleyes

PS
Moda na białe regały mi się nie podoba, więc gdy ktoś chwali się kolekcją, która na takich stoi, to je komentuję (chyba po to ten ktoś wrzuca zdjęcia na forum, licząc na komentarz, czyż nie?). Jeśli Danus wrzuci pełniejszą fotkę salonu i jego regały naprawdę pasują do wystoju, na pewno je pochwalę. Tongue

Filmweb | Filmoskop

Odpowiedz
Offline Gieferg
Skazany na Blu-ray

19-05-2020, 15:08 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-05-2020, 22:05 przez Gieferg.)
Cytat: Lepiej mieć podejście "jak ci się nie podobam, to wrzuć mnie do ignorowanych", niż zmienić coś w sposobie pisania, żeby do tego grona nie trafić

No jeszcze tego brakowało, żeby zmieniać coś w sposobie pisania bo jakiś przewrażliwiony koleś na forum jest nieszczęśliwy.

Odpowiedz
Offline Mefisto
Pete Jones
Liczba postów: 5,345
Reputacja: 150

19-05-2020, 16:26
(19-05-2020, 15:01)Juby napisał(a):  Znam cię z różnych forów od 12 lat

[Obrazek: giphy.gif]

Odpowiedz
Strony (36): « Wstecz 1 ... 32 33 34 35 36 Dalej »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   3 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku