Z tego co czytałem od poniedziałku tak jest. Nawet faktur nie wystawiają. Hakerzy początkowo zażądali 240mln dolarów.
|
Promocje w sklepach (MM/Empik)
|
|
12-11-2021, 08:43
W środę tez tak było.
(12-11-2021, 08:42)Ethan napisał(a): Z tego co czytałem od poniedziałku tak jest. Nawet faktur nie wystawiają. Hakerzy początkowo zażądali 240mln dolarów. Nie no tak na poważnie, to kiedy sprzedaż wróci online ?
Unboxing >> YouTube
https://next.gazeta.pl/next/7,151243,27782932,hakerzy-zaatakowali-media-markt-czesc-danych-zaszyfrowano.html Znajomy pracuje i mówi, że nie jest za fajnie. Wszystko się przeciąga, głównie dlatego, że MM nie zapłacił i walczy z przywróceniem wszystkiego. To ci sami goście podobno co zaatakowali szpitale swego czasu.
Myślałem że bekę kręcisz, niezłe jaja. Oby nikt nie wyczyścił mi konta, bo niedawno robiłem u nich zakupy online.
Unboxing >> YouTube
21-12-2021, 18:35
Cześć, w media w Poznaniu na Bukowskiej wyprzedaż. Władca i Hobbit boxy 4k po 277 zł... (polskie wydanie oczywiście Pozdro
24-12-2021, 13:44
Witam "Coś" się dzieje na empik.com Aladyn za 27,99 zł na Blu Ocean's 8 za 21 zł na blu Król Lew 34,99 filmy marvela min. Avengers wojna bez granic 19,50 ,Ant-Man i Osa również 19,50 ,czarna pantera 13,50 zł są i inne marvela przecenione Może kogoś to zainteresuje, niestety nie wiem nic więcej o innych filmach nie wiem jak wyłapać wszystkie przeceny. Na stronie nie ma jeszcze info.
07-02-2022, 23:08
W MM stacjonarnie przez cały luty promocja 3 za 2. Znajomy powiedział, że sieć przestała zamawiać towar z wytwórni muzycznych (nie wiem jak się będzie miała sytuacja z Galapagosem) i ta wyprzedaż jest przyczynkiem do totalnego upadku nośników fizycznych w niemieckiej sieci w naszym kraju.
09-02-2022, 18:20
Oficjalnie (znajomy był na telekonferencji wewnętrznej firmy) polski zarząd podjął decyzję o zakończeniu funkcjonowania działu Muzyka/Książka/Film w MM. W lutym sklepy ograniczają towar poprzez akcję 3 za 2. Potem pozostały towar ma trafić do wybranych marketów i tam być s(wy)przedawany m.in. Lublin, Szczecin, jakieś Warszawy. Nowości już nie będą się pojawiać.
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |

Pozdro