Aby nie było zwały, że za kilka miesięcy wydadzą to na UHD
Unboxing >> YouTube
|
Andrzej i Xawery Żuławscy - Dzieła wszystkie
|
|
24-02-2023, 08:10
Wczoraj obejrzałem na Netflixie dokument "Ucieczka na Srebrny Glob", który ma być dołączony do wydania angielskiego i francuskiego. Część jego materiału jest w języku francuskim tak więc wybierając wydanie warto pod uwagę brać również to w jakim języku napisy będą Wam bardziej pasowały.
24-02-2023, 11:51
(24-02-2023, 08:10)Kirek napisał(a): Wczoraj obejrzałem na Netflixie dokument "Ucieczka na Srebrny Glob", który ma być dołączony do wydania angielskiego i francuskiego. Dzięki za cynk, bo to zajebisty dokument. Nigdy nie widziałem tych filmów łącznie z Opętaniem a teraz się mega nakręciłem. Zrobiłem pre-order przez amazon.uk na koleżankę, która mieszka w Londynie i tak się właśnie składa że w maju zlatuje do Polski na urlop.
Unboxing >> YouTube
27-02-2023, 11:20
Niemiecka edycja ma się tak prezentować: ![]() Cytat:Due to the numerous inquiries, we would like to give you a brief overview of our plans regarding the Andrzej Żuławski box: We are releasing the three films in a box entitled "Andrzej Żuławski: Early Works" in the form of a sturdy slipcase designed by the great Polish artist Marek Maciejczyk (Maciejczyk Art), in whose motif elements from all three films can be found. The individual films are in slim DigiPaks, which are each illustrated with the beautiful Polish poster motifs. An extensive booklet with texts by Marcus Stiglegger, Hendrik Otremba, Pelle Felsch and Daniel Artur Schindler, among others, will also be part of the box (not yet shown here on the draft).
A kto to wydaje i kiedy ? Btw. U Niemca istnieje ryzyko że w takich filmach mogą dowalić wymuszone napisy.
Unboxing >> YouTube
27-02-2023, 12:00
Okaże się w praniu. Camera Obscura, nie znam tego dystrybutora - nic od nich nie mam. Konkretnej daty też jeszcze nie ma.
27-02-2023, 12:17
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-02-2023, 12:17 przez Kirek.
Powód edycji: jednak ma być dokument :)
)
27-02-2023, 16:12
Bardzo ładnie wygląda to wydanie niemieckie, ale u nich pewnie tylko niemieckie napisy będą, ale jak napisał misfit, się okaże.
Zestaw Żuławskiego od Eureki przesunięty na ostatni dzień lipca. Ale może to i dobrze... Cytat:Unfortunately, due to an issue with the master for THE DEVIL, we have had to reschedule the release date for ANDRZEJ ŻUŁAWSKI: THREE FILMS until 31 July 2023. Wygląda więc na to, że to co wyszło od Francuzów jest w tej nieprawidłowej korekcji barwnej, którą odrzucił Żuławski.
18-04-2023, 10:00
Myślę, że zdecydowanie dobrze, tzn. jak mają wydać niech zrobią to porządnie. Poczekam
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |