Blokada regionalna już Ci niestraszna?
Rumble Fish i Blue Velvet kupowałem dwa lata temu - oba z ryskami, podobnie jak ogólnie blisko połowa Criterionów BD i 100% Criterionów 4K (czyli 1/1
) z USA. I nie tylko Criterionów.
Uznałbym, że mam jakiegoś mega pecha, ale z tego tematu i wielu innych wynika, że jednak nie jestem jedyny.
Stąd też serio pytam jak tam u Criteriona z wymianą i wysyłką do PL? Może się jeszcze skuszę jak się trafi tytuł na który będę miał spore ciśnienie...
(18-07-2023, 15:18)Redrum napisał(a): Już nie bądź tak anty do Criteriona. Właśnie dotarły do mnie 2 pierwsze z tegorocznej obniżki: "Rumble Fish" (Made in Mexico) i Blue Velvet. Oba czyściutkie, bez ryski.
Rumble Fish i Blue Velvet kupowałem dwa lata temu - oba z ryskami, podobnie jak ogólnie blisko połowa Criterionów BD i 100% Criterionów 4K (czyli 1/1
) z USA. I nie tylko Criterionów.Uznałbym, że mam jakiegoś mega pecha, ale z tego tematu i wielu innych wynika, że jednak nie jestem jedyny.
Stąd też serio pytam jak tam u Criteriona z wymianą i wysyłką do PL? Może się jeszcze skuszę jak się trafi tytuł na który będę miał spore ciśnienie...