Czyli niby finalne zakończenie znanego nam uniwersum zapoczątkowanego przez Zacka Snydera. Zaraz po trylogii Snydera w tym uniwersum toleruje tylko pierwszego Aquamana, Wonderową ( 1984 to straszny nieoglądalny syf ) i troszkę SQ ( cały czas czekam na wersję reżyserską). Do Ptaków nocy, Shazama i Black Adama nawet nie podchodziłem, aby nie spieprzyć sobie humoru w tym pierdolnikum, który zaserwował nam WB. Najpierw akceptują wizje Zacka, aby po cienkich reakcjach na BvS zmieniać wszystko na siłę pod zupełnie inna formułę Marvela i wyszło jak wyszło. Po Flashu spodziewam się jakiegoś powiewu świeżości, który zmyje ten syf, zapoczątkowany po Snyder Versie, Aquamanie i pierwszej Wonderowej. Po pierwszej zapowiedzi byłem pozytywnie zaskoczony, ale po drugim zwiastunie już jaram się jak dziecko
Mój mały Synek na żadnym innym zwiastunie, nie był tak spokojny jak tutaj a to samo w sobie jest dobrą prognozą. Byle do 16.06 i Michael Keaton po 31 latach wraca na wielki ekran jako Batman. Trudno mi w to jeszcze uwierzyć i mam nadzieję że spełni moje oczekiwania, czyli miła klamra która niestety finalnie zamknie to uniwersum w całość.
Mój mały Synek na żadnym innym zwiastunie, nie był tak spokojny jak tutaj a to samo w sobie jest dobrą prognozą. Byle do 16.06 i Michael Keaton po 31 latach wraca na wielki ekran jako Batman. Trudno mi w to jeszcze uwierzyć i mam nadzieję że spełni moje oczekiwania, czyli miła klamra która niestety finalnie zamknie to uniwersum w całość.
Unboxing >> YouTube