Yep tak jak kiedyś wojowałem przy ub420 tak podobnie teraz, bo to kiedy "czopka" wkładasz nie ma znaczenia można podczas odtwarzania filmów wsadzić i wejść w opcje napisów? mając polski język menu ustawiony po jakiemu te dodany opcje są po angielsku?
|
Panasonic UB420/UB820/UB9000 - dyskusja
|
|
25-02-2021, 20:59
Nie ma znaczenie kiedy włoży się pendrive, dodatkowe opcje są po angielsku.
LG OLED 65" B8
Panasonic DP-UB820 Sony HT-ZF9 Apple TV 4K
25-02-2021, 21:38
Ok spoko, tymczasem podobno nowy fw w marcu od panasonica także poczekam aż regionfreedom będzie miało właśnie ten nowy fw.
ub424 nie widziałem tej pozycji wcześniej "Tekst napisów" dziwne na pewno nie było tego wcześniej a pojawiło się samo... ub424 z softem 1.66C regionfreedom.
Sorka jak się powtarzam, ale kumpel kompletuje od podstaw kino domowe i chcę mu polecić Panasonica. Teraz pytanie brzmi, do którego modelu można wgrać nieoficjalny soft umożliwiający czytanie napisów z USB do oryginalnych płyt i ominąć blokadę regionalną. Skąd i za ile można się w taki soft zaopatrzyć oraz kupić gdzie najlepiej kupić sam odtwarzacz ?
Unboxing >> YouTube
08-03-2021, 18:20
W pierwszym poście tego wątku masz link do alternatywnego firmware masz tam wymienione modele a cena? cena zależny od modelu i nie jest określona ponieważ, aby otrzymać ten firmware musisz napisać do nich prośbę i zaproponować "jakąś kwotę". Formularz odrzuci twoją propozycję jeśli kwota będzie za mała, zależności ona też od modelu odtwarzacza.
14-03-2021, 16:57
Cześć ,planuje kupić Panasconica 820 i zależy mi na tym, żeby pozbyć się cinavi stąd zainteresowanie zmianą oprogramowania. Dodatkowo chciałbym oglądać filmy w formacie mkv i mieć możliwość załadowania napisów w formacie crt- 820 da radę? Możecie opowiedzieć jak wygląda ten proces krok po kroku z regionfree?
14-03-2021, 17:19
Myślałem jeszcze o sony X800, ale obawiam się o cinavię. Nigdzie nie natknąłem się na to czy da się podmienić Soft. W takim razie odtwarzacz byłby najlepszy do mkv + srt? Czytałem, ale sam już nie wiem jak wygląda ta współpraca z region Free. A niestety na sucho nie mogę do nich napisać bo życzą sobie kod z urządzenia, który następny dopiero po podłączeniu do Internetu. |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości |

,